Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Η Αμφίπολη είναι η "είσοδος" στον Κάτω Κόσμο. ...Το Ερέχθειο είναι "έξοδος" στον Άνω Κόσμο.

  Ποιοι φοβούνται τους Έλληνες;
Καθ’ όλη τη διάρκεια των αιώνων του χριστιανισμού η Παναγία προστάτευε τους Έλληνες ως "βρεφοκρατούσα". Προστάτευε στην αγκαλιά Της το Βρέφος = 33 μέχρι να αποκτήσει δυνατότητα να "πετάξει". Δεν υπήρχε δύναμη, που να μπορούσε να τους απειλήσει, ακόμα και σε στιγμές που φαίνονταν απόλυτα αδύναμοι ...Ακόμα και στις πιο "σκοτεινές" περιόδους τού Μεσαίωνα - όπου αρκούσε μια διαφορετική άποψη για να στείλει κάποιον στην πυρά - οι Έλληνες προστατεύονταν, άσχετα με το ποια ήταν η κυρίαρχη θρησκεία στον χώρο όπου κατοικούσαν. Όσες φορές δέχθηκαν επιθέσεις, πάντα η Μέγιστη των Στρατηγών φρόντιζε για την ασφάλειά τους και οι Έλληνες αυτό το αναγνώριζαν και το εκτιμούσαν. Γι' αυτόν τον λόγο και από τον Θεό τον Ίδιο οι Έλληνες πιο πολύ την Παναγία αγάπησαν.
Σήμερα, όμως, βλέπουμε μια πρωτοφανή επίθεση εις βάρος των Ελλήνων. Στην εποχή τής άθεης και εκ του πονηρού πανθρησκευτικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, οι Έλληνες δέχονται την πιο ισχυρή επίθεση που δέχθηκαν ποτέ. Μια παγκόσμια επίθεση, στην οποία μάλιστα πρωτοστατούν κάποιοι ευεργετηθέντες των Ελλήνων, όπως οι Γερμανοί για παράδειγμα. Προφανώς κάποιοι αντιλήφθηκαν τον κίνδυνο που οι Έλληνες αντιπροσωπεύουν και προσπάθησαν "προκαταβολικά" να τους τσακίσουν. Αναγκαστικά προκαταβολικά, γιατί, αν ισχυροποιηθούν, θα είναι αργά να τους αναχαιτίσεις. Αν "πετάξουν", μαζί τους πέταξε και το "πουλάκι" τής ευκαιρίας. Ποιοι όμως είναι αυτοί που τους επιτίθενται και γιατί το κάνουν, ειδικά σήμερα; ...Αυτοί είναι πολύ συγκεκριμένοι άνθρωποι. Ποιοι φοβούνται τον Υιό της Γυναίκας; ...Οι Υιοί του όφεως.
Έχουμε δηλαδή σήμερα μια επανάληψη της μοναδικής σύγκρουσης, την οποία αναγνωρίζει και για την οποία έχει ενημερωθεί ολόκληρος ο Κάτω Κόσμος. Τον Υιό της Γυναίκας πάλι θα τον πολεμήσουν αυτοί που τον μισούν ...Οι προαιώνιοι αντίπαλοί του ...Αυτοί που τον φοβούνται ...Αυτοί, οι οποίοι γνωρίζουν πως, αν δεν προλάβουν να τον εξοντώσουν όταν είναι αδύναμος, θα τους πατήσει στο "κεφάλι" όταν θα είναι έτοιμος να δράσει ...Αυτοί, οι οποίοι κάποτε τον "δηλητηρίασαν", δαγκώνοντάς τον στην "πτέρνα", αλλά δεν είναι σίγουροι ότι θα έχουν ξανά μια τέτοια ευκαιρία ...Αυτοί, οι οποίοι δεν φοβούνται μήπως πεθάνουν οι ίδιοι, αλλά φοβούνται μήπως δεν προλάβουν να σκοτώσουν τον ζωντανό εχθρό τους, που θα δώσει ζωή στους υπολοίπους.
Αυτοί πολεμάνε σήμερα τους Έλληνες ...Αυτοί, οι οποίοι σήμερα βολεύονται από τον Κάτω Κόσμο και θέλουν να εξοντώσουν οποιονδήποτε απειλεί να τον ανοίξει. Θέλουν να σταματήσουν μια εξέλιξη, η οποία - δυστυχώς γι' αυτούς - είναι δρομολογημένη "άνωθεν". Αντιδρούν στους Έλληνες αυτοί, που δεν τους τρομάζει ο θάνατος και θέλουν να πάμε στον δέκατο μήνα της κύησης. Αντιδρούν αυτοί, που μισούν εκείνους, οι οποίοι είναι προγραμματισμένοι να κινηθούν μέσα στη "μήτρα" και να σπρώξουν για τη μεγάλη "γέννηση" του ανθρώπου. Ποιοι είναι αυτοί που πολεμάνε τη ζωή; ...Οι επαγγελματίες "νεκροί" και μαζί τους κι εκείνοι που δεν κατάλαβαν ποτέ πως είναι "νεκροί" ...Αυτοί, οι οποίοι βολεύονται από τον "θάνατο" και εκείνοι που δεν τον καταλαβαίνουν, γιατί δεν ήταν ποτέ "ζωντανοί" για ν' αντιληφθούν τη διαφορά ...Οι θεομπαίχτες και οι άπιστοι ...Αυτοί, που σταύρωσαν τον Χριστό και εκείνοι που δεν πιστεύουν στον Θεό ...Οι Εβραίοι και οι δαρβινιστές-αγνωστικιστές τού Προτεσταντισμού ...Οι πονηροί και τα χαϊβάνια.
Πρώτοι λοιπόν - και συντονιστές όλων - είναι οι πονηροί, είναι οι Εβραίοι ...Αυτοί, που, όπως μας διαβεβαίωσε ο Χριστός, είναι "νεκροί" και βολεύονται απ’ αυτό ...Αυτοί, που, όπως μας αποκάλυψε ο Χριστός, είναι οι Υιοί τού Διαβόλου ...Αυτοί, οι οποίοι είναι νεκροί ακόμα κι όταν μοιάζουν με ζωντανούς και πηγαίνουν να θάψουν τους νεκρούς τους ...Αυτοί, οι οποίοι ακολουθούν τον νεκρό Μωυσή και νομίζουν ότι ολόκληρος ο Πλανήτης είναι η δική τους ιδιόκτητη Γη της Επαγγελίας ...Οι "στείροι", που βλέπουν ως θανάσιμη απειλή τα γεννήματα των άλλων λαών και άρα και την αλλαγή γενιάς για την ανθρωπότητα ...Τα παιδιά του όφεως, που μισούν τους ζωντανούς ...Τα γεννήματα της Έχιδνας, που ήθελαν να σκοτώσουν τον Χριστό. (Ματθ. 12.34.) "Γενεά εχιδνών, πώς είναι δυνατόν νά μιλήτε γιά καλά πράγματα, αφού είσθε πονηροί; Διότι τό στόμα μιλεί εκείνο από το οποίον είναι γεμάτη η καρδιά".
Μαζί μ' αυτούς και τα χαϊβάνια ...Τα χαϊβάνια είναι αυτοί, οι οποίοι νομίζουν ότι βγήκαν μόνοι τους από τη θάλασσα και "σέρνονται" στη γη, γιατί αυτό λέει η θεωρία τής "εξέλιξης" του μεθύστακα Δαρβίνου ...Τα χαϊβάνια, που νομίζουν ότι τους ανήκει δικαιωματικά η κορυφή τού κόσμου, επειδή έβαλαν ένα παξιμάδι σε μια βίδα, για να ενώσουν δύο λαμαρίνες. Το ποιος έβαλε σε μια "σειρά" τον κόσμο, για να μην τους "κοπανάει" με τις λαμαρίνες, δεν το εξετάζουν καθόλου. Το ποιος έδωσε στον κόσμο τη γνώση να παράγει, αλλά και την υπομονή να ανέχεται τις ανισότητες υπέρ ενός κοινού καλού - ακόμα κι όταν δεν το "βλέπει" -,  δεν τους νοιάζει καθόλου ...Όλα έγιναν "αυτόματα" για την κοινωνία, όπως "φύτρωσαν" τα πόδια στα ψάρια, τα οποία περπάτησαν μόνα τους στη Γη. 
Οι Εβραίοι αυτά τα κουτοπόνηρα "αστροπελέκια" βρήκαν για συνεργάτες και στην πραγματικότητα τους εκμεταλλεύονται. Αυτοί οι δύο συνεργάζονται μεταξύ τους, για να "χτυπήσουν" τους Έλληνες πριν ισχυροποιηθούν σε βαθμό τέτοιο, που να μην υπάρχει περίπτωση να νικηθούν. Οι πρώτοι χρηματοδοτούν τους δεύτερους, ώστε να αισθάνονται μέσα στον κόσμο της "εξέλιξης" σαν οι πιο "εξελιγμένοι" και τους ζητάνε, ως "αντιπαροχή", τη συνενοχή στο έγκλημα ...Στο μέγα έγκλημα εναντίον του Υιού της Γυναίκας, που αργά ή γρήγορα θα απειλήσει τον Κάτω Κόσμο. Αυτοί σήμερα, ως κυρίαρχοι του κόσμου, δεν θέλουν με τίποτε να βγει ο κόσμος από το "τέλμα", γιατί τους βολεύει η "ιεραρχία" του.
Γιατί αποκαλούμε χαϊβάνια τους δαρβινιστές; ...Γιατί δεν μπορείς να νικάς σαν κτήνος και να απαιτείς ν' απολαμβάνεις την νίκη σου σε συνθήκες ανθρώπινες. Δεν είναι δυνατόν να κερδίζεις "Ολυμπιακούς Αγώνες", εκτελώντας με πιστόλι τους συναθλητές σου και να ζητάς τη δόξα από μια κοινωνία ανθρώπινη, η οποία απαιτείς να διαπνέεται από Ολυμπιακά Ιδεώδη. Αυτό κάνουν οι δαρβινιστές. Αυτό, το οποίο έκανε η Γερμανία, διαφθείροντας τα έθνη που μετά τα κατηγορούσε σαν διεφθαρμένα. ...Φέρονται ως κτήνη στη ζούγκλα της "εξέλιξης" και θέλουν να είναι "πρώτοι" σε κοινωνία πολιτισμένη. Στο όνομα του πολιτισμού, τον οποίον δεν σέβονται, θέλουν να τους αναγνωριστούν τα "πρωτεία" τής βαρβαρότητας από τους ανθρώπους που υπέστησαν την "ήττα"...
...Άπληστα θηρία οι νικητές και πολιτισμένοι άνθρωποι οι ηττημένοι. Αρπάζουν ως κτήνη τους καρπούς των κόπων των οργανωμένων από τις θρησκείες πολιτισμών, αλλά δεν θέλουν να αντιδρούν τα θύματά τους με θηριώδη ένστικτα. Θέλουν τις λείες τους να τις απολαύσουν με την ασφάλεια που προσφέρει μια κοινωνία ευσεβών. Δεν πιστεύουν στον Θεό, αλλά επιθυμούν την υποταγή τής κοινωνίας, η οποία λειτουργεί με Φόβο Θεού. Οι ίδιοι δεν σέβονται κανέναν νόμο θεϊκό ή ανθρώπινο, αλλά απαιτούν από τα θύματά τους απόλυτη νομιμοφροσύνη. Γι' αυτό τους αποκαλούμε χαϊβάνια ...και όχι επειδή έχουμε κάτι προσωπικό εναντίον τους. Μόνον χαϊβάνια θέλουν να είναι πλούσια "Κυριακή" εορτασμού και αναπαύσεως εκεί όπου στέκονται οι ίδιοι και για τους υπόλοιπους μια μόνιμη πένθιμη και εργάσιμη "Παρασκευή".
Αυτοί δεν θέλουν να αλλάξει με τίποτε ο κόσμος, γιατί απολαμβάνουν την "κορυφή" του. Δεν αναζητούν την "πτήση" τού Άνω Κόσμου, γιατί εκεί υπάρχει "ορατότητα" και αξιοκρατία και εκεί - αυτοί που σέρνονται - είναι οι τελευταίοι. Όλους αυτούς σήμερα τους αρκεί να είναι οι "καλύτεροι" των "ερπετών". Δεν μπορούν αλλά και δεν θέλουν να "πετάξουν". Με δύο βίδες και μερικές καλοσχεδιασμένες λαμαρίνες θέλουν να καθίσουν στην κορυφή τού έτσι κι αλλιώς "χαμηλού" τους κόσμου. Αυτοί σήμερα έχουν εξαπολύσει την πιο σκληρή και την πιο άδικη επίθεση που έχουν δεχθεί ποτέ οι Έλληνες ...Την πιο ύπουλη, άνανδρη και βρόμικη επίθεση που έχουν δεχθεί οι πιο σκληροί των πολεμιστών.
Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί δεν μπορείς να ισχυρίζεσαι ότι είναι τεμπέλης ο πιο παραγωγικός λαός της ιστορίας. Δεν μπορείς να ισχυρίζεσαι ότι είναι λαθρόβιος εις βάρος των "νοικοκυραίων" ο πιο γενναιόδωρος λαός της ιστορίας. Δεν μπορείς να ισχυρίζεσαι ότι είναι άχρηστος ο λαός εκείνος, που πάνω του "επένδυσε" ολόκληρο το ανθρώπινο είδος. Δεν φτάνει όμως που αυτές οι κατηγορίες είναι "βρόμικες", γίνονται ταυτόχρονα και "ύπουλα", εφόσον αυτοί που τις εξαπολύουν - και είναι οι Εβραίοι - δεν εμφανίζονται απέναντι στους Έλληνες, αλλά κρύβονται πίσω από κίτρινες φυλλάδες, όπως είναι η Bild των χαϊβανιών ...Και πάλι τα φίδια, δεν βγαίνουν να χτυπηθούν στα ίσα με τα θηρία, αλλά προτιμούν να "δαγκώνουν" και να φεύγουν, περιμένοντας από το "δηλητήριο" να τους δώσει την νίκη.
Αυτοί επιτέθηκαν ύπουλα στους Έλληνες. Άθεοι σταλινικοί και δαρβινιστές Γερμανοί επιτέθηκαν στην Ελλάδα, αφού πρώτα την "παγίδευσαν" οι ίδιοι με τα χρήματα των Εβραίων ...Αφού πρώτα δημιούργησαν τις συνθήκες, για να τη διαβάλουν. Στο τέλος με έναν δικό τους Εβραίο, που παρίστανε τον ηγέτη των Ελλήνων, βγήκαν στο παγκόσμιο κοινό και ανακοίνωσαν ότι οι Έλληνες είναι διεφθαρμένοι και ότι ζουν εις βάρος των άλλων λαών. Έβαλαν έναν βρομερό Εβραίο να "παραδεχθεί" δημοσίως τις ελληνικές "αμαρτίες". Έβαλαν έναν ηλίθιο κρετίνο να ομολογήσει την "αποτυχία" τής πιο μεγάλης πνευματικής δύναμης στον κόσμο.
Με λίγους διεφθαρμένους προδότες προσπάθησαν και διέβαλαν τους Έλληνες σε ολόκληρο τον κόσμο. Τους φόρτωσαν με απίστευτα χρέη, ώστε να τους δημιουργήσουν άπειρα "βάρη". Όλα αυτά με έναν και μόνον στόχο ...Να τους βάλουν σε έναν "νάρθηκα" κηδεμονίας, προκειμένου να τους στερήσουν την ανεξαρτησία. Οι Τρόικες αυτόν τον στόχο έχουν. Θέλουν οι "νεκροί" να έχουν λόγο στην εσωτερική λειτουργία τού ελληνικού κράτους ...Να έχουν λόγο σε ό,τι επηρεάζει τη λειτουργία του και τις επιλογές τής ελληνικής κοινωνίας. Όλα αυτά, για να μην μπορέσουν στην κρίσιμη ώρα να "πετάξουν" ...Να μην απολαμβάνουν την αγάπη και την ενθάρρυνση των άλλων λαών να το κάνουν ...Να εξασφαλίσουν τη δυνατότητα - στην έσχατη των περιπτώσεων - να προχωρήσουν σε "κατακρεούργηση" της Ελλάδας, ώστε να επαναλάβουν τη σφαγή του Ζαγρέα.
Με τον "πόλεμο" κατά της Ελλάδας και των Ελλήνων στην πραγματικότητα προσπαθούν να ματαιώσουν την έξοδο του ανθρώπου από τον Κάτω Κόσμο. Γνωρίζουν κάποιοι ότι η κατάσταση "ωρίμασε" και θέλουν, αν όχι να την αποτρέψουν, τουλάχιστον να την καθυστερήσουν. Όταν έχεις τις κατάλληλες γνώσεις, γνωρίζεις από πού προέρχονται οι απειλές ...Γνωρίζεις τα περί Ελλήνων, τα περί Μακεδονίας και τα περί τάφου. Θέλεις όλα αυτά να τα "διασπάσεις", για να μην λειτουργούν συνολικά. Όλες οι δυνάμεις του Κάτω Κόσμου σήμερα είναι απέναντι από τους Έλληνες. Δεν είναι μόνον οι Εβραίοι και οι άθεοι. Κοινά συμφέροντα με αυτούς έχει και η Ρώμη ...Η Ρώμη τού Γερμανού Πάπα, ο οποίος "κρύφτηκε" πίσω από τη "μαριονέτα", που παριστάνει τον διάδοχό του. Κοινά συμφέροντα έχει και η Νέα Ρώμη του ανθέλληνα Βαρθολομαίου.  Όλοι αυτοί βλέπουν με τρόμο την Αμφίπολη. Βλέπουν με τρόμο τον "τάφο" που τους περιμένει. Αυτό, δηλαδή, που για κάποιους είναι λύτρωση, για κάποιους άλλους είναι καταδίκη. Αυτό, που για κάποιους είναι ένας διάδρομος που οδηγεί στον Άνω Κόσμο, για κάποιους άλλους είναι η σφραγισμένη πόρτα, που θα τους διατηρήσει για πάντα στον Κάτω Κόσμο. Αυτό ακριβώς είναι η Αμφίπολη ...Η Αμφίπολη είναι η "είσοδος" στον Κάτω Κόσμο. Δεν είναι Ερέχθειο ...Το Ερέχθειο είναι ένα και μοναδικό και βρίσκεται στην Αθήνα ...Το Ερέχθειο είναι "έξοδος" στον Άνω Κόσμο. Η Αμφίπολη είναι η αρχή του "διαδρόμου" για το Ερέχθειο. Η Αμφίπολη είναι το "κινητό" Κεκρόπιο ...Το Κεκρόπιο, στο οποίο βρίσκεται ο κάθε νέος Κέκροπας ...Όπου "πέφτει" ο νεκρός δράκοντας και βρίσκεται το "πτώμα". Κεκρόπιο είναι όπου υπάρχει το ελληνικό "λείψανο" και Έλληνες. Ερέχθειο έχει μόνον η Αθήνα, στην οποία πάντα υπάρχουν Έλληνες.
Αυτό, δηλαδή, το οποίο βρήκαν οι αρχαιολόγοι στην Αμφίπολη, είναι ένας τάφος, που ταυτόχρονα είναι και ναός των χθόνιων θεών ...Ένας τάφος, στον οποίον γίνονταν διάφορες μυστηριακές τελετές, στην πλειοψηφία τους νυχτερινές ...Ένας τάφος, που, αν σκεφτεί κάποιος την περίπτωση του Ξέρξη - ο οποίος πραγματοποίησε στην Αμφίπολη μαζική ανθρωποθυσία, για να εξευμενίσει τους θεούς του Κάτω Κόσμου -,  τότε μπορεί να εικάσει ότι δεν θα ήταν και η μοναδική περίπτωση. Πιθανότατα να γίνονταν συστηματικά ανθρωποθυσίες, για να εξευμενιστούν οι θεοί τού Κάτω Κόσμου. Ο τύμβος Καστά πιθανότατα να είναι ένας "Λαβύρινθος". Με την εμπειρία που είχαν οι Αμφιπολίτες στην κατασκευή στοών για τα μεταλλεία χρυσού, να μην μας φανεί παράξενο αν πίσω από τις εντυπωσιακές μαρμάρινες αίθουσες υπάρχει ένα τεράστιο δίκτυο στοών και διαδρόμων, που να μοιάζει με τις ρωμαϊκές κατακόμβες ...Την άλλη "νεκρόπολη", δηλαδή, που "φιλοξενεί" τον Μέγα Αλέξανδρο ...Την άλλη "Πύλη" της Κεκροπίας, την οποία ελέγχει ο Κέρβερος.
Τέτοια νεκρόπολη είναι η Αμφίπολη. Είναι "Αμφί" ...Ανήκει καί στους δύο κόσμους. Δεν πρέπει να μας φανεί παράξενο, δηλαδή, το να βρεθούν στοιχεία, τα οποία να αποδεικνύουν ότι στο βάθος τού τύμβου - και πέρα από την εντυπωσιακή είσοδό του - κατοικούσαν κάποιες ορκισμένες στην παρθενία ιέρειες μαζί με τους φανατικούς πιστούς. Ό,τι ακριβώς έκαναν στη Ρώμη οι πρωτοχριστιανοί στις κατακόμβες ...Εκεί όπου έμπαιναν οι φανατικοί, όχι για λόγους ασφαλείας εξαιτίας των διωγμών - όπως εσφαλμένα νομίζουν κάποιοι - αλλά για να είναι "κοντά" στον Θεό τους ...Για να ζήσουν και οι ίδιοι την "ταφική" εμπειρία, που θα οδηγήσει στην "Ανάσταση"...
...Για να βιώσουν και οι ίδιοι την "κάθοδο" και την "παραμονή" στον Κάτω Κόσμο ...Να βιώσουν τη "ζωή εν τάφω", ώστε να απολαύσουν στο σύνολο του εύρους της την συγκίνηση της Ανάστασης, που τους υποσχόταν ο Κύριός τους. Άλλωστε, όπως νόμιζαν, για λίγα μόνον χρόνια θα έλειπε ο Κύριος και θα "επέστρεφε". Το ίδιο έκαναν και οι φανατικοί των αρχαιοελληνικών μυστηρίων. "Ακολουθούσαν" τον Διόνυσο, τον Ζαγρέα ή τον Ορφέα στον Κάτω Κόσμο, για να νοιώσουν τη λύτρωση της "αναγέννησης" ...Να βιώσουν το απόλυτο σκότος, για να "μεθύσουν" με το φως στην επιστροφή τους. Σε αυτά τα χρόνια θα προστάτευαν και τα υλικά αγαθά του "εκλεκτού", τα οποία πιθανότατα να χρειαζόταν ως εφόδια για την επόμενη ζωή. (Πιθανότατα, για λόγους πρακτικούς - ανάγκες μόνιμης φύλαξης - αλλά και συμβολικούς, να διατηρούσαν μέρος του θησαυροφυλακίου του βασιλείου στον ίδιο χώρο).
Γι' αυτόν τον λόγο άνθρωποι, οι οποίοι πίστευαν στη θεϊκή καταγωγή τού βασιλιά και στην μετεμψύχωση, παρέμεναν στον τύμβο, ο οποίος μοιάζει με τη φουσκωμένη κοιλιά μιας εγκύου που περιμένει να γεννήσει. Πάνω στον νοητό "ομφαλό" αυτής της κοιλιάς βρισκόταν ο λέοντας, που "δήλωνε" αυτό το οποίο περίμεναν όλοι αυτοί ...Που "δήλωνε" την ταυτότητα εκείνου, που "φυτεύτηκε" εκεί ...Εκείνου που "φυτεύτηκε", για να φέρει πολύ "καρπό". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ