Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΠέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

;;;;;;;ΕΞΙ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ;Τι δεν θέλουν να δούμε; Οι μεν και οι δε!....

Σχόλιον: Ένα είναι βέβαιον ότι, αν έρθει αυτό το φαινόμενο δεν θα είναι φυσικό εκ του Ηλίου!... Διότι θα παύσουν ΟΛΑ τα ηλεκτρονικά συστήματα, στην γή και οι Δορυφόροι....αλλά και όλα τα ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΘΑ ΕΚΡΑΓΟΥΝ ΌΠΩΣ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ!....  Είτε θα είναι όπλο σε δοκιμή των (;) ή θα είναι τις άλλης πλευράς, συσκότιση για προφανής λόγους!....Εμείς στην ΓΗ δεν θα έχουμε ορατότητα στο Διά-στημα, και δεν μπορουμέ να ελέγξουμε γεγονότα!.... Πιθανόν ΟΛΑ ΤΑ ΠΥΡΑΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ ΘΑ ΤΕΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ!... Τρεχάτε ποδαράκια μου; Σε ποιά κατεύθυνση;


Η NASA επιβεβαίωσε ότι η γη θα βιώσει 6 ημέρες σχεδόν απόλυτο σκοτάδι από την Τρίτη 16 έως την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014.
Ο κόσμος θα παραμείνει, κατά τη διάρκεια αυτών των έξι ημερών, χωρίς ηλιακό φως λόγω μιας ηλιακής καταιγίδας, της οποίας η σκόνη και τα διαστημικά συντρίμμια που θα προκαλέσει θα είναι τόσα πολλά που θα έχει ως συνέπεια την παρεμπόδιση κατά 90% του φωτός του ήλιου.
Η ανακοίνωση έγινε από τον επικεφαλή της NASA, Τσαρλς Μπόλντεν, ο οποίος ζήτησε από όλους να παραμείνουν ήρεμοι. Αυτό θα είναι αποτέλεσμα μιας ηλιακής καταιγίδας, της μεγαλύτερης τα τελευταία 250 χρόνια και η οποία θα έχει διάρκεια 216 ώρες.
Αν και οι έξι ημέρες σκότους είναι πολύ κοντά, οι υπάλληλοι λένε ότι η γη δεν θα αντιμετωπίσει κανένα σοβαρό πρόβλημα, δεδομένου ότι οι έξι μέρες του σκότους δεν μπορούν να προκαλέσουν μεγάλες ζημιές σε τίποτα.
«Εμείς θα στηριζόμαστε μόνο στο τεχνητό φως για τις έξι ημέρες, που δεν είναι κάτι που μας προβληματίζει», λέει ο επιστήμονας της NASA Earl Godoy.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Η NASA επιβεβαιωσε κ μετα ξυπνησαν απο τον βαθυ τους υπνο.Κι εσεις αναπαραγετε οτι αηδια,κ βλακεια πλαθει η νοσηρη κ βλακωδης φαντασια τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ