Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΚυριακή 15 Ιουνίου 2014

H σιωπή των Ασβών

Πέρασαν 48 ώρες από την απόφαση -διαταγή της αγίας τριάδας του κ. Αθανασίου που ανέτρεψε το πολίτευμα. Και εξακολουθούν να σιωπούν όλοι οι «αγωνιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των ατομικών ελευθεριών». Αριστεροί, κεντροαριστεροί, κεντροδεξιοί, αντιφασίστες, σοσιαλδημοκράτες, σοσιαλ-ληστές, τηλε-παπαγάλοι, ραδιο-μαιμούδες, και συνταγματολόγοι. Ο ανακριτής και ο εισαγγελέας μπορούν να σου απαγορεύουν την πολιτική δραστηριότητα! Iδού το ερώτημα!  
Απαγόρευσαν στον βουλευτή Αχαΐας της Χρυσής Αυγής, Μιχάλη Αρβανίτη τη συμμετοχή σε πολιτικές εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής στα γραφεία του κόμματος, σε όλη την ελληνική επικράτεια!  
Το σύνταγμα «Άρθρο 11 παρ.2» λέει: «μόνο στις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις μπορεί να παρίσταται η αστυνομία». Η αστυνομία, δηλαδή το Κράτος, δηλαδή η δικαιοσύνη.
 Επομένως πως απαγορεύει ο δικαστικός, την παρουσία σε εκδήλωση σε κλειστό χώρο, σε γραφεία του κόμματος, όπου το σύνταγμα του απαγορεύει να παρίσταται;  
Και το άρθρο 25, παρ 1, λέει ότι «τα δικαιώματα του ανθρώπου ως ατόμου και ως μέλους του κοινωνικού συνόλου τελούν υπό την εγγύηση του Κράτους. Όλα τα κρατικά όργανα υποχρεούνται να διασφαλίζουν την ανεμπόδιστη και αποτελεσματική άσκησή τους». Όλα τα κρατικά όργανα. Και οι εισαγγελείς και οι ανακριτές. Και το άρθρο 14 παρ.1 λέει , «Καθένας μπορεί να εκφράζει και να διαδίδει προφορικά, τους στοχασμούς του». 
  Επομένως πως γίνεται τα κρατικά όργανα οι εισαγγελείς και οι ανακριτές, να απαγορεύουν «προληπτικά» την διάδοση των στοχασμών του οποιουδήποτε; 
  Η απαγόρευση συμμετοχής του κ. Αρβανίτη, σε πολιτικές εκδηλώσεις στα γραφεία του Κόμματος του οποίου είναι βουλευτής, αποτελεί προφανώς αναστολή των πολιτικών του ελευθεριών του, και αποτελεί κατάφορη παραβίαση πολλών άρθρων του συντάγματος. Είναι πραξικόπημα! Κάθε παράγων του πολιτεύματος πρέπει να μας απαντήσει. 
  Ο εισαγγελέας και οι ανακρίτριες αποφασίζουν και διατάσσουν, άνευ συνταγματικών περιορισμών; Έγιναν αυτεξούσιοι; Αποτελούν δηλαδή απόλυτη εξουσία; Αν είναι έτσι καταλύθηκε το πολίτευμα της χώρας. Και πέρασαν 48 ώρες. Και σιωπούν. Όλοι!  
Σπ.Χ1 σχόλιο:

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ