Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Η Μοσάντ αναζητεί πληροφοριοδότες μέσω των κοινωνικών δικτύων


«Η σιωνιστική υπηρεσία πληροφοριών», γράφει η αραβική ‘αλ Χαντάθ’ αναζητεί υπαλλήλους μέσω των διαδικτυακών τόπων της κοινωνικής δικτύωσης, βάσει ενός σχεδίου, να προσλάβει πληροφοριοδότες από τις γειτονικές χώρες, προκειμένου να αναπτύξει δεδομένα από τις χώρες αυτές.


Κύριος χώρος πρόσβασης των μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ- Μοσάντ, είναι φυσικά το Facebook, όπου οι χρήστες έχουν αναπτύξει το προφίλ τους, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται ο τόπος κατοικίας τους, ένα βασικό στοιχείο για τις δυνατότητες τις οποίες έχουν , καθώς και τις σπουδές που έχουν πραγματοποιήσει και τις γλώσσες τις οποίες ομιλούν.
Η προσέγγιση γίνεται χάριν ‘χόμπι’ με την ερώτηση ‘εάν θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου;’ Ή «Ψάχνεις για μια αλλαγή στην ζωή σου;».  Η προσφορά προς τους έχοντες κάποια σχετικά αναγκαία προσόντα  είναι ενδιαφέρουσα, εφ’ όσον βέβαια,  παρουσιάσουν και στείλουν ένα βιογραφικό τους, προκειμένου να αξιολογηθούν.
Στις προοπτικές συνεργασίας αναφέρονται, επίσης, για έναν ‘άλλο τρόπος ζωής’,  πολλά σύντομα ταξίδια στο εξωτερικό και η συνεργασία θα είναι δοκιμαστική για ένα περίπου χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ