Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΤετάρτη 11 Ιουνίου 2014

ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΦΕΡΕΙ CHIP ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ

Slide1
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
Πρόσφατη επιστημονική μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε 3 διαφορετικές πληθυσμιακές ομάδες των ΗΠΑ απέδειξε ότι ο 1 στους 3 Αμερικανούς έχει ήδη εμφυτευθεί με μικροτσιπ RFID , δηλαδή ένα μικροσκοπικό εμφύτευμα που λειτουργεί ως πομπός για το σύστημα ανίχνευσης ταυτότητας μέσω ραδιοσυχνότητας .Το πιο σοκαριστικό είναι ότι η επέμβαση έγινε ερήμην των νυν φορέων του εμφυτεύματος.Επιστήμονες του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Wyoming (WIT) αποκάλυψαν ότι 1 στους 3 Αμερικανούς φέρει ήδη στο σώμα του ένα μικροτσιπ RFID. Σε άρθρο που δημοσιεύθηκε αυτήν την εβδομάδα γνωστοποιούν ότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν σε 3000 άτομα ταυτοποίησαν 1000 πρόσωπα στα οποία έχει πραγματοποιηθεί εμφύτευση ενός τσιπ τεχνολογίας RFID -ραδιοσυχνότητας. Η πλειοψηφία αυτών των ατόμων αγνοούσε ότι έφερε στο σώμα του το τσιπ. Τα αποτελέσματα αυτής της μελέτης έρχονται προς επίρρωση των σχετικών  προβλέψεων  που θέλουν την εμφύτευση του μικροτσιπ  ανίχνευσης ραδιοσυχνότητας  να αποτελεί κοινό τόπο την επόμενη δεκαετία.Η μελέτη εξέτασε την επικράτηση του εμφυτεύματος όσο και τις θέσεις τοποθέτησής τoυ. Εκτός από το γνωστό μέρος εμφύτευσης που είναι το πίσω μέρος του χεριού ταυτοποιήθηκαν πολυάριθμες εμφυτεύσεις μικροτσιπ RFID σε οδοντοστοιχίες. Η λειτουργία των τσιπ ποικίλει, αλλά οι ερευνητές ανέφεραν ότι σε πολλούς συμμετέχοντες στην έρευνα, το σύστημα ραδιοανίχνευσης ταυτότητας, αποκάλυπτε τα ατομικά δελτία ταυτότητας συμεπεριλαμβανομένων των αριθμών κοινωνικής ασφάλισης και τους ιατρικούς  φακέλους. “Ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσει ο πολίτης αν είναι φορέας τσιπ RFID είναι να συμβουλευτεί έναν ειδήμονα στο χώρο της υγείας που θα τον υποβάλει σε μια μαγνητική τομογραφία με δέκτη ραδιοσυχνότητας σε όλο το σώμα”. (Nationalreport  09/06/14)
Η εμφύτευση  microchip με προσωπικά στοιχεία αναγνώρισης του φορέα αλλά χωρίς να λειτουργεί ως πομπός /δέκτης ραδιοσυχνότητας πραγματοποιείται επίσημα επί ευρωπαικού εδάφους στο Πανεπιστημιακό τμήμα Οδοντιατρικής στην βελγική πόλη Leuven. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που εκπονήθηκε από τους καθηγητές Οδοντιατρικής μετά τις μεγάλες φυσικές καταστροφές από τσουνάμι, σεισμούς, πηρυνικά ατυχήματα κτλ, όπου παρατηρήθηκε αδυναμία αναγνώρισης των πτωμάτων. Με την εμφύτευση τσιπ σε κάποιο δόντι  που συνήθως είναι το σημείο του σώματος που παραμένει άθικτο, θα μπορεί όποιος το επιθυμεί να διασφαλίσει την ταυτοποίησή του μετά από ενδεχόμενο ατύχημα ή φυσική καταστροφή.
 Τα εμφυτεύματα που φέρουν bar code και συνήθως γίνονται στο μπράτσο, στην Ευρώπη έχουν καταγραφεί από ρεπορτάζ της βελγικής κρατική τηλεόρασης RFTB ,σε θαμώνες διαφόρων VIP  νυχτερινών κέντρων σε Ολλανδία των οποίων οι πελάτες περνούν από πύλες ραδιοανίχνευσης για να εισέρθουν στο χώρο.Ακόλουθα, η παραγγελία,  και πληρωμή των καταναλωτικών ειδών γίνεται με τον φορητό σκάνερ των νυχτερινών κέντρων, στο μπράτσο των θαμώνων όπως στα ταμεία των σούπερ μάρκετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ