Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΠέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Ν. Φάρατζ: «Η Ελλάδα θα επιστρέψει στη δραχμή και θα γίνει πρώτος τουριστικός προορισμός στον κόσμο»

 
Ο επικεφαλής του ευρωσκεπτιστικού βρετανικού κόμματος δεσμεύθηκε πως όταν η Ελλάδα αποχωρήσει από την Ευρωζώνη ο ίδιος θα κλείσει 7ήμερες διακοπές στη χώρα μας!
Έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, επιστροφή της στη δραχμή και ανάδειξή της στην πρώτη θέση της λίστας με τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο προβλέπει ο επικεφαλής του ευρωσκεπτιστικού βρετανικού κόμματος, UKIP, N. Φάρατζ.
«Η Ελλάδα θα αποχωρήσει από το ευρώ και θα επιστρέψει στη δραχμή», δήλωσε σε τουριστικό συνέδριο.
Ο N. Φάρατζ επανέλαβε την πάγια θέση του πως το ευρώ αποτελεί μια καταστροφή.
Κληθείς να προβλέψει πιο αναλυτικά την επόμενη ημέρα της Ελλάδας (στη μετά ευρώ, όπως υποστήριξε, εποχή), τόνισε: «Οι Έλληνες θα έχουν μία τεράστια υποτίμηση, πιθανότατα κατά 75%. Η Ελλάδα θα καταστεί ο Νούμερο 1 τουριστικός προορισμός στον κόσμο».
Ταυτόχρονα, δεσμεύθηκε πως όταν η Ελλάδα αποχωρήσει από την Ευρωζώνη ο ίδιος θα πάει στο τοπικό τουριστικό πρακτορείο και θα κλείσει επταήμερες διακοπές στη χώρα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ