Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΤετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ – Η ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ!

Μέχρι πόσο πιο κάτω θα φτάσει αυτή η ελληνική κυβέρνηση… Με τις ευλογίες της η χώρα μας την ερχόμενη εβδομάδα θα μετατραπεί σε παγκόσμια πρωτεύουσα της Μασονίας. Τι ακριβώς θα συμβεί; Ελευθεροτέκτονες από Στοές όλου του κόσμου θα συγκεντρωθούν στην Αθήνα όπου και θα πραγματοποιήσουν παγκόσμιο συνέδριο για την ανάδειξη του νέου τους αρχηγού.
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας», με την ημέρα διεξαγωγής του να παραμένει μέχρι στιγμής κρυφή για ευνόητους λόγους. Οι Ελευθεροτέκτονες έχουν μάλιστα αρχίσει να κατακλύζουν την Αθήνα και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει κοσμοπλημμύρα. Πληροφορίες από ξενοδοχειακές πηγές κάνουν λόγο για 800 χιλ. τέκτονες!!!!
Το τελευταίο διάστημα αρκετοί τουρίστες επικοινώνησαν με ξενοδοχεία των Αθηνών έτσι ώστε να κλείσουν τη διαμονή τους για το τελευταίο 10ημερο του Ιουνίου στην πόλη. Ωστόσο, τα περισσότερα τους ενημέρωναν για πληρότητα λόγω του Παγκόσμιου Συνεδρίου των Μασόνων. Προσεχώς περισσότερες λεπτομέρειες για το πολύ σοβαρό αυτό θέμα, για το οποίο σκόπιμα δεν αναφέρεται τίποτα από την Κυβέρνηση και τα ΜΜΕ που σιωπούν…

πηγή
antipliroforisi 
από

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ