Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΠέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ της ΝΕΡΙΤ και των Καθεστωτικών Ιστοσελίδων κατά της Συγκέντρωσης των ΕΦΕΔΡΩΝ στο Σύνταγμα, στις 28 Σεπτεμβρίου 2013.

by

Βρωμερός Μηντιακός ΠΟΛΕΜΟΣ της  ΝΕΡΙΤ σε κάθε τι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ…. “Ελληνική Τηλεόραση με Εβραϊκό όνομα…” τι να περιμένει κανείς;

Έχει  ΠΑΡΑΛΗΡΗΣΕΙ   να διαφημίζει το ΣΠΟΤΑΚΙ της “ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΩΡΑ”. (Είναι μία υπηρεσία που ενθαρρύνει τη ρουφιανιά μεταξύ πολιτών, αλλά φυσικά δεν αγγίζει τους πολιτικούς…)
To σποτάκι εδώ

Η “Διάυγεια Τώρα” ετοιμάζει ποδηλατική Συγκέντρωση το Σάββατο στην Ακαδημία Πλάτωνος, με το Γιώργο Αμυρά, (Μένουμε Ελλάδα) της …ΝΕΤ,  ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΜΕ  τη συγκέντρωση των ΕΦΕΔΡΩΝ… ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ…..


Amyras-Diafaneia

Όπως καταλαβαίνετε,  πάει κι αυτός για πρόσληψη  στη ΝΕΡΙΤ… σαν τη Χριστοφιλέα με το Εβραϊκό αστέρι στο Πέτο…..

“ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΚΟΠΟΣ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ”. Ανακοίνωσαν οι ΕΦΕΔΡΟΙ και καλούν τους ΠΑΝΤΕΣ στο Σύνταγμα, το Σάββατο 28-9-2013. Περισσότερα εδώ: http://greeknation.blogspot.com/2013/09/28-2013.html

Τα συμπεράσματα ΔΙΚΑ ΣΑΣ….

astikosmythos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ