Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΣάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Στην τελευταία του ομιλία ο Κένεντι μίλησε για την Νέα Τάξη Πραγμάτων (Βίντεο)

ΜΕΤΑ ΤΟΝ "ΕΦΑΓΑΝ"
Ο Πρόεδρος John F. Kennedy πριν δολοφονηθεί μίλησε για την επιρροή που έχει στον κόσμο η Νέα Τάξη Πραγμάτων, και για τον ρόλο της μυστικής Ελίτ.
Στην τελευταία ομιλία των Δημοκρατικών πριν από το θάνατό του, προειδοποίησε για τις μυστικές κοινωνίες που κυβερνούν τον κόσμο δηλαδή το σύμπλεγμα της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
"Επειδή είμαστε αντίθετοι σε όλο τον κόσμο από μια μονολιθική και ανελέητη συνωμοσία που στηρίζεται κατά κύριο λόγο στα μυστικά μέσα για την επέκταση της σφαίρας επιρροής ...", δήλωσε ο Κένεντι.
«Πρόκειται για ένα σύστημα το οποίο έχει επιστρατεύσει μεγάλο αριθμό ανθρώπινων και υλικών πόρων μέσα στο οικοδόμημα μιας σφιχτοδεμένης, εξαιρετικά αποδοτικής μηχανής που συνδυάζει στρατιωτικές, διπλωματικές, οικονομικές, επιστημονικές και πολιτικές λειτουργίες αλλά και ευφυΐα.
"Οι προετοιμασίες της κρύβονται και δεν δημοσιεύονται. Τα λάθη της θάβονται Δεν δημοσιεύονται. Οι διαφωνούντες με αυτά σιωπούν εντέχνως και δεν επιβραβεύονται. Καμία δαπάνη δεν αμφισβητείται, καμιά φήμη δεν τυπώνεται, κανένα μυστικό δεν αποκαλύπτεται."
Ο John F. Kennedy σίγησε και αυτός λίγο μετά από αυτή την ομιλία. Η σύζυγός του δίπλα του, ποτέ δεν θα δει το μικρό αγόρι ή το κορίτσι του και πάλι.
Ο Πρόεδρος Dwight D. Eisenhower έκανε μια παρόμοια τελευταία ομιλία προειδοποίηση για τις μυστικές κοινωνίες και το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα που ελέγχει κυβερνήσεις και επιχειρήσεις με ένα κρυφό χέρι.
Όταν οι λεγόμενοι "πλανητάρχες" προβαίνουν σε τέτοιες δηλώσεις καταλαβαίνουμε ότι τα πράγματα είναι ακόμα πιο σοβαρά από ότι μας είπαν.http://www.eleysis-ellinwn.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ