Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

"Αποτελεί πεποιθησή μου οτι έχει πια ετοιμαστεί η βασική εργασία για μια κατάληψη του πλανήτη απο αυτούς που ζούν στο εσωτερικό του."

Θυμαστε φιλοι μου το ανθρωποιδες του Ροσγουελ,που μας εδειξαν στην τηλεοραση ?Ειναι απολυτα αληθινο,...ομως δεν ειναι εξωγηινος,αλλα μια απο της φυλες τον υπογηινων.ΟΙ υπογηινοι ειναι 4 φυλες καποιες απο της οποιες πολεμουν μεταξυ τους και αυτοι για τους οποιους λεω,οι "γκριζοι"ειναι μια απο αυτες. 
Οι λεγομενοι Εξωγηινοι ειναι σαν και εμας,σαν ανθρωποι,αλλα μαλλον λιγο ποιο ψηλοι απο το συνηθισμενο και με πολλες ιδιαιτερες ικανοτητες.
Η κλασικη εικονα του κοντου "Εξωγηινου" με το μεγαλο κεφαλι,της τρυπες αντι για μυτη και τα μεγαλα μαυρα ματια(που ειναι ετσι γιατι ζουν στο υπεδαφος),ειναι η εικονα των υποχθονιων.Θελουν να παρεμβουν στην βιολογικη μας αλυσιδα και να μας μεταμορφωσουν βιολογικα για να επικρατησουν στον πλανητη και να εδραιωσουν μια υπερκυβενηση,ολοκληρωνοντας τα σχεδια τους εναντιων των "Εξωγηινων".Ισως εμφανιστουν και ως εξωγηινοι για να το πετυχουν αυτο!
Το ανθρωποιδες του Ροσγουελ μας το περιγραφουν σαφεστατα τα αρχαια κειμενα.Να σας θυμησω οτι μας το εδειξαν στην τηλεοραση κατα την διαρκεια του πολεμου της Βοσνιας.
Και αργοτερα,ξερετε σε ποιο μερος εγινε η συνδιασκεψη για την ειρηνη της Βοσνιας???Χε χε χε ναι ναι ...στην ιδια βαση,στο Ροσγουελ!!!!Εκει μαζευτηκαν ΟΛΟΙ για να "συζητησουν".
Εκει ναι στο ΝΤΟΛΤΣΕ,υπαρχει μεγαλο ανοιγμα απ' οπου ανεβοκατεβαινουν αυτοι με τα σκαφη τουςκαι τεραστια συστηματα στοων που πηγαινουν πολυυυυυ βαθεια,καθως και υπογειες βασεις και εργαστηρια ανταλαγης τεχνολογιων.
Μπορει κανεις να ανακαλυψει φοβερα πραγματα,αν ερευνησει και διαπιστωσει σε ποιον γεωγραφικο παραλληλο,και σε ποιον μεσημβρινο βρισκετε το Ροσγουελ...χεχεχεχε οποιος ψαχνει βρισκει...
Παραθετω τελειωνοντας ενα αγαπημενο μου μηνυμα που εστειλε"προς καθε ενδιαφερομενο",λιγο πριν πεθανει,ο Λορδος Σερ Μπρινσλευ Λε Ποερ Τρεντ,Προεδρος της "Διεθνους Επαφης"και της Βρετανικης Ενωσης για την ερευνα των UFO,γνωστος συγγραφεας και ερευνητης,ο οποιος πεθανε σχετικα προσφατα και ηταν μεγαλη απολεια για τον χωρο της Ερευνας του Αγνωστου και των Εναλλακτικων Κοσμοθεωριων!
"Η Βιβλος μας λεει κατι ενδιαφερων για τους "ανθρωπους" του Εσωτερικου της γης που  θα βγαινουν στην επιφανια του πλανητη"...Εχουσι Βασιλεα επ' αυτων τον "Αγγελο της αβυσσου,ονομα αυτο εβραιστι Αββαδων,εν την ελληνικη ονομα εχει Απολλυων,λεγοντος το εκτο αγγελο,ο εχων την σαλπιγα,λυσον τους τεσσαρας αγγελους τους δεδεμενους επι το ποταμο τω μεγαλο Ευφρατη (αποκαλυψη 9:11,14..."και μας λεει ο φιλος μας ο λορδος...."Αποτελει πεποιθηση μου οτι εχει πια ετοιμαστη η βασικη εργασια για μια καταληψη του πλανητη απο αυτους που ζουν στο εσωτερικο του.Ενα μεγαλο μερος εχει κιολας ολοκληρωθει.Εχουν αντιπροσωπους τους ηδη εδω,σε πολυ υψηλες θεσεις.ΠΙστευω οτι  οΑντιχριστος,οπως εχει προφητευθει απο παλια,θα κυβερνησει τον κοσμο,και τον μεσα και τον εξω,μεχρι να ελθει η ημερα του Αρμαγεδων.Ειναι βαθυ πιστευω μου,καθολου αβασιμο,οτι τελικα θα επιστρεψει ο Χριστος με τους Αγγελους του ,που ειναι οι αληθινοι ανθρωποι του ουρανου.Ο πλανητης γη ειναι κοιλος"κουφιος" και κατοικημενος στο εσωτερικο...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ...."
http://skiladiko.pblogs.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ