Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΣάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Απίστευτο βίντεο! Μην το χάση κανείς Έλληνας Πρέπει να το δείτε! Έτσι περνούν τους Νόμους στην Ελλάδα!

Ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013, δίχως τον απαιτούμενο αριθμό βουλευτών, όπου ο πρόεδρος Κ. Βιρβιδάκης απλώς αγνοεί τις ενστάσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου και ανακοινώνει ότι κάθε άρθρο «ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία», δίχως να έχει ψηφίσει κανένας!
Άκυρη και πλασματική διαδικασία ψηφοφορίας στην Επιτροπή για τον Κώδικα Δικηγόρων, έκδοση πλαστών πρακτικών».
Αυτή είναι η διατύπωση με την οποία επέλεξε η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ζωή Κωνσταντοπούλου να περιγράψει τη χθεσινή ψηφοφορία στην επιτροπή της Βουλής για την ψήφιση του νέου Κώδικα των Δικηγόρων.
48 χρόνια ψηφορος έχω  γυρίση επάνω από 100 κρατοι  και έχω  παρακολούθηση χιλιάδες ψηφοφορίες  αλλά αυτό που είδα σήμερα 13 την Σεπτεβρίου 2013  δεν το έχω δεi πουθενά  σε πολιτισμένα εθνοι !!!! δεν μπορώ ακόμη να το πιστέψω ότι αυτό γίνονταν στην Ελλάδα!!!!
 Eνα έχω να πω στους Έλληνες πατριώτες  όπου βλέπετε πολιτικούς και δικηγόρους  να τους φθινετε !!!!!Πρέπει αυτοί οι άνθρωποι  να τους διώξουμε όσο το γρηγορότερο!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ