Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΤετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ !!! ...Πογκρόμ εναντίον Αφρικανών στο Ισραήλ!

ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ 

Και τώρα διαβάστε την ανακοίνωση του ΚΙΣ  (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο) : 

«Στις 8 Μαΐου 2012, το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, εκπροσωπώντας τους Έλληνες Εβραίους, ανακοίνωσε  ότι «την 6η Μαΐου, με την εκλογή νοσταλγών του Φασισμού και του Ναζισμού, η Ελληνική Δημοκρατία δέχθηκε ένα ισχυρό πλήγμα» και κάλεσε τις δημοκρατικές δυνάμεις του Ελληνικού Κοινοβουλίου, τα μέσα ενημέρωσης, τους ανθρώπους του πνεύματος και του Πολιτισμού, να συστρατευτούν ώστε να διατηρήσουμε την αξιοπρέπειά μας και να διαφυλάξουμε τις αρχές της ελευθερίας, της δημοκρατίας και του ανθρωπισμού», αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει: «Τη 17η Σεπτεμβρίου 2013 έπεσε νεκρός ο Παύλος Φύσσας, ένας αγωνιστής της Δημοκρατίας που δολοφονήθηκε ύπουλα από έναν ορκισμένο οπαδό του Ναζισμού. Παραβιάσθηκε η αξιοπρέπειά μας, η ελευθερία μας, η δημοκρατία μας και ο ανθρωπισμός μας. Δεν αρκεί πλέον η παραδειγματική τιμωρία των ενόχων» 
«Καλούμε τον Πρωθυπουργό της χώρας, μαζί με όλους τους ηγέτες των δημοκρατικών κομμάτων να συμπράξουν άμεσα για τη κοινή αντιμετώπιση των μορφωμάτων του Ναζισμού και του Φασισμού στην Ελλάδα, νομοθετώντας έναν ισχυρό και αποτελεσματικό νόμο κατά του ρατσισμού, της μισαλλοδοξίας και του αντισημιτισμού και να προβούν σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που θα απαγορεύουν τη συμμετοχή σε κάθε είδους εκλογικής διαδικασίας ατόμων ή οργανώσεων που τελούν με ναζιστικές μεθόδους εγκλήματα κατά της Δημοκρατίας και της κοινωνίας. Οφείλουν όλοι να μετουσιώσουν τις υποσχέσεις τους σε νομοθετική πράξη, για να τεθεί οριστικό τέρμα στους νοσταλγούς των πλέον σκοτεινών σελίδων της ιστορίας μας», 
«Οι αρνητές του Ολοκαυτώματος, του μεγαλύτερου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας, δεν είναι απλά κήρυκες του Αντισημιτισμού, είναι κήρυκες του μίσους απέναντι στον πολιτικό αντίπαλο, στο μετανάστη, στο τσιγγάνο, στο μαύρο, στο κίτρινο, στο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. 
Ο Παύλος Φύσσας ήταν ένας ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ, πολιτικός αντίπαλος του ναζισμού, και γι' αυτό δολοφονήθηκε. Έχουμε όλοι καθήκον να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπειά μας, τις αρχές της ελευθερίας, της δημοκρατίας και του ανθρωπισμού μας» 

ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ,ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ( ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΟΙΩΘΩ) ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΠΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ,ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΟΥΝ " ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ" ;  Μήπως είναι χρυσαυγίτες που έχουν πάει στο Ισραήλ και τα κάνουν αυτά; Τί δεν έχω καταλάβει από αυτά που λέει η ανακοίνωση του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδας; 

ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΕΛΙΚΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ;  

Για δείτε και αυτά, μπορεί να πάρετε κάποια απάντηση :Δένδια μην κάθεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ! Ιδού εγκληματική οργάνωση που κάνει και Συνέδρια για να υποστηρίξει πως η ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ Ε Π Ι Τ Ρ Ε Π Ε Τ Α Ι !!! 
Ναι, οι φίλοι σου οι εβραίοι τα λένε αυτά...  Και από την στιγμή που πηγαίνεις και εσυ και προσκυνάς στις Συναγωγές και συναναστρέφεσαι τους εβραίους είσαι Ύποπτος Εγκληματική Ενέργειας !  Ε Ν Ο Χ Ο Σ και εσυ ...
http://sxolianews.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ