Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Τι τραβάει ο άνθρωπος για να γίνει Πρωθυπουργός….

Δε μας έφτανε ο ένας ευσεβής Πρωθυπουργός:
έρχεται  και δεύτερος με ξυνισμένα μούτρα..
Ο Εξορκιστής Νο. 3 ! Τι μούτρα είναι αυτά! Απο τα νεύρα του, θα  κόψει την μισθοδοσία των ιερέων ΑΜΕΣΩΣ μόλις γίνει Πρωθυπουργός….
Αλλά σαν καλός “κρυπτο”, θα κάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ για την Πρωθυπουργία, όπως έκαναν και άλλοι ομόθρησκοί του στο παρελθόν για  να προωθηθούν. Και “χριστιανός” μπορεί να “βαπτιστεί”  από τα ΜΜΕ.







Χριστιανοί βαφτίζονταν επί αιώνες, πολλοί Εβραίοι της Ισπανίας , αλλά  διατηρούσαν την  πίστη τους στα κρυφά. Γι αυτούς διαβάζουμε σε ένα άρθρο από το ιστολόγιο “κόκκινος ουρανός” ΕΔΩ: “(πραγματικά αξίζει να διαβαστεί)

Μέσα στους αιώνες, οι Εβραίοι δεν είχαν τη δύναμη να καμαρώσουν δημοσίως για το στόχο της υποδούλωσης των χριστιανών και την καταστροφή των τυχόν Χριστιανών ηγετών που τόλμησαν να αντιταχθούν. Κατά τη διάρκεια αυτών των αιώνων, οι Εβραίοι ανέπτυξαν πολλές πονηρές πρακτικές προκειμένου να συνεχίσουν το έργο τους.

Μια από τις πιο φαύλες τεχνικές ήταν μεταμφίεσή τους ως «πρώην Εβραίοι που ασπάστηκαν τον Χριστιανισμό», γνωστοί στην Ισπανία και την Πορτογαλία ως “conversos” ή “Marranos“, ή “Εβραίοι που σημάδεψαν (amarran) τη πίστη.

Η εγκυκλοπαίδεια Colliers αναφέρει: “Οι Εβραίοι της Ισπανίας και της Πορτογαλίας, οι οποίοι κάτω από την απειλή έγιναν Χριστιανοί. Μερικοί Marranos ενεργά αποδέχτηκαν τον χριστιανισμό, αλλά πολλοί από αυτούς παρέμειναν Ιουδαίοι στα κρυφά, ενώ άλλοι περίμεναν μόνο μια ευκαιρία για να αποτινάξουν την χριστιανική μεταμφίεση τους. Πολλοί Marranos ανήλθαν σε θέσεις μεγάλης προβολής και στη συνέχεια παντρεύτηκαν με άτομα από ευγενείς και πλούσιες ισπανικές οικογένειες”.

Σε περιοχές που παρέμειναν κατά κύριο λόγο χριστιανικές, οι Εβραίοι έπρεπε να περιμένουν εκατοντάδες χρόνια πριν γίνουν αρκετά ισχυροί για να αποτινάξουν την «χριστιανική μεταμφίεσή τους». Όταν το κράτος του Ισραήλ ιδρύθηκε το 1948, οι Εβραίοι σε πολλά έθνη «βγήκαν μπροστά» για να ανακοινώσουν ότι ήταν «Marranos» ή «ψευδο-χριστιανοί» και είχαν διατηρήσει αυτή τη μεταμφίεση στις οικογένειές τους για χρονικό διάστημα μέχρι και πεντακόσια χρόνια.Τώρα ήταν όλο χαρά που εγκατέλειψαν την μασκαράτα τους και ανακοίνωναν στον κόσμο ότι ουδέποτε είχαν πιστέψει στις αρχές του Χριστιανισμού. Ήταν Εβραίοι και τίποτα άλλο παρά Εβραίοι, δια μέσου των αιώνων.”

Πολλοί όμως απο αυτούς παρέμειναν “Κρυπτοεβραίοι” μέσα στους κόλπους της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας! Έφτασαν μέλιστα μέχει τις μέρες μας, και κατέλαβαν ανώτατα αξιώματα μέσα στο Βατικανό……

O Πάπας Ιωάννης Παύλος στην επίσκεψή του στο Ισραήλ το 2000, κάθισε σε θρόνο με ανάποδο σταυρό. Όταν θορυβημένοι οι πιστοί τον ρώτησαν γιατί, (αφού είναι σύμβολο του αντίχριστου) αυτός απάντησε στα γκοίμ ότι δεν είναι ο σταυρός του Χριστού αλλά του Πέτρου που σταυρώθηκε ανάποδα!

Ο Πάπας στη Συναγωγή του Μπουένος Άιρες,  εορτάζει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ τη Χανουκά και τα Χριστούγεννά  με Εβραίους και Χριστιανούς, το 2011. Πρώτα Τον Σταρώνουν και μετά γιορτάζουν τα γενέθλιά του!   

Tι άλλο πιά θα κάνουν για να φέρουν τον Alexis. Τον τελικό ΔΗΜΙΟ της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ