Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΠέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Φιμώνουν Φωνές Ελλήνων Και Αφήνουν Στο Απυρόβλητο Τους Ανθέλληνες Και Τους Υποταγμένους!

Η σελίδα "ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ” αποτελεί παρελθόν..! Για πόσο χρονικό διάστημα δεν γνωρίζουμε…
Το μόνο σίγουρο είναι το “κράτος αδίκου” έδρασε πάλι…
Με πάνω από 75 χιλιάδες “likes” η Ειδησεογραφική Σελίδα των Ελλήνων Πατριωτών “σβήστηκε” από το χάρτη του facebook λόγω των πολλών φωτογραφιών με το… Εθνόσημο…!
Η απειλή της κυβέρνησης των δοσίλογων τέθηκε σε εφαρμογή.
Ενώ υπάρχουν δεκάδες σελίδες παιδεραστών, άθεων και βλάσφημων προς την θρησκεία μας…
ενώ το indymedia λειτουργεί κανονικά και απρόσκοπτα διαδίδοντας και καλώντας ανθρώπους σε επεισόδια ενθαρρύνοντας τη βια…
ενώ άφησαν να κυκλοφορούν ατιμώρητα φωτογραφίες της σωρού του Μιχάλη Ασλάνη, του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα και μάλιστα από εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας που ακόμα και η ΕΣΗΕΑ έχει καταγγείλει…
έκλεισαν τη σελίδα που αναδημοσιεύει άρθρα και ειδήσεις όπως αναφέρεται και στις πληροφορίες της σελίδας:
"Ενημερωτικό “ΔΙΚΤΥΟ”, αναδημοσιεύσεις ειδήσεων και άρθρων από ΜΜΕ και BLOG, σχολιασμός από τα μέλη… Ποικίλη θεματολογία…και Σάτιρα…! Οι διαχειριστές της σελίδας δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών-μελών, Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας, όπως και για το αληθές των θεμάτων των αναρτήσεων από της σελίδες του Διαδικτύου, η παρούσα σελίδα είναι ερασιτεχνική..(δεν υπάρχει η δυνατότητα μπλοκαρίσματος των σχολιασμών μελών όπως επίσης να διαθέσει κονδύλια για να λειτουργεί σαν τα καθεστωτικά ΜΜΕ)"
Τελικά ποιος είναι το κράτος και ποιος το παρακράτος…
Απλά αναρωτιόμαστε…
φωτό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ