Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Εσείς τι νομίζετε ότι δείχνει αυτή η φωτογραφία;

Η λήψη της φωτογραφίας που βλέπετε, έγινε το καλοκαίρι από την Αbbey Linfoot, μία 22 χρονη κοπέλα από Γιόρκ της Αγγλίας. Βρισκόταν σε διακοπές στην Νυρεμβέργη στη Γερμανία, όταν αποφάσισε να τραβήξει μία σειρά από αναμνηστικές φωτογραφίες. Παρατηρώντας καλύτερα την συγκεκριμένη, παρατήρησε ότι πάνω δεξιά από τα κτήρια φαινόταν να πετάει "κάτι" που δεν έμοιαζε ούτε με πουλί, ούτε με αεροπλάνο. Εδειξε τη φωτογραφία στους φίλους και την οικογένειά της, καθώς και σε έναν γνωστό της φοιτητή φωτογραφίας, αλλά κανείς τους δεν μπόρεσε να δώσει μία σαφή εξήγηση.
"Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι πρόκειται για ένα χερουβείμ", είπε η μητέρα της και με χιούμορ πρόσθεσε: "Στη συνέχεια μου ήρθε στο μυαλό ο Buzz Lightyear, αλλά και ότι θα μπορούσε να είναι μία μέλισσα ή ένα είδος εντόμου". Ψάχνοντας πάντως στο διαδίκτυο πληροφορίες για την περιοχή, μητέρα και κόρη ανακάλυψαν ότι την ίδια ημέρα που έχει γίνει η λήψη της φωτογραφίας, σημειώθηκε κοντά στην Νυρεμβέργη ένα τραγικό ατύχημα κατά τη διάρκεια ενός show που γινόταν στον αέρα, που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος και να τραυματιστούν άλλοι 40. "Μπορεί άραγε να συνδέονται μεταξύ τους τα δύο αυτά περιστατικά;", αναρωτιούνται.

Αυτό ακριβώς το στοιχείο του δυστυχήματος, έκανε πολλούς φίλους του pyles.tv να συγκρίνουν την περίπτωση του "άγνωστου πλάσματος" της φωτογραφίας με τον περίφημο θρύλο του Μόθμαν! Διαβάστε αναλυτικά εδώ την ιστορία και συγκρίνετε τις εικόνες.

Μπορεί να συμφωνήσετε με την άποψή τους ή να θεωρήσετε ότι έχουμε να κάνουμε απλώς με ένα περίεργο παιχνίδι του φακού!

Στην παρακάτω φωτογραφία, που δημοσιέυεται στην εφημερίδα του Γιορκ "The Press" (www.yorkpress.co.uk), βλέπετε το "άγνωστο πλάσμα" της φωτογραφίας απομονωμένο από την υπόλοιπη εικόνα. Τι λέτε;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ