Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΤΣΙΠΡΑΣ, ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΚΑΙ "ΚΑΛΟΖΩΪΣΜΕΝΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ" ...

 
 Με αφορμή την νέα εκδήλωση της Χρυσής Αυγής που αφορά την εκμάθηση της Ελληνικής Μυθολογίας στα παιδιά των φίλων και μελών του Λαϊκού Συνδέσμου, βγήκαν τα φερέφωνα της αριστερο-αναρχο-τρομοκρατικής προπαγάνδας και κράζουν ένθεν κακείθεν με άναρθρες κραυγές ΠΑΝΙΚΟΥ για το ΚΑΚΟ που γίνεται σε μικρά παιδιά!!! Άν ψάχνει ο δέκτης αυτών των κραυγών να βρεί πιό κακό εννοούν μπορεί απλά να κοιτάξει τις ανακοινώσεις των  φορέων της βρωμερής και μουχλιασμένης 40χρονης πολιτικής ( αυτή που ονομάζουν "δημοκρατία"), των κομμάτων που συνεχίζουν να ταλανίζουν τον τόπο αυτό και να τον οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στον ολικό αφανισμό! 
Ανάμεσα στα τραγελαφικά που ακούστηκαν ήταν και η επερώτηση που έγινε στην Βουλή από τον (τ)σύριζα όπου μεταξύ άλλων κοινότυπων και μονότονα επαναλαμβανομένων μπουρδολογιών περί "ναζισμού" και "εγκληματικών συμμοριών" ( κοίτα ποιός μιλάει!!) σημειώνει :


"Στόχος αυτού του σύγχρονου παιδομαζώματος, είναι να παραχθούν γενίτσαροι του χιτλερισμού, φανατικοί που θα αποτελούν υποχείρια της καλοζωισμένης ηγεσίας της Χρυσής Αυγής..."
Μα καλά, δεν έχουν μάθει την λαϊκή σοφή ρήση : " στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί"!!! Άν η αναφορά περί παιδομαζόματος είναι για την περίοδο  της οθωμανικής κατοχής στην χώρα μας, μα αυτοί δεν είναι που έχουν σβήσει ΚΑΘΕ ΜΝΗΜΗ ιστορική που "αμαυρώνει" τις σχέσεις των δύο χωρών, αφού αποτελούν τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ και ΑΞΙΟΤΕΡΟ τουρκικό εκπρόσωπο στην Ελλάδα; 
Άν πάλι η αναφορά πηγαίνει την μνήμη της περίοδου του κομμουνιστο-συμμοριτοπολέμου, και πάλι την έχουν πατήσει αφού αυτοί είναι οι ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ εκείνης της εποχής οι οποίοι ΔΕΝ ΕΛΛΕΙΨΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ αυτού του τόπου!!! 
Πάντως όπως και νάχει, το παιδομάζωμα ή μάλλον όπως αρέσκονται να το χαρακτηρίζουν ΠΑΙΔΟΦΥΛΑΓΜΑ, είναι απολύτως δική τους εφεύρεση - ΔΙΑΤΑΓΗ του πατερούλη στάλιν που αφάνισε δεκάδες χιλιάδες παιδάκια, διέλυσε οικογένειες, διαμόρφωσε ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ που σήμερα έρχονται είτε αυτοί είτε μέσω των γόνων τους να κάνουν λόγο για Μακεδονία των Σκοπίων, για Τσάμηδες, για Βουλγαρία με έξοδο στο Αιγαίο, για συνεκμετάλευση του Αιγαίου με τους Τούρκους, αλλά κυρίως για να : ονομάζουν "παραμύθι" το Έπος του 1940, Καρντάκ τα Ίμια, το Καστελόριζο ανήκει στην Τουρκία, περί συνοστισμού στην Σμύρνη του 1922, μη αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων και πολλά ακόμη που τελειωμό δεν έχουν στην ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ λίστα ...
Τα παιδομαζώματα είναι ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ και το γνωρίζεται πολύ καλά, αφού επί 40 χρόνια, από το '74 και έως σήμερα, υπό μορφή ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ το έχετε καταστήσει υπό την σύγχρονη μορφή του ΚΑΘΕΣΤΩΣ !!! 
Σας πονάει όμως που βλέπετε πως παρ' όλα αυτά ΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ... Έ, τι να κάνουμε το κύτταρο του ΈΛΛΗΝΟΣ αφυπνίζεται και αναζητά διέξοδο από το κουκούλι που του είχατε έντεχνα, "προοδευτικά και δημοκρατικά" όλα αυτά τα χρόνια κατασκευάσει... Και αυτή η ροή πραγμάτων ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ με ΤΙΠΟΤΑ !!! Απλά αποδεχτείτε το...
Τώρα όσο αφορά το δεύτερο μέρος της παραπάνω διαπίστωσης του τσυριζα: " φανατικοί που θα αποτελούν υποχείρια της καλοζωισμένης ηγεσίας της Χρυσής Αυγής...",
και πάλι η γνωστή σε όλους ΠΛΗΝ ΥΜΩΝ, λαϊκής ρήσης έρχεται να σας ταρακουνήσει το θολό σας μυαλό( λέω τώρα): "Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί" !!! 
Βρε, ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ, εσείς κάνετε λόγο για καλοζωϊσμένες ηγεσίες; Με τον πρώην σας ( Αλαβάνο) να αποτελεί τον ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ έλληνα βουλευτή !!! Ναι εκείνον η οικογένεια του οποίου έχει πάρει την διαχείρηση των προσκυνημάτων της Τήνου για 100 χρόνια !!! Ή τον νυν ( Τσίπρα) που ο θείος του ΚΑΛΟΠΕΡΝΟΥΣΕ με τον ΠΑΤΤΑΚΟ επί Παπαδοπούλου, και ο πατερούλης του επίσης με την εταιρία του, (μακαρίτης εδώ και κάποιους μήνες), "Σκαπανεύς" ήταν ο ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ !!!
Μην μιλάτε, το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ...
Βουλώστε το γιατι ΧΑΝΟΣΑΣΤΕ !!! 

Αλλά κι' από την άλλη αν το βουλώσετε ποιός θα είναι αυτός που θα ξεμπροστιάζει το συνονθύλευμά σας, που ονομάζετε κόμμα; Ποιός θα σκάβει τον λάκκο με τα ίδια του τα χέρια; Τώρα που το καλοσκέφτομαι ναι, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, για το ΚΑΚΟ ΣΑΣ και φυσικά για το ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και της ΧΩΡΑΣ !!! 
Βλάχου Λία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ