Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Xαμός στη σύνοδο Λευκής και Μαύρης Αδελφότητας στη Μόσχα, από τον δήθεν μετεωρίτη. VIDEO


russia meteor 1360913402 540x540Έγινε το έλα να δεις στη σύνοδο των Αδελφοτήτων στη Μόσχα, όταν μαθεύτηκε ότι "αγνώστου ταυτότητος" και μεγάλων διαστάσεων αντικείμενο εξεράγη πάνω από τη Ρωσία στα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας και τα τμήματα στα οποία διαλύθηκε μπαίνοντας στα χαμηλά στρώματα της  ατμόσφαιρας συνέχισαν να εκρήγνυνται προκαλώντας πανικό στους κατοίκους τουλάχιστον έξη πόλεων, ενώ πάνω από 500 άτομα τραυματίστηκαν από θραύσματα και από τις εκρήξεις που προκλήθηκαν από την πτώση τμημάτων στο έδαφος.

Άρχισαν να κατηγορούν ο ένας τον άλλο και προς στιγμήν κινδύνευσε η ίδια η συνέχιση της συνόδου.
Εντωμεταξύ oi ρωσικές αρχές άρχισαν έρευνες για ραδιενέργεια στην περιοχή (γιατί άραγε;) και είπαν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος.
Από άλλη πηγή είπαν πάλι ότι η ρωσική αεράμυνα έπληξε τον "μετεωρίτη".
Η επίσημη θέση, κλασικά είναι ο ένας μετεωρίτης, ή πολλοί τέλος πάντων  μετεωρίτες έπεσαν στη Γη και το κουλουβάχατο των δηλώσεων και των διαψεύσεων συνεχίζεται.
Για τους γραφικούς και τους συνωμοσιολόγους λέμε, ότι μεσαίου μεγέθους σκάφος Λοσντβέχ από την Αράκουλα 1 χτυπήθηκε από σκάφος Μπαχομέχ, ενώ προσέγγιζε με πορεία τη Μόσχα και τελικά κατέπεσε στην περιοχή των Ουραλίων. Αυτά, μόνο για γραφικούς και συνωμιοσιολόγους.
Για τους άλλους, που δεν ασχολούνται με γραφικότητες,  κάποιοι μετεωρίτες έκαναν βόλτες,  βγάζοντας κρότους και ...καπνούς και ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ



http://www.prisonplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ