Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΘΥΣΙΑ – ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ – ΠΟΛΕΜΟΣ.

  ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΟΕ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΟΦΣΑΝΙΔΗ
Για πολλούς, η είδηση της παραίτησης του Πάπα πέρασε στα ψιλά μιας και πίστεψαν ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτό που πλησιάζει. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Τι είναι αυτό που πλησιάζει; Με τι έχει σχέση; Λοιπόν η απάντηση η δικιά μου στις παραπάνω ερωτήσεις είναι η εξής: Τον τελευταίο καιρό η πληροφόρηση που έχω από τις πηγές μου (που μέχρι τώρα έχουν αποδειχτεί και δημόσια αληθείς, πχ σεισμός στην Ιαπωνία, δολοφονία Οσάμα Μπιν Λάντεν, επανεκλογή Ομπάμα κλπ) λέει ότι είμαστε κοντά σε ένα μεγάλο παγκόσμιο γεγονός, που θα ξεκινήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και φυσικά θα σηματοδοτήσει την έλευση του Αντίχριστου και την βασιλεία του. Ακόμη, η πληροφόρηση που έχω, μου υποδεικνύει πως αυτοί που θέλουν όλα αυτά δεν θα διστάσουν να ρίξουν κυβερνήσεις, θρησκείες, μαριονέτες και ο,τιδήποτε άλλο ελέγχουν. Αυτό το είχα αναφέρει σε προσωπικές συζητήσεις με συνεργάτες του Οργανισμού και το είχα αναφέρει και σε αναρτήσεις μου στο facebook.

Και ενώ οι μέρες περνούσαν, σκάει προχτές το θέμα παραίτησης του Πάπα, που είναι μοναδικό σαν φαινόμενο, για αιώνες τώρα. Αμέσως κάνω μια βουτιά στα αρχεία μου και δυστυχώς επιβεβαιώνω τις πηγές μου… Και ας ξεκινήσει η ιστορία της αρχής του τέλους… Το 1139, ο επίσκοπος Μαλαχίας συναντά τον Άγιο Βερνάρδο του Κλερβό, ο οποίος ήταν Ναΐτης και κατ’ επέκταση είχε πρόσβαση σε μυστικές πληροφορίες, αλλά και ενημέρωση από γραπτά του Νοστράδαμου, ο οποίος ήταν και αυτός Ναΐτης. Ένα χρόνο μετά το 1140, ο Μαλαχίας βλέπει ένα όραμα και οδηγείται σε μια προφητεία που την παραδίδει τότε στο Βατικανό. Η προφητεία αυτή αναφέρει, – προσοχή εδώ !!! – ότι από το 1140 έως το τέλος του κόσμου θα υπάρξουν 111 Πάπες και μάλιστα τους αναφέρει με κωδικά ονόματα. Πέφτει μέσα σε όλα… Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι ο 111ος Πάπας θα φέρει το κωδικό όνομα δόξα της ελιάς. Ο 111ος Πάπας από το 1140 είναι ο παραιτηθείς πάπας Ράτζινγκερ, κατά την Εκκλησία Βενέδικτος. Τι σχέση έχει ο Βενέδικτος με την δόξα της ελιάς; Η ελιά συμβολίζει δύο πράγματα: 1. Ειρήνη και 2. Σοφία. Έτσι ο Ράτζιγκερ διαλέγει το όνομα Βενέδικτος, το οποίο όνομα είχε ο Πάπας κατά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και με τους χειρισμούς του άφησε το Βατικανό εκτός πολέμου, ενώ παράλληλα έκανε σημαντικό έργο υπέρ της Ειρήνης. Έτσι, η προφητεία του Μαλαχία και εδώ βγαίνει αληθινή κατά το ήμισυ. Τι γίνεται όσον αφορά στην Σοφία που συμβολίζει η ελιά; Αυτό θα το δούμε στην συνέχεια…Όπως προείπαμε ο Μαλαχίας μιλά για 111 Πάπες πριν το τέλος και ο 111ος είναι ο παραιτηθείς Βενέδικτος. Άρα φτάσαμε στο τέλος; Όχι ακριβώς, μιας και το 1820 το Βατικανό ξανά εκδίδει την προφητεία του Μαλαχία, αλλά αντί για 111 πάπες, τώρα η προφητεία μιλά για 112 και μάλιστα ο 112ος φέρει το κωδικό όνομα Πέτρος ο Ρωμαίος. Πώς έγινε αυτή η αλλαγή όμως; Ήταν εξαρχής 112 οι Πάπες ή προσετέθη μετά ακόμη ένας; Αυτό, δυστυχώς, κανείς δεν μπορεί να το απαντήσει με βεβαιότητα. Αλλά ας δούμε λίγο το υπόβαθρο εκείνης της εποχής. Το 1820 που αλλάζει η προφητεία, Πάπας είναι ο Πίος ο Ζ’. Αυτός ο Πάπας, λοιπόν, έχει άψογες σχέσεις με τον Ναπολέων Βοναπάρτη, ο οποίος είναι πιόνι του Κοινού της Σιών.
Το Κοινό της Σιών είναι μια μυστική εταιρεία, που έχει ως φαινομενικούς σκοπούς να ελέγξει την Γαλλία, αλλά και να βγάλει στην δημοσιότητα αρχεία της που αποκρύπτει το Βατικανό. Έτσι, ο Πίος ο Ζ΄ στέφει τον Ναπολέοντα και ως αντάλλαγμα ο Ναπολέων, με την βοήθεια του Κοινού της Σιών, παραδίδει την αληθινή προφητεία, την οποία ο Πάπας εκδίδει το 1820, 3 χρόνια πριν πεθάνει. Έτσι με την αληθινή προφητεία να μιλά για 112 πάπες φτάνουμε στο 1917, όπου στην πόλη της Φατιμά στην Πορτογαλία, η Παρθένος εμφανίζεται σε 3 παιδιά και τους δίνει 3 προφητείες. Η Καθολική Εκκλησία στέλνει κλιμάκια στην πόλη, φέρνει τα παιδιά στο Βατικανό και μετά από μελέτες και έρευνα καταλήγει στο συμπέρασμα ότι όλα αυτά είναι αλήθεια, καθαρογράφει έπειτα τις 3 αυτές προφητείες και τις κράτα καλά κλειδωμένες στα αρχεία του Βατικανού. Έτσι, το 1947, μετά το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, το Βατικανό ανακοινώνει ότι η πρώτη προφητεία της Φατιμά είναι αληθινή γιατί μιλούσε για τον πόλεμο. Το 1992, το Βατικανό ανακοινώνει ότι και η δεύτερη προφητεία της Φατιμά βγήκε αληθινή μιας και αυτή αναφερόταν στην κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης. Το 2000, το Βατικανό εκδίδει ανακοίνωση που αφορά στην τρίτη προφητεία, η οποία μιλά για την έλευση του Αντίχριστου και το τέλος της Εκκλησίας. Το κομμάτι του κειμένου της τρίτης προφητείας που βλέπει το φως, περιγράφει τον τελευταίο πάπα να βαδίζει μοναχός ανάμεσα σε πτώματα και ερείπια, και ενώ προσεύχεται σε έναν λόφο να πεθαίνει από σφαίρες στρατιωτών. Το 2005, και ενώ ο Βενέδικτος έχει εκλεγεί μετά τον θάνατο του Παύλου του Β’, τού γίνεται ερώτηση από τους δημοσιογράφους γιατί η τρίτη προφητεία της Φατιμά κρατείται μυστική και έχει δοθεί ένα μόνο μικρό κομμάτι της στην δημοσιότητα. Η απάντηση του: Η μυστικότητα είναι αναγκαία, καθώς το περιεχόμενο της είναι κρυπτογραφημένο και μπορεί να κατανοηθεί μόνο υπό το φως της ιστορίας. Κάπου εδώ μπαίνει και η ερμηνεία της ελιάς ως σοφία, επιβεβαιώνοντας πλήρως την προφητεία του Μαλαχία. Τι ωθεί όμως τον «Σοφό» Πάπα στην παραίτηση του; Όπως προείπαμε, άμεση σχέση έχουν οι Ναΐτες αλλά και το κοινό της Σιών στην προφητεία, μιας και αυτοί ανήκουν στην Λευκή Αδελφότητα.
Ο κόσμος μας κυβερνάται από την Λευκή και την Μαύρη Αδελφότητα. Υπάρχει ένα είδος πολέμου μεταξύ αυτών των δύο για κυριαρχία, αλλά υπάρχουν και στιγμές συμφιλίωσης. Μια τέτοια στιγμή είναι η εκλογή του Ομπάμα που ανήκει στην Μαύρη Αδελφότητα, στην έδρα της Λευκής Αδελφότητας, δηλαδή στον Λευκό Οίκο. Έτσι, στις 13/2, οι δύο αυτές Αδελφότητες θα συνεδριάσουν με το πρόσχημα της συνεδρίασης της G20, σε προάστιο της Μόσχας για να τρέξουν τα γεγονότα μιας και πλησιάζουν… Έτσι, για ακόμη μια φορά, η Λευκή Αδελφότητα κάνει συνεργασία με την Μαύρη αναγκάζοντας τον Βενέδικτο να παραιτηθεί, για να έρθει ο τελευταίος Πάπας, ο οποίος θα μας οδηγήσει στο τέλος του Παγκοσμίου Πολέμου (και όπως λέει η τρίτη προφητεία της Φατιμά θα δολοφονηθεί από στρατιώτες) και μετά θα έρθει η βασιλεία του Αντίχριστου. Έτσι, κατανοούμε ότι ακόμη και οι Πάπες είναι πιόνια του παρασκηνίου και γίνονται θυσία στις ορέξεις των αφεντικών τους, που είναι έτοιμα για το τέλος το οποίο πλησιάζει…
Αυτά που μας περιμένουν είναι πέραν κάθε διανόησης, μιας και όλα είναι έτοιμα να ξεκινήσουν ακόμη και από τον άλλον μήνα!!! Παρωδία σε όλα αυτά είναι ότι ο επικρατέστερος νέος Πάπας είναι ο Γκανέζος (μαύρος εκ της Μαύρης Αδελφότητας), που φέρει το όνομα Πέτρος!!! Ολική επιβεβαίωση δηλαδή!!! Δικιά μου άποψη είναι ότι ενώ έχουμε μπροστά μας έναν πόλεμο σε κάθε επίπεδο – και κυριολεκτικό και μεταφορικό – καθόμαστε και μαλώνουμε μεταξύ μας, σαν παιδάκια που δεν εκτιμούν το δώρο που τους έχει δώσει ο Θεός: Ότι οι κακοί κάνουν τα σχέδια τους και είναι έτοιμοι αλλά και εμείς μαζί με τον Θεό έχουμε το δικό μας σχέδιο… Ξυπνήστε και αφήστε όλα τα άλλα στην άκρη, η Ιστορία δεν θα σας κρίνει απλά, αλλά θα σας σκοτώσει γιατί δεν θα είστε έτοιμοι !!!
ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΚΟΦΣΑΝΙΔΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΟΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ