Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Συντονισμένη επίθεση ανθελλήνων ευρωβουλευτών κατά της Χρυσής Αυγής

Συντονισμένη επίθεση ανθελλήνων ευρωβουλευτών κατά της Χρυσής Αυγής
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  δεν προξενεί πονοκέφαλο μόνο στο εγχώριο πολιτικό καταστημένο, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. 
 Σ’ ό,τι αφορά το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο οι ανησυχίες των συστημικών  πολιτικών δυνάμεων είναι έκδηλες για την πολιτική και κοινωνική επιρροή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ενόψει μάλιστα των ευρωεκλογών, τον Μάιο του 2014. Έτσι,  λοιπόν, σχετική ερώτηση « για την άνοδο των εξτρεμιστικών, ρατσιστικών και βίαιων δυνάμεων στην Ευρώπη», όπως χαρακτηριστικά γράφουν, κατέθεσαν 22 ευρωβουλευτές από τέσσερις διαφορετικές πολιτικές ομάδες του ευρωκοινοβουλίου και από χώρες όπως η Γερμανία, η Γαλλία, το Βέλγιο, η Ισπανία, η Σουηδία και η Φινλανδία.
Στην ερώτηση αυτή υπάρχει ξεκάθαρη αναφορά στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, καθώς γίνεται λόγος για δυνάμεις «των οποίων ο πολιτικός λόγος, τα σύμβολα και οι ενέργειες παραπέμπουν στις πιο σκοτεινές σελίδες τις πολιτικής ευρωπαϊκής ιστορίας». Το πιο ενδιαφέρον, όσο και θλιβερό, της όλης ιστορίας είναι ότι ανάμεσα στους 22 ευρωβουλευτές υπάρχουν και 6  Έλληνες. Συγκεκριμένα οι Άννυ (…) Ποδηματά, Σπύρος Δανέλλης και Μαριλένα Κοππά του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Κουμουτσάκος από τη ΝΔ, Νίκος Χρυσόγελος από τους Οικολόγους Πράσινους και ο ανεξάρτητος (πρώην ΝΔ) Θεόδωρος Σκυλακάκης. Οι συγκεκριμένοι ευρωβουλευτές, οι οποίοι έτυχε να έχουν ως μητρική τους γλώσσα τα Ελληνικά, έκαναν “λόμπινγκ”  εδώ και καιρό στους διαδρόμους του ευρωκοινοβουλίου, προκειμένου να γίνει η συγκεκριμένη ερώτηση. Επί της ουσίας ζητούν, όπως αναφέρει η σχετική είδηση, από την Κομισιόν να τοποθετηθεί για το αν  η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ “παραβιάζει τις θεμελιώδεις αξίες και αρχές της Ένωσης”. Είναι φανερό ότι η θρασύτατη αυτή ενέργεια των συγκεκριμένων Ελληνόφωνων ευρωβο(υ)λευτών αποτελεί βαθύτατη προσβολή για εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που ψήφισαν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και οι οποίοι τώρα είναι σίγουρο ότι έχουν υπερβεί κατά πολύ το ένα εκατομμύριο. Δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν ιδεολογικά και πολιτικά το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, τα επιχειρήματά τους συνθλίβονται από την ροή της πραγματικότητας και συμπεριφέρονται ως κοινοί δοσίλογοι των ξένων κέντρων. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι στο Ευρωκοινοβούλιο βρίσκεται σε εξέλιξη αίτηση « για την διακοπή χρηματοδότησης κομμάτων που εμφανώς παραβιάζουν ευρωπαϊκές θεμελιώδεις αρχές».
Η ίδια ανούσια αντιμετώπιση τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Κάποιοι “φωστήρες “ θεωρούν ότι με το να διακόψουν την χρηματοδότηση ενός κινήματος, θα το αφυδατώσουν κιόλας πολιτικά, κοινωνικά, εκλογικά. Δεν μπορούν (;) να καταλάβουν ότι η διαδρομή ενός Κινήματος, το οποίο έχει τις ρίζες του στην Ελληνική Ιστορία και προέρχεται από τα πιο αγνά και ιδεαλιστικά τμήματα του Λαού, δεν μπορεί να παρεμποδιστεί  με τέτοιες μεθόδους. Αν κάποιοι νομίζουν ότι το χρήμα είναι το παν, προκειμένου να δράσεις, πλανώνται πλάνην  οικτράν, κρίνοντας (προφανώς) εξ ιδίων τα αλλότρια... Στην κατάπτυστη αυτή ενέργεια των παχυλά αμειβόμενων ευρωβο(υ)λευτών, Εμείς, θα απαντήσουμε αυξάνοντας ακόμη περισσότερο την επιρροή μας στον Ελληνικό Λαό.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
 http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ