Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Ο Γ. Καρατζαφέρης για τους ληστές στο Βελβεντό και τον Αλέξη Γρηγορόπουλο


Giorgos-KaratzaferisΓια τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης αλλά και γιατον Αλέξη Γρηγορόπουλο έκανε λόγο ο πρ. του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης

«Εαν ο αφελής φρουρός δεν είχε σκοτώσει τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, ίσως τώρα να είχε συλληφθεί μαζί με τους άλλους».

Από τη σφοδρή κριτική του δεν άφησε εκτός ούτε τη μητέρα του συλληφθέντα Νίκου Ρωμανού «Η κ. Ρωμανού είναι ευτυχισμένη που ο γιος της είναι έτσι. Αν ο επιπόλαιος φρουρός δεν είχε σκοτώσει τον Γρηγορόπουλο, ίσως τώρα να είχε συλληφθεί μαζί με τους άλλους.

Και ακούω και τις βλακείες, τις κουτουράδες, πως το παιδί σοκαρίστηκε από τον θάνατο του φίλου του και μετεξελίχθηκε. Όχι! Το παιδί έτσι ήταν από τότε και βάση των τρομοκρατικών σκέψεων που είχαν, πήγαν εκεί προκάλεσαν τον άλλον (φρουρό) και αυτός ηλίθια φερόμενος μπουμ μπουμ.

Ήταν τέτοια, ας το καταλάβουν. Και όταν το κάθε τέτοιο καλόπαιδο έχει καλάσνικοφ, από εκείνη τη στιγμή θέτει τον εαυτό του εκτός νόμου. Δεν έχεις πολιτικά δικαιώματα όταν παίρνεις το καλάσικοφ και να έχει πολιτικά δικαιώματα. Αυτόματα μόλις μπαίνεις εκεί τα χάνεις, νόμος που θα έρθει μόλις μπω στα πράγματα.

Επομένως και οι μπουνιές και οι κλοτσιές δεν μετράνε. Ακούω πως έγινε στο κρατητήριο και δεν είναι συνεπής και δημοκρατική πράξη. Ο άλλος με πυροβολεί με καλάσνικοφ και η απάντηση δεν είναι με καλάσνικοφ, αν και θα μπορούσε... Μην τρελαινόμαστε...

Θα μπορούσε να υπάρχει ένας νόμος και για τους γονείς που τα αφήνει και βγαίνουν τέτοια, αμέλεια, δεν καταλαβαίνω. Σε όλους τους αριστερούς έμεινε η μπουνιά. Μπορούσε να αποφευχθεί αλλά ο άλλος έχει καλάσνικοφ, σε πια ζυγαριά μπαίνουν αυτά;

Αν κάποιοι είχαν ευθύνη για τα παιδιά που φτιάχνουν δεν θα ήταν στη βουλή σήμερα, η κόρη κάποιου γαλονάτου του ΣΥΡΙΖΑ πουλάει τα καλάσνικοφ, η κόρη του. Ο γιος του άλλου τρομοκράτης... Όλοι έτρεξαν στο ΣΥΡΙΖΑ που θα γλυτώσουμε και θα αποφύγουμε και αηδίες. Επιβραβεύεται τα καλάσνικοφ!».
http://spirospero.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ