Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

ΣΟΥΖΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Η ΝΔ..Ο Σύριζα έστειλε Εισαγγελέα στην Χρυσή Αυγή Νοτίων Προαστίων- Βίντεο




 Με χαλκά από τη μύτη σέρνει το κουρδισμένο συριζαριό την ψοφοδεξιά του Αντωνάκη, όπως παλιά οι… «ρομά» τις αρκούδες στα πανηγύρια. Κι αυτό γίνεται φανερό κάθε ώρα και στιγμή. Σε μια ακόμα πρωτοφανή απόπειρα στοχοποίησης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος προχώρησε σήμερα ο....
υπουργός Προ - πο, ο οποίος άγεται και φέρεται από τις συνιστώσες του Σύριζα. Εισαγγελέας βρέθηκε το πρωί στα γραφεία της Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων, ύστερα από ερώτηση του βουλευτή Επικρατείας του Σύριζα Δημήτρη Τσουκαλά, για τις κάμερες που υπάρχουν στα γραφεία. Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα οι υπεύθυνοι της τοπικής και στελέχη της Νομικού Τμήματος της Χρυσής Αυγής. Ως γνωστόν τα γραφεία της Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων είχαν δεχθείτρομοκρατική επίθεση από τους... "γνωστούς - αγνώστους" στις 6 Οκτωβρίου 2012, όταν οι επιτιθέμενοι είχαν εξαντλήσει την επαναστατική τους ορμή σε τουαλέτες και καφετιέρες!
 Την ανάληψη ευθύνης έλαβαν οι γνωστοί αναρχοαριστεροί παρακρατικοί κύκλοι, δίχως ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΓΕΛΘΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ! Έκτοτε τα γραφεία φυλάσσονται και ο χώρος παρακολουθείται από κλειστό κύκλωμα με 4 κάμερες. Οι δύο είναι στραμμένες στον εσωτερικό χώρο και οι άλλες δύο είναι στραμμένες στην είσοδο των γραφείων, ώστε να καταγράφονται οι εισερχόμενοι για λόγους ασφαλείας. Μάλιστα, υπάρχει αναρτημένη πινακίδα, η οποία γνωστοποιεί πως ο χώρος καταγράφεται από κλειστό κύκλωμα για λόγους ασφαλείας. Ο αρμόδιος εισαγγελέας εξέτασε το πρωί τον χώρο των γραφείων και προς τα πού είναι στραμμένες οι κάμερες και αποχώρησε μετά από λίγα λεπτά, καθώς δεν υπήρχε τίποτα μεμπτό. Αρκέστηκε στο να προτρέψει τους υπευθύνους των γραφείων να γνωστοποιήσουν την ύπαρξη των καμερών στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.Προκαλεί ερωτήματα η άμεση επέμβαση του κρατικού μηχανισμού για ένα ασήμαντο ζήτημα και ύστερα από μια προβοκατόρικη ερώτηση του βουλευτή του Σύριζα. Από την άλλη, ακόμα δεν έχει γίνει ΚΑΜΜΙΑ ενέργεια από τις αρμόδιες διωκτικές Αρχές για την επίθεση που δέχθηκαν τα εν λόγω γραφεία.
 Αντί, λοιπόν, το «κράτος» (αυτό τέλος πάντων το κατοχικό μόρφωμα που κατ’ ευφημισμόν λέγεται «κράτος») να τσακώσει τις… λεκανατζούδες του ΣΥΡΙΖΑ και να τις στείλει «στο φρέσκο», έστειλε εισαγγελέα (!) για να δει κατά πού κοιτάνε οι κάμερες! Ήλθον, είδον και απήλθον βεβαίως, διότι δεν είδε τίποτα παράνομο και επιλήψιμο, αλλά σημασία έχει η πρωτοφανής εισαγγελική εισβολή σε γραφεία νομίμου πολιτικού κόμματος και δη κοινοβουλευτικού! Αλήθεια, αν κάποιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής κάνει επερώτηση και καταγγείλει ότι στα τάδε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν κάμερες που βλέπουν δρόμο, όπλα, στιλιάρια κ.λπ., θα διανοηθούν οι κατουρλήδες της ψοφοδεξιάς να στείλουν εισαγγελέα;



http://nyxtobaths.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ