Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

ΜΚΟ αριστεριστών δημοσιογράφων: Μας απειλούν οι βίαιοι ναζιστές της Χρυσής Αυγής


ΜΚΟ αριστεριστών δημοσιογράφων: Μας απειλούν οι βίαιοι ναζιστές της Χρυσής Αυγής
 
Άλλο ένα δημοσιογραφικό παραλήρημα διαβάζουμε στην εφημερίδα των Συντακτών, όπου για ακόμη μια φορά φαίνεται η μάταιη προσπάθεια των καλοπληρωμένων δημοσιογράφων του κατεστημένου να πλήξουν την Χρυσή Αυγή. Συγκεκριμένα, αναφέρεται το συμπέρασμα έρευνας της ΜΚΟ ''δημοσιογράφοι χωρίς σύνορα'', η οποία καταρτίζει κάθε χρόνο τον κατάλογο των χωρών που σέβονται περισσότερο ή λιγότερο την ελευθερία του Τύπου. Σύμφωνα με την εν λόγω έρευνα, η Φινλανδία αναδεικνύεται παγκόσμια πρωταθλήτρια στον σεβασμό προς τους δημοσιογράφους, ενώ ακολουθούν η Ολλανδία και η Νορβηγία αντίστοιχα. Όπως τονίζει η εφημερίδα: «Σε σύνολο 179 χωρών, η Ελλάδα καταγράφει φέτος πτώση 14 θέσεων και κατατάσσεται 84η. Όπως επισημαίνει η σχετική έκθεση, οι δημοσιογράφοι στη χώρα μας εργάζονται μέσα σε μια καταστροφική κοινωνική και επαγγελματική ατμόσφαιρα. Εκτεθειμένοι στη λαϊκή οργή και τη διαρκή βία εκ μέρους τόσο των εξτρεμιστών όσο και της αστυνομίας, οι δημοσιογράφοι και οι φωτορεπόρτερ πρέπει τώρα να αντιμετωπίσουν τους εξαιρετικά βίαιους νεοναζιστές του κόμματος της Χρυσής Αυγής».
Φυσικά μέσα σε όλο αυτό το λιβελογράφημα σκόπιμα έχουν αποκρύψει οι καλοπληρωμένοι δημοσιογράφοι ότι κανείς τους πλέον δεν προβάλλει την Χρυσή Αυγή. Ο γενικός αυτός αποκλεισμός από τα ΜΜΕ οφείλεται στους παχυλούς μισθούς που λαμβάνουν αλλά και στην πλήρη υπακοή τους στα ξένα και εγχώρια αφεντικά. Καθώς αυτά τα «παπαγαλάκια» του κατεστημένου δεν έχουν να αποδώσουν τίποτα αρνητικό στην Χρυσή Αυγή, αναμασούν συνεχώς τα λόγια τους μιλώντας για υποτιθέμενο «νεοναζισμό», δείχνοντας ξανά και ξανά το μίσος τους για την αθρόα άνοδο του Κινήματος.
  Τέλος, εξισώνουν την συνεχόμενη και ανεξέλεγκτη βία των αριστερών με την νόμιμη πολιτική δράση της Χρυσής Αυγής με μοναδικό σκοπό να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη και να γεμίσουν με ψεύδη τον Έλληνα πολίτη.  
Αυτή είναι η αντικειμενική δημοσιογραφία τους… 
 Όμως, παρά τις επίμονες προσπάθειες τους, ο κόσμος δεν τρώει «κουτόχορτο» και κατανοεί τον γενικό φόβο του συστήματος απέναντι στην φωνή της αλήθειας, την φωνή της Χρυσής Αυγής.

από : ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 
http://sxolianews.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ