Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΕΚΘΕΣΗ ΣΟΚ! ΤΟ 98% ΤΩΝ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΕΛΕΓΧΜΕΝΑ

«Διαλογή Νεογέννητων στην Αμερική,» " μια έκθεση από το αρμόδιο συμβούλιο Γενετικής, αναφέρει: «Πριν ακόμα μια εβδομάδα, το 98% των 4,3 εκατομμυρίων μωρών που γεννιούνται κάθε χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ένα μικρό δείγμα αίματος που λαμβάνεται από το πόδι τους. "
Η έκθεση συνεχίζει: "Αυτά τα νεογέννητα, στη συνέχεια ελέγχονται για μια ποικιλία από κληρονομικές παθήσεις και αργότερα αποθηκεύονται ως βάσεις δεδομένων ... Οι γονείς συχνά αγνοούν αυτά τα προγράμματα προσυμπτωματικού ελέγχου και των επιλογών συγκατάθεσής τους."

Αυτό το συγκλονιστικό εθνικό πρόγραμμα, που ίπταται κάτω από το ραντάρ, εξηγείται ως μια ανθρώπινη ιατρική επιχείρηση. Αλλά δεν υπάρχει καμία διασυνοριακή γενετική θεραπεία για οποιαδήποτε ασθένειαΌλες αυτές οι αηδίες «ίσως-ενδεχομένως--μελλοντικής-θεραπείας» δεν κάνουν τίποτα για να δικαιολογήσουν αυτήν την πυκνή εισβολή στα νεογνά και τις ανυποψίαστες οικογένειές τους.
Η έκθεση συνεχίζει: "Όσον αφορά την αποθήκευση και τη χρήση δειγμάτων, υπάρχει επίσης ελάχιστη διαφάνεια σχετικά με τις διαδικασίες αποθήκευσης ή τη χρήση των δειγμάτων αφού έχουν προβληθεί. Πολλά κράτη δεν έχουν σαφώς διατυπωμένες πολιτικές σχετικά με τη συναίνεση για την αποθήκευση και τη χρήση των δειγμάτων, ή μπορεί να μην διαβιβάζουν αποτελεσματικά αυτές τις πολιτικές στους γονείς.»
Στη συνέχεια, υπάρχει το ζήτημα του ποιος έχει τώρα, ή ποιός θα έχει στο μέλλον πρόσβαση σε όλα αυτά τα εκατομμύρια των δειγμάτων αίματος και τα αποτελέσματα του γενετικού ελέγχου.
Δείγματα DNA από σχεδόν κάθε νεογέννητο μωρό στην Αμερική: επιτήρηση και παρακολούθηση, σε οποιονδήποτε; Εδώ έχουμε τα φόντα για μια παγκόσμια βάση δεδομένων DNA για την "πρόληψη της εγκληματικότητας."
Αμφιλεγόμενη νομοθεσία που θεσπίστηκε για να ληφθεί δείγμα DNA από κάθε ενήλικο;
Γίνεται ήδη κρυφά στα νοσοκομεία, κατά τη γέννηση.
Τι γίνεται με τους τεχνοκράτες και την εμμονή τους στον ανασχεδιασμό των ανθρώπων; Τι γίνεται με άλλους ερευνητές που θέλουν να τρέχουν συγκριτικές μελέτες του DNA με χιλιάδες διαφορετικούς τρόπους, για οποιοδήποτε σκοπό, (κάτω από τον ήλιο) που για παράδειγμα ενδιαφέρονται να κάνουν (ή εφευρίσκουν) γενετικές διακρίσεις μεταξύ των διαφόρων κοινωνικοοικονομικών τομέων της κοινωνίας; 
Αυτή η νεογέννητη βάση δεδομένων είναι ακαταμάχητη.
Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η κοινωνία, η ιατρική και η γενετική μηχανική εξετάζουν όλα αυτά τα ανεπεξέργαστα δεδομένα, όπως τα άγρια ζώα που εξετάζουν το θήραμα.
Η ιδέα του συσχετισμού με τους γενετικούς παράγοντες "αποτυχίας στη ζωή» είναι το Άγιο Δισκοπότηρο για τους ευγονιστές. Θα βρούν έναν τρόπο για να αποκτήσουν πρόσβαση στα δεδομένα, επειδή θέλουν να χτίσουν "έναν καλύτερο κόσμο" ώστε να εξαλείψουν τους «κατώτερους» ανθρώπους.
Αυτή τη στιγμή, έχουμε ταχεία ροή αμβλώσεων που ειλικρινά πιστεύουν και υποστηρίζουν την καταστροφή της ζωής μετά τη γέννηση ως βιώσιμη εναλλακτική λύση. Το αποκαλούν ακόμη και έκτρωση. Έτσι, ένας γιατρός θα μπορούσε να πει σε έναν γονέα, «Το γενετικό προφίλ του μωρού σας είναι πολύ προβληματικό. Θα πρέπει να εξετάσετε τον τερματισμό της ζωής του ... "
Θέλουν τον απόλυτο έλεγχο. Και λαμβάνοντας δείγματα αίματος από τα μωρά είναι ένα τεράστιο βήμα στο δρόμο για μια γενετική δικτατορία.
 
Αναρτήθηκε απο Vagedim

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ