Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΠΕΡΙ ΤΗΣ «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ... Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΩΣΤΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ


ΠΑΝΕΠΟΠΤΗΣ ή ΠΑΝΤΕΠΟΠΤΗΣ;
(Προς γνώση και απόφαση)

ΠΕΡΙ ΤΗΣ  «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
ΠΡΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ

Η αναφορά στην «Τράπεζα της Ανατολής» αναδύει στοιχεία βάση των οποίων η Ελλάδα σήμερα όχι μόνο δεν χρωστά τίποτα σε κανέναν, αλλά απαλλάσσει του σωρευμένου χρέους τις τράπεζες των Ελλήνων πολιτών, δημιουργεί δε ακόμη, μεγάλο αποθεματικό για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας.
Τα συγκλονιστικά στοιχεία από το Zougla.gr αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.
Σκοπός της παρούσης κατάθεσης αυτών των στοιχείων είναι, η καθ’ ολοκληρία  ενημέρωση  των Σπιθιστών ανά το πανελλήνιο, και η πιθανώς θεληματική προσέγγιση οιουδήποτε Σπιθιστή, σε μέσα ενημέρωσης (κυρίως των εντύπων, όπως τοπικές εφημερίδες  ή άλλου είδους έγγραφα), αλλά και με προφορική αναφορά στους κατοίκους  κάθε περιοχής της περιφέρειας ή της Αττικής, που δεν χρησιμοποιούν το internet (όπως άνθρωποι περασμένης ηλικίας) προκειμένου να γνωστοποιηθεί η αλήθεια, για την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ οικονομική μας κατάσταση, καθώς η Ελλάδα ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑ, πολύ δε περισσότερο, είναι οι Έλληνες πολίτες που ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΟΥΝ. Αντίθετα το κράτος σήμερα οφείλει να αποδώσει σ’ αυτούς –τους πολίτες- τα εισπρακτέα ποσά που τους αφαίρεσε επιστρεφόμενα εντόκως και με άμεση καταβολή αυτών.
            Μέρος της Εθνικής μας ανεξαρτησίας υποδαυλίζεται από οικονομικούς παράγοντες εντέχνως διαμορφωμένους  ώστε η Ελλάδα να είναι πάντα ο «οφειλέτης» της οποίας η οικονομική ανεπάρκεια την καθιστά παρεμποδισμένη και αδύναμη για κάθε μορφής ανάπτυξη. Το υπόλοιπο της ευθύνης ανάγεται στους διαχρονικά κυβερνώντες, και υπονομευτές των συμφερόντων της, κοινώς προδότες!
            Η Αναγέννηση της Ελλάδας έχει ανάγκη από γερές υποδομές πνευματικής δημιουργίας και οικονομικής δραστηριότητας. Πρέπει να αρχίσουμε ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ να χτίζουμε την Ελλάδα –που επιχειρούν να μας πάρουν- πάνω στα δικά της θεμέλια, προαιώνια των υπολοίπων, και πρωτοπόρα των πάντων καθώς και παγκοσμίως ανεγνωρισμένα, για την πολιτιστική, ηθική, και φωτοβόλα αξία τους. Η γνώση σαφώς και πρέπει να προβαδίζει του επιχειρείν. Το δε επιχειρείν να μετουσιώνει την επίμονη έρευνα, σε δυνατή προσπάθεια αποκάλυψης της αλήθειας, η οποία ως αυτόφωτο στοιχείο οικοδομεί ή διατηρεί κάθε ηθικό, υλικό ή πνευματικό κτίσμα, σε αρτιότητα μορφής και κατάστασης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ