Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

"Τελευταίος Πάπας Πέτρος ο Ρωμαίος" - Επικρατέστερος ο Γκανέζος Πήτερ Τάρκσον


Προς επαλήθευση οδεύει η προφητεία του Άγιου Μαλαχία (Καθολικού αγίου) ο οποιος έλεγε ότι ο τελευταίος Πάπας πριν τα συγκλονιστικά γεγονότα του Τέλους του Κόσμου (τουλάχιστον όπως τον γνωρίζουμε) θα είναι μαύρος και θα λέγεται Πέτρος! Σύμφωνα με όλα τα ειδησεογραφικά πρακτορεία, επικρατέστερος θεωρείται ο Γκανέζος Καρδινάλιος Πήτερ Τάρκσον, που πλασάρεται ήδη από τους "προοδευτικούς" κύκλους ως η ... ενδεδειγμένη επιλογή επειδή είναι μαύρος! Ούτε επίτηδες να το έκαναν. Η προφητεία του Αγιου Μαλαχία αναφέρει ότι ο διάδοχός του Βενέδικτου, ο Πέτρος ο Ρωμαίος, ο 268ος Πάπας, «Στον τελικό διωγμό της Αγίας Ρωμαϊκής Εκκλησίας θα βασιλεύει ο Πέτρος ο Ρωμαίος ο οποίος θα βοσκήσει το ποίμνιό του μέσα σε μεγάλη δοκιμασία μετά την οποία η πόλη των επτά λόφων (Ρώμη) θα καταστραφεί και ο φοβερός Κριτής θα κρίνει τους ανθρώπους ».
Χαρακτηριστικό είναι ότι η λίστα του Αγίου Μαλαχία αριθμεί 268 Πάπες, δύο παραπάνω από εκείνη του Βατικανού, πιθανότατα επειδή ο «προφήτης» συμπεριλαμβάνει και δύο «Αντιπάπες» στη λίστα του.
Ποιο είναι το αξιοπερίεργο? Πως σε περίπτωση που εκλεγεί ο Τάρκσον, θα έχει επαληθευτεί η προφητεία του Αγίου Μαλαχία.
Το πρωτότυπο κείμενο στα Λατινικά:
Σε psecutione ακρότατα SRE sedebit Petrus Romanus, qui oues pascet σε multis tribulationibus: Quibus transactis ciuitas septicollis diruetur, και Iudex tremêdus iudicabit populum suum. Finis.
Πολλοί αναρωτιούνται τι συμβαίνει και επαληθεύονται τόσες προφητείες στην σημερινή εποχή. Ισως γιατί όντως ζούμε σε καιρούς συγκλονιστικών, και επώδυνων γεγονότων, ίσως γιατί όπως ισχυρίζονται κάποιοι κύκλοι αρχαίες Αδελφότητες κυβερνούν τον πλανήτη, και "κανονίζουν" τα γεγονότα αιώνες πριν, υπάρχουν και μερικοί που προτιμούν να αγνοούν τους μαθηματικούς νόμους, και να τα χαρακτηρίζουν όλα αυτά ... συμπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ