Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

ΑΡΚΑΙΜ ΕΝΑ ΑΡΧΑΙΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!!!!


1
Αν και κάποιοι άλλοι έχουν γράψει για την αρχαία πόλη ARCAIM θα προσθέσουμε και εμείς λίγα πράγματα τα οποία και μάθαμε.
Το Αρκάιμ φαίνεται να είναι μια προϊστορική πόλη, που εμφανίζεται κυριολεκτικά από το πουθενά. Οι αρχαιολόγοι τη χαρακτήρισαν ως << Πόλη της Σβάστικα! >> και λίκνο του πρώιμου πολιτισμού της Άριας Φυλής!;! Οι κάτοικοι της περιοχής τη θεωρούν στοιχειωμένη. H θρυλική πόλη Αρκάιμ παραμένει εδώ και χρόνια ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της παγκόσμιας Αρχαιολογίας.
Xαμένη για περισσότερους από 35 αιώνες στις στέπες των νοτίων Ουραλίων, η μυστηριώδης προϊστορική πόλη του Αρκάιμ ανακαλύφθηκε σχεδόν τυχαία από δύο νεαρούς αρχαιολόγους μαθητές, τον Aλεξάντρ Bορένκοφ και τον Aλεξάντρ Έζρίλ, στις 20 Ιουνίου 1987. Οι δυο νεαροί συμμετείχαν εθελοντικά σε μια αποστολή, με επικεφαλής τον αρχαιολόγο Γενάντι B. Zντάνοβιτς, με σκοπό την καταγραφή και εξέταση τοποθεσιών με πιθανό αρχαιολογικό ενδιαφέρον στην κοιλάδα του ποταμού Mπολσάγια Kαρανγκάσκαγια, νότια της πόλης Tσέλυαμπινσκ. H κοιλάδα ήταν προγραμματισμένη να καλυφθεί από τα νερά της τεχνητής λίμνης ενός φράγματος, η κατασκευή του οποίου είχε ήδη αρχίσει, την άνοιξη του 1987.
 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ