Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Η φάρμα των ζώων



Η λειτουργια του συστηματος του «Ενός-Κοσμου» εχει σε κάθε χωρα από την μια πλευρα ένα κυβερνητικο συστημα που ασκει κατα υποδειξεις εξουσια και από την άλλη πλευρα ενα ψευτικο συστημα πλασματικής αξιωματικης αντιπολιτευσης. 
Και οι δυο πλευρες αλληλοσυμπληρωνονται, αλληλοστηριζονται και αλληλουποστηριζονται

Η σημερινη κατασταση που επiκρατει στην Ελλαδα, είναι ομοια με την κατασταση που περιγραφει στα 1984 στο Βιβλιο του με τιτλο «Η Φαρμα των Ζωων», ο Τζωρτζ Οργουελ. Ο Συγγραφεας αυτος περιγραφει τον Εφιαλτη ενός μελλοντικου ολοκληρωτισμου και την παλη ενός ανθρωπου που προσπαθει να του αντιταχθη απελπισμενα, ωσπου στο τελος αναγκαζεται να τον αποδεχθει ηττημενος. Στην φαρμα των Ζωων ο Οργουελ σατιριζει την επανασταση των Μπολσεβικων, που κατά 99,9% ηταν Εβρα’ι’κη, και την Ρωσια των μετεπαναστατικων χρονων, κατ’ επεκταση όμως και κάθε επανασταση, όπως είναι και η σημερινη της παγκοσμιοποιησης, σαν συνεχεια εκεινης του 1968 των Φοιτητων. Ολες οι επαναστατικες ιδεες του 20 μ.Χ. αιωνα, Μπολσεβικισμος, Κομμουνισμος, Τροτσκισμος και η σημερινη, εχουν σαν κινητηριο δυναμη τον ειδικον εβρα’ι’κο Μεσιανισμο. Ολοι οι Εβραιοι, οι Sephardim (δυτικης Ευρωπης ), οι Ashkenasim (κεντρικης και ανατολικης Ευρωπης) και οι Χαζαρικης εθνοτητας (κεντρικης Ασιας) αγωνιζονται με συνεπεια και συνεχεια για την εκπληρωση της αποστολης τους, δηλαδη για την εξαφανιση των αντιμαχιων μεταξυ των εθνων, μεταξυ των θρησκειων και μεταξυ των κοινωνικων ταξεων, με καταστροφη της εθνικης ταυτοτητας και της Ελιτ. Εάν δεν υπαρχουν πλεον εθνοτητες στον πλανητη Γη, θα υπαρχουν μονο Εβραιοι και τοτε μονο θα τους ερθει ο Μεσιας που περιμενουν να ερθη (Εβρα’ι’κο Ζητημα ‘η Εβρα’ι’κη Νευρωση !!!).
Προκειται για φρενοβλαβεις, που δουλευουν για να πραγματοποιηθουν οι προφητειες της Βιβλου. Οι φρενοβλαβεις αυτοι είναι ανικανοι να προσαρμοσουν τις προ’υ’ποθεσεις της ζωης των ανθρωπων στους φυσικους νομους του συμπαντος (ηλεκτρομαγνητικη δυναμη, βαρυτητα, ασθενης- και ισχυρη πυρηνικη δυναμη) και στους νομους της ζωης (Αρετες, Αξιες, Αρχες και Ιδανικα) και αγκυλωθηκαν αθεραπευτα σε εγκληματικες πραξεις, που εμποδιζουν τοσο την εξελιξη του ανθρωπινου πνευματος οσο και την οικονομικη αναπτυξη αυτων.
Η λειτουργια του συστηματος του «Ενός-Κοσμου» εχει σε κάθε χωρα, από την μια πλευρα ένα κυβερνητικο συστημα που ασκει κατα υποδειξεις εξουσια και από την άλλη πλευρα ενα ψευτικο συστημα αξιωματιλης αντιπολιτευση, που κάθε άλλο παρα αξιωματικη αντιπολιτευση είναι. Και οι δυο πλευρες αλληλοσυμπληρωνονται, αλληλοστηριζονται και αλληλουποστηριζονται.
Στην χωρα μας σημερα, η μια πλευρα είναι η κυβερνηση της Bildeberg, Siemens και Goldman Sachs, δηλαδη η κυβερνηση των Ashkenasim και Χαζαραιων-Εβραιων της Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜ.ΑΡ και η άλλη πλευρα η αξιωματικη αντιπολιτευση της απατης και των πολλων ανομοιογενων και ασαφων συνιστωσων. Ενώ η Σοβιετικη Ενωση, δηλαδη το κομμουνιστικο συστημα κατερρευσε, η κομμουνιστικη ιδεα βρηκε καταφυγιο στην Δημοκρατια και δουλευει σαν κινητηριος ιμαντας, για τους στοχους του «Ενός-Κοσμου», για τους στοχους του διεθνους πολιτικου Σιωνισμου.
Τον ρολο αυτό τον παιζει καλυτερα το ΚΚΕ στην αντιπολιτευση. Οσο η κυβερνηση των Ashkenasim και Χαζαραιων Εβραιων στην Ελλαδα, θα αυξανει εγκληματικα τα μετρα λιτοτητας και το ξεπουλημα της δημοσιας περιουσιας, τοσο θα αυξανονται και οι αντιπαλοι της στον λαο, τους οποιους θα απορροφα σαν μια βαλβιδα ασφαλειας το ΚΚΕ και θα τους κονσερβοποιει για τους στοχους του «Ενός-Κοσμου». Τα υπολοιπα κομματικα ψιχουλα στην Βουλη, θα χρησιμοποιουνται για το αλλοθι της υπαρξης της Δημοκρατιας…..Στο σημειο αυτό συνισταται να διαβαστη απ’ ολους τους Ελληνας το πολύ ενημερωτικο αρθρο για την Φαρμα των ελληνικων ζωων του κ. Παναγιωτη Τρα’ι’νου, με τιτλο «BRAVO ANTONIS… eskises»…όπως Αμερικη, που δημοσιευθηκε στις 28.06.2012 στην ιστοσελιδα Αρχαια Ιθωμη (arxaiaithomi.gr).
Η Φαρμα των ελληνικων Ζωων, όπως απεδειξαν οι βουλευτικες εκλογες της 17.06.2012, εχει μνημη κοντινη και πολύ ευκολα εκφοβιζεται, πιεζε- ται, παραπλαναται και τρομοκρατειται. Ο γραφων δεν πιστευει, ότι η Φαρμα αυτή θα γυρισει ποτε την πλατη της στην τρομοκρατια και στον εκφοβισμο και θα συσπειρωθει για μια κοσμογομικη αντιδραση. Η μον-τερνα αυτή τυρρανια θα μπορουσε να ισοπεδωθη χωρις ιχνη οικτου μονο από τις Ενοπλες Δυναμεις της Χωρας μας.
Γεωργιος Θ. Χατζηθεοδωρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ