Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Με πάνω από 14% η Χρυσή Αυγή κινείται σταθερά προς την κορυφή


Zougla.gr: Με πάνω από 14% η Χρυσή Αυγή κινείται σταθερά προς την κορυφή
Πέφτουν καθημερινά ΝΔ και Σύριζα, πατώνουν όλα τα άλλα κόμματα - 3ος καταλληλότερος για πρωθυπουργός ο Νίκος Μιχαλολιάκος - Μαζικές διαρροές ΝΔ, Σύριζα, Πασόκ προς Χρυσή Αυγή
Μία νέα δημοσκόπηση από την ιστοσελίδα zougla.gr δημοσιεύθηκε πριν από λίγο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι έρευνες της συγκεκριμένης ιστοσελίδας αποδείχθηκαν οι πλέον έγκυρες και πλησίασαν περισσότερο από όλες τα αποτελέσματα των εκλογών του Μαΐου και του Ιουνίου. Σύμφωνα με την τελευταία έρευνα, η Χρυσή Αυγή στην πρόθεση ψήφου λαμβάνει 14,2%, ενώ Σύριζα και ΝΔ ισοψηφούν λίγο πάνω από το 20%. Τα υπόλοιπα κόμματα πιάνουν πάτο, με ΠΑΣΟΚ και ΑΝΕΛ να βρίσκονται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, ενώ ΔΗΜΑΡ και ΚΚΕ μπαίνουν, δε μπαίνουν στην επόμενη βουλή.

Από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία της εν λόγω έρευνας είναι ότι ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος αναδεικνύεται 3ος καταλληλότερος για πρωθυπουργός.
Έχει επίσης αξία να δούμε που διοχετεύονται οι διαρροές των κομμάτων: ΝΔ, Σύριζα και Πασόκ έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό διαρροών τους προς την Χρυσή Αυγή και συγκεκριμένα το κόμμα παίρνει 11,9% των διαρροών της ΝΔ, 7,2% των διαρροών του Σύριζα και 12,8% των διαρροών του Πασόκ. Με απλά λόγια έχουμε αλώσει και τα τρία συστημικά κόμματα, γι’ αυτό και το τελευταίο διάστημα μας πολεμούν όλοι με το ίδιο μένος. Έτσι ακριβώς εξηγείται και η τελευταία συκοφαντική επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής από ακροαριστερά (εφημερίδα Συντακτών, Ελευθεροτυπία) μέχρι άκρως μνημονιακά ΜΜΕ (ΜΕΓΚΑ).
Τέλος σημειώστε και το εξής: αν στο ποσοστό της Χρυσής Αυγής προστεθούν οι ψήφοι του Καμμένου, τότε είμαστε χαλαρά πρώτο κόμμα. Είναι θέμα χρόνου ο ελληνικός λαός να αντιληφθεί το παραμύθι που πουλάει αυτός ο υβριστής της Χρυσής Αυγής, που από τους κερδισμένους του σκανδάλου του Χρηματιστηρίου, σήμερα παριστάνει τον αντισυστημικό. Τότε θα ανοίξει ο δρόμος για να κυριαρχήσει απόλυτα στη χώρα το Εθνικιστικό Κίνημα!
http://www.xryshaygh.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ