Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ

Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021

Προστατέψτε τόν εαυτό σας καί τά παιδιά σας από τό τεστ PCR .

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ÎΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ TEST ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ "Κάθε παρεμβατική ιατρική πράξη που γίνεται σε παιδιά που δεν είναι καν άρρωστα είναι παιδική κακοποίηση"" 

Γιατί το τεστ PCR πρέπει να σύρει την μπατονέτα βαθιά μέσα στη μύτη κατά την επίστρωση από τη μύτη; Επειδή υπάρχει ένα πολύ σημαντικό όργανο του εγκεφάλου που ανατρέπεται. Η επιβίωση του εγκεφάλου λειτουργεί λειτουργία ελέγχου στο ενδοκρινικό σύστημα. Ελέγχει την απελευθέρωση άλλων ορμονών από περιφερειακούς αδένες. Το μπροστινό μέρος που θα μας καταστρέψει με ένα ραβδί παράγει τις ακόλουθες ορμόνες:
Η προλακτίνη (PRL) διεγείρει την έκκριση γάλακτος μετά τον τοκετό. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, μαζί με τα οιστρογόνα και την προγεστερόνη προετοιμάζει τον αδένα γάλακτος για θηλασμό. Στους άνδρες επηρεάζει την ανάπτυξη του προστάτη.
Η αυξητική ορμόνη (GH) διεγείρει την ανάπτυξη στην παιδική ηλικία και είναι σημαντική για τη σωστή ανάπτυξη και ανάπτυξη ιστών και οργάνων. Βοηθά στη διατήρηση της οστικής και μυϊκής μάζας στην ενήλικη ζωή. Επηρεάζει επίσης την κατανομή του λίπους στο σώμα.
Η αδρενοκορτικοτροπίνη (ACTH) ελέγχει την ποσότητα κορτιζόλης που απελευθερώνεται από τα επινεφρίδια. Η κορτιζόλη, που ονομάζεται επίσης ορμόνη του στρες, είναι απαραίτητη για την επιβίωση. Διατηρήστε σταθερή αρτηριακή πίεση και σάκχαρο στο αίμα.
Η ορμόνη διέγερσης του θυρεοειδούς αδένα (TSH, τυρεοτροπική ορμόνη) επηρεάζει τον θυρεοειδή αδένα και αυξάνει την παραγωγή των ορμονών του θυρεοειδούς. Αυτά ελέγχουν το μεταβολισμό, τον ενεργειακό μετασχηματισμό, την ανάπτυξη και την ανάπτυξη, καθώς και τη δραστηριότητα του νευρικού συστήματος.
Η ωχρινοτρόπος ορμόνη (LH) ρυθμίζει τα επίπεδα τεστοστερόνης (στους άνδρες) και τα οιστρογόνα (στις γυναίκες).
Τα ωοθυλάκια διέγερσης ορμονών (FSH) αρχίζουν να ωριμάζουν το σπέρμα στους άνδρες και διεγείρουν τις ωοθήκες για να χαλαρώσουν τα ωάρια (ωορρηξία) στις γυναίκες. Η κοινή δραστηριότητα των LH και FSH εξασφαλίζει την κανονική λειτουργία των ωοθηκών και των όρχεων. Επομένως, μην πάτε για δοκιμές !!!! Δεν ξέρετε τι έβαλαν στο κεφάλι σας με ένα ραβδί και θα επηρεάσουν τη μελλοντική ζωή. 

 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

1 σχόλιο:

 1. DR. LORRAINE DAY ''ήδη σας εμβολιάζουν με το PCR test''

  ΠΡΟΣΟΧΗ .ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


  .
  ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ
  https://newtube.app/fake_pandemic/Kci0qUX

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

Σελίδες

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ