Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Είναι παλιοσαβούρα ή δια Χριστόν σαλλή ;

 Το ούφο, προσέβαλε όχι μόνο τον θεσμό αλλά και την ίδια την επέτειο !

Η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου αφίχθη στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας, προκειμένου να παραβρεθεί στις εκδηλώσεις για την 73η Επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκάνησου με την Ελλάδα.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται

Στο αεροδρόμιο, την  Σακελλαροπούλου υποδέχτηκε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος του οποίου και αποδέχτηκε την πρόσκληση για την παρουσία της στις φετινές εκδηλώσεις της Ενσωμάτωσης που πραγματοποιούνται μέσα σε σκληρό φασιστικό  lock down σε Ρόδο και Κάλυμνο.
Με την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων να θεωρούν ότι για ακόμα μια φορά προσέβαλε όχι μόνο τον θεσμό αλλά και την ίδια την επέτειο. Σε στιγμές μάλιστα όπου οι τουρκικές προκλήσεις και η αμφισβήτηση της ελληνικής εθνικής κυριαρχίας ειδικά στα Δωδεκάνησα, απαιτούν απόλυτη σοβαρότητα από τους κυβερνώντες.
Η εμφάνιση της προέδρου όμως, μόνο σε επίσημη επίσκεψη δεν παρέπεμπε, ενώ έχει ξεσπάσει σάλος στο διαδίκτυο με οργισμένα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ,δεν προσβάλλει μόνο τον εαυτό της, που άλλωστε είναι δικαίωμά της. Προσβάλλει το λαό στη Δημοκρατία του οποίου προεδρεύει και τη μνήμη όσων έχυσαν το αίμα τους για την Ελλάδα. 
Εκτός και αν αυτός είναι ο στόχος της!


{Αυτό πού ξέρω είναι πώς έχει δηλώσει άθεη , άρα ....}

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ