Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Χρήστος Μαντζιάρης : Η μετάλλαξη των ανθρώπων ξεκίνησε μέ τό εμβόλιο!....

 

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Είναι αποφασισμένοι να εμβολιάσουν όλη την ανθρωπότητα χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε δικαιολογία, οποιαδήποτε βία, οποιοδήποτε εκβιασμό, οτιδήποτε μέσον, διότι θέλουν να θέσουν τις βάσεις με τις διαδοχικές δόσεις εμβολιασμού, ενόψει της επικείμενης μετάλλαξης του DNA μας. 

Μια μετάλλαξη που θα παραμείνει για πάντα. Δεν αλλάζει η βάση του DNA με την μια δόση, ούτως ώστε να μπορέσουν να εφαρμόσουν στα μελλοντικά «ζόμπι» τις τεχνολογίες που έχουν ήδη ετοιμάσει. 

Είναι αποφασισμένοι, σύντομα στον πλανήτη να ζουν ΜΟΝΟ μεταλλαγμένα γκόιμ, παντοτινοί δούλοι μιας σατανικής ελίτ. Αυτό το ονόμασαν «μετανθρωπισμό».


Με τους εμβολιασμούς θα μεταλλάξουν το DNA των ανθρώπων ώστε να μπορούν να εφαρμόσουν σ’ όλο το σώμα, στον εγκέφαλο, σε κάθε κύτταρο του ανθρώπου, τα τεχνολογικά επιτεύγματά τους τα οποία ειδάλλως θ’ απορρίπτοντο από τον οργανισμό των ανθρώπων ως μη αναγνωρίσιμα. Το εμβόλιο είναι ένα στοιχείο, ένα «λογισμικό», ένα “app”, που πρέπει να έχει ο οργανισμός του ανθρώπου ώστε να μην απορρίπτει, αλλά να συνεργάζεται, με όλα αυτά που θα του βάζουν, συνδέοντας για πάντα την ζωή με την μηχανή.

Αυτά προκύπτουν από τους ισχυρισμούς ενός διεθνούς ινστιτούτου, μιας πλατφόρμας διαχείρισης πληροφοριών! Η πλατφόρμα αυτή ονομάζεται ENVISIONING . Είναι η πρώτη στον κόσμο «έξυπνη» πλατφόρμα εικονικής έρευνας για τις αναδυόμενες τεχνολογίες. Παρακολουθεί ΖΩΝΤΑΝΑ τις πληροφορίες που σχετίζονται με την τεχνολογία, έργο το οποίο κατορθώνει μια ομάδα η οποία είναι διάσπαρτη σε όλον τον κόσμο. Συνεργάζεται με Κυβερνήσεις και εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Προφανώς παίρνει πληροφορίες από κυβερνήσεις και εταιρείες και κατόπιν συντάσσει προβλέψεις, ή καλύτερα κατευθύνει την σκέψη. Οι «προβλέψεις» εκτιμώνται ιδιαίτερα από κυβερνήσεις (όχι σαν την δική μας) μέχρι τους Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, κλπ, οι οποίοι αποτιμούν και προγραμματίζουν. Συνεργάζεται επίσης με την ΟΥΝΕΣΚΟ και με το Τμήμα Παγκοσμίου Προγράμματος Τροφίμων του ΟΗΕ. Αυτό όμως που κάνει το εν λόγω Ινστιτούτο μοναδικό και μας προκαλεί να το δούμε προσεκτικότερα, είναι το ότι δηλώνει ως «ηλεκτρονική έδρα» κάποια απλησίαστη αμερικάνικη στρατιωτική βάση με πυρηνικά!

Εδώ, θα παρατεθούν κάποια μόνο ιατρικά στοιχεία ξεκινώντας από το εμβόλιο, δεδομένου ότι η πληθώρα των παρεχομένων πληροφοριών είναι από τεράστια έως υπερβολικά τεράστια. Δεν είναι θεραπευτικοί οι λόγοι, ή η προστασία των ανθρώπων από τον κορωνοϊό, που θέλουν τον πλανήτη εμβολιασμένο. Θέλουν μεταλλαγμένους ανθρώπους, και για ν’ αρχίσουν την μετάλλαξή μας επέλεξαν αυτή την ύπουλη στρατηγική. Κάτι έπρεπε να κάνουν.

Πάμε τώρα στις εκτιμήσεις του Ινστιτούτου. Στον πίνακα με τίτλο «Το μέλλον της τεχνολογίας υγείας» ο οποίος έχει συνταχθεί αρχές της δεκαετίας του 2010, υπάρχει η πρόβλεψη ότι τα πάντα τα σημερινά τελειώνουν, ή τα πάντα αρχίζουν, την δεκαετία του 2030. Δηλαδή ο άνθρωπος, ότι περισσέψει από το «άνθρωπος», θα είναι ένα «μηχάνημα» μόνιμα συνδεδεμένο σε ένα παγκόσμιο δίκτυο, που θα το ελέγχει η ελίτ, και δεν θα έχει τίποτα δικό του, ούτε καν όνειρα. Έτσι λένε.

Στο τμήμα του πίνακος αυτού με τίτλο «Θεραπείες», υπάρχει η γενική πληροφορία ότι: «Σύντομα θα μπορούμε να κατασκευάσουμε και να διανέμουμε ένα «μαγικό φάρμακο» για ολόκληρη την ανθρωπότητα – οι θεραπείες θα είναι στοχευόμενες επ’ ακριβώς ανάλογα με τα μοναδικά χαρακτηριστικά του κάθε ανθρώπου».

Αυτή η διατύπωση τα λέει όλα! «Μαγικό(!) φάρμακο» για όλους. Αυτό το «μαγικό φάρμακο» το βάζουν σε εισαγωγικά διότι πολύ απλά δεν είναι φάρμακο, αλλά μας το παρουσιάζουν σαν φάρμακο. Είναι κάτι άλλο. Αυτό το «μαγικό φάρμακο», μας το παρουσιάζουν ως «εμβόλιο για τον κορωνοϊό». Όλα τα εμβόλια των εταιρειών θα έχουν το ίδιο αποτέλεσμα άσχετα με τις παρενέργειες. Δεν σημαίνει δηλαδή ότι αν π.χ. το ρώσικο εμβόλιο δεν έχει παρενέργειες, δεν θα επιφέρει το ίδιο αποτέλεσμα στους ανθρώπους! Όλα τα εμβόλια, όλων των εταιρειών, κάνουν το ίδιο.

Προσέξτε! Στον ίδιο πίνακα πληροφοριών, υπάρχει η πρόβλεψη γι αυτήν την δεκαετία, την δεκαετία του 2020, ότι θα γίνει χρήση «βιοηλεκτρονικών φαρμάκων» κάτι που ταιριάζει επίσης απόλυτα με τις πληροφορίες που διαρρέουν για το εμβόλιο ως «βιοηλεκτρονικό φάρμακο». ΥΣΤΕΡΑ αρχίζει η γονιδιακή θεραπεία και το μαρτύριο των ανθρώπων που δεν θα το καταλαβαίνουν και πολύ διότι θα τους έχει αφαιρεθεί η αυτόβουλη σκέψη. Τραγικό, αλλά αυτό θέλουν και το λένε! Θα το δούμε παρακάτω.

Μόνο αν μπει αυτό στο σώμα των ανθρώπων μπορούν να ακολουθήσουν όλα τα άλλα. Ποια είναι αυτά; Ας αναφερθούν μερικά, αφού πρώτα τονισθεί ότι όλα όσα «πρόβλεψαν» για την δεκαετία του 2010 έχουν γίνει, εκτός από την χρήση συνθετικού αίματος το οποίο όμως υπάρχει ήδη ως προϊόν. Προφανώς οι άνθρωποι δεν έχουν μεταλλαχθεί και δεν το δέχεται ο οργανισμός τους. Για την δεκαετία του 2020 λοιπόν προβλέπουν τροποποίηση του μεταβολισμού (αυτοί την ονομάζουν «βελτίωση»), προσθετική νεύρων, αύξηση όρασης και ακοής με τεχνητά μέσα, κατασκευή τεχνιτών κυττάρων γενικής χρήσης, τρισδιάστατη εκτύπωση ανθρωπίνων οργάνων, αναστολή ζωής με ψύξη (μας το έχουν δείξει στις ταινίες τους), αρχή χρήσης ρομπότ στην ιατρική φροντίδα, εμφύτευση αισθητήρων κατάστασης υγείας του σώματος, γενετική μηχανική. Αυτά είναι μερικά για την τωρινή δεκαετία.

Πάμε να δούμε την επόμενη και τελευταία δεκαετία, δηλαδή την δεκαετία του 2030, κατά την οποία πλέον τα πάντα ολοκληρώνονται, όπως πιστεύουν, και θα διαρκέσουν αιώνια. Κατασκευή ανθρωπίνων οργάνων με 3D εκτυπωτές, αντιγηραντικά βλαστοκύτταρα και αντιγηραντικές θεραπείες, αύξηση του ορίου ζωής, απομακρυσμένη παρουσία του ανθρώπου (ολόγραμμα) κάτι που ήδη εφαρμόζεται αλλά με πλήρη εξομοίωση του σώματος ΚΑΙ του εγκεφάλου, προσθετική νεύρων στον εγκέφαλο, γενικευμένη χρήση αισθητήρων που θα παρακολουθούν γενικά το ανθρώπινο σώμα συνεχώς.

Το καλύτερο είναι τώρα. Στο τμήμα «Βιογεροντολογία», ως γενική παρατήρηση γράφουν ότι: «Στις προσεχείς δεκαετίες θα κατανοήσουμε την διαδικασία γήρανσης και τελικά θα επιτευχθεί η κυριαρχία επί του θανάτου». Θα νικήσουν τον θάνατο. Μιλάνε καθαρά ότι ο θάνατος θα είναι στα χέρια των ελιτιστών. Αυτοί πιστεύουν ότι θα καταφέρουν να ζουν αιώνια και οι υπόλοιποι θα είναι η «τροφή» τους. Τα περί μακροζωίας για κάποιους μπορεί ν’ ακούγονται όμορφα, αλλά η μακροζωία έως αιωνιότητος θα είναι αποκλειστικό προνόμιο της ελίτ, ενώ τα γκόιμ θα είναι η «τροφή» τους και θα ζουν χειρότερα.

Η παγίδα είναι ότι όλα τα κάνουν δήθεν για το καλό μας. Η «πρόοδος» της ιατρικής συμβαδίζει με αυτή της τεχνολογίας βοηθώντας η μία την άλλη. Αυτό προκύπτει αν συνδυάσουμε τα ιατρικά επιτεύγματα που προαναφέρθηκαν με την τεχνολογία και την οικονομική ζωή των «μεταλλαγμένων» ανθρώπων που έρχονται σύμφωνα πάντα με το Ινστιτούτο.

Πριν δούμε την συνάφεια με τα τεχνολογικά, ας δούμε τα βιοτεχνολογικά επιτεύγματα ως το 2030. Ως το 2030, για να συμπίπτουν με την ολοκλήρωση της AGENDA 2030. Θα επιφέρουν αποθήκευση ψηφιακών δεδομένων στο DNA των ανθρώπων, αντικατάσταση οργάνων με chip (ηλεκτρονικά τσιπ), ανοσοποιητική μηχανική -πράγμα που σημαίνει τα αντιβιοτικά θα καταργηθούν-, επεξεργασία γονιδίων (CRISPR).

Αυτό το “CRISPR” είναι γονίδια σε σειρά στο DNA και σχετίζεται με την πρωτεΐνη Cas9, που είναι ένζυμο που αναγνωρίζει και διασπά ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ γονίδια στο DNA. Με την τεχνολογία λοιπόν CRISPR-Cas9 μπορούν να «επεξεργαστούν» γονίδια που ήδη υπάρχουν μέσα στο DNA διαφόρων οργανισμών, π.χ. στους ανθρώπους. Θα μπορούν άλλα γονίδια να βγάζουν και άλλα να βάζουν. Με την αλλαγή του DNA θα εξαλείφουν τα σωματικά, πνευματικά και ψυχικά χαρακτηριστικά του ανθρώπου.

Στην όλη διαδικασία μετέχει και το RNA κάτι το οποίο έχει διαπιστωθεί ότι έχει σχέση με εμβόλιο διότι είναι mRNA εμβόλιο. Οι ειδικοί αυτά τα γνωρίζουν καλύτερα. Σημασία έχει ότι μπορούν πλέον να δώσουν, ή να βγάλουν, από τους ανθρώπους όποια χαρακτηριστικά θέλουν και να τους δώσουν όποια θέλουν. Το μόνο εμπόδιό τους είναι το μέχρι που μπορεί να φθάσει η διεστραμμένη φαντασία τους. Σ’ αυτό θα τους βοηθήσει η τεχνητή νοημοσύνη.

Η τεχνολογία υπάρχει, σύμφωνα με το Ινστιτούτο, ή είναι σε διαδικασία εξέλιξης, οπότε αυτά που σκέφτονται για το μέλλον της «υγείας» μας είναι κατορθωτά, αλλά θα επιφέρουν και… παρενέργειες. Όπως, θα προκύψει στην ζωή των «ζόμπι» το εγκεφαλικό αποτύπωμα ταυτοποίησης, οι επικοινωνιακές συσκευές (κινητό, κάμερες, κλπ) θα εμφυτευθούν στο σώμα των ανθρώπων(!), με τις προσθέσεις νεύρων στον εγκέφαλο θα μπορούν να διαγράφουν δεδομένα από την μνήμη του ανθρώπου ή να την «βελτιώνουν», κατασκευή φαρμάκων για αλλαγή νοοτροπίας, τσιπάκι στο σώμα των ανθρώπων για αποθήκευση προσωπικών δεδομένων, ασύρματη ενέργεια (αυτό αποτελεί εφεύρεση του Τέσλα αλλά είναι απαγορευμένη απ’ τους Ροκφέλερ), καταγραφή των σκέψεων των ανθρώπων, αισθητήρες διάθεσης του ανθρώπου (αυτό άρχισαν ήδη να το τοποθετούν οι αυτοκινητοβιομηχανίες στα αυτοκίνητα παραγωγής και το αυτοκίνητο θα συμπεριφέρεται ανάλογα με την διάθεση του οδηγού. Αν π.χ. ο οδηγός είναι νευριασμένος ο κινητήρας θα γίνεται αδύναμος και το ηχοσύστημα θα επιλέξει ανάλογη μουσική για να τον ηρεμήσει, αν είναι πιωμένος δεν θα ξεκινάει, κλπ), απλές εγκεφαλικές επαφές για παιχνίδια (gaming), αναγνώριση ομιλίας από των κίνηση των χειλέων, αλγόριθμοι για την πρόληψη εγκλημάτων, (όπως π.χ. οι αντιρρησίες σε οτιδήποτε προστάζει η εξουσία), ύπαρξη βιοαισθητήρων παντού, κλωνοποίηση ανθρώπων (ισχύει ήδη), και άπειρα άλλα.

Πάμε να δούμε τώρα την σχέση της «βελτιωμένης» ιατρικής με την οικονομία διότι οι περισσότεροι τώρα όλα τα μετράνε με χρήματα και οι διεθνείς τραπεζίτες φρόντισαν πονηρότατα όλα να γίνονται με χρήματα. Τα κρυπτονομίσματα γίνονται εικονικά και στο τέλος κβαντικά, βιομετρικά πορτοφόλια, σύνδεση Ιντερνέτ θα έχουν ΜΟΝΟ οι Τράπεζες, βιομετρική ταυτότητα και βιομετρικές πληρωμές, εικονικά συστήματα συναλλαγών, κβαντική κρυπτογράφηση.

Τι λείπει από ολ’ αυτά; Κάτι λείπει. Δεν αναφέρουν τίποτα για την ψυχή. Πουθενά δεν αναφέρεται η λέξη «ψυχή» ή παράγωγά της. Η ψυχή των ανθρώπων θα είναι το μεγάλο τους έπαθλο. Την ψυχή των ανθρώπων θα την διαχειρίζεται η ελίτ! Ψυχολόγοι και ψυχοφάρμακα δεν θα υπάρχουν στο μέλλον διότι θα επεμβαίνουν και θα προγραμματίζουν μέχρι και τον εγκέφαλο του ανθρώπου όσο και τις αισθήσεις του.

Νέους λεκτικούς όρους ετοιμάζουν να «ρίξουν» στις μάζες όπως π.χ. τεχνολογικό οικοσύστημα και διαχείριση βιομάζας. Βιομάζα είναι και ένας νεκρός άνθρωπος. Καταργείται η λέξη DemocracyΗ Δημοκρατία. Ούτως ή άλλως έχει καταργηθεί πλήρως ως κατάσταση εδώ και αιώνες. Γίνεται Datacracy, δηλαδή «δεδομενοκρατία». Ολ’ αυτά τα συμπεριλαμβάνουν με τον όρο που άρχισαν ήδη να χρησιμοποιούν, τον «μετανθρωπισμό».

Κλείνοντας, θα δοθεί η απάντηση στο μεγάλο ερώτημα. Στο «γιατί». Γιατί τα κάνουν όλ’ αυτά; Ποιος είναι ο σκοπός τους; Τα κάνουν για 2 λόγους. Πρώτος λόγος. Για να σταματήσουν το σχέδιο του Θεού. Ο άνθρωπος, ο κατ’ εικόνα και ομοίωση πλασμένος να κατοικήσει στον παράδεισο, γίνεται αιωνίως σκλάβος του Σατανά που υπηρετεί η ελίτ, και εκδικούνται τον Θεό για την εκδίωξή τους, εκμεταλλευόμενοι το αυτεξούσιο που έδωσε ο Θεός στον άνθρωπο. Εκεί «πατάει» ο σατανάς. Στο αυτεξούσιο. Ο Θεός για να επέμβει, για ν’ αθετήσει το αυτεξούσιο, χρειάζεται «πρόσκληση», προσευχή. Γι αυτό έκλεισαν τις εκκλησίες. Όταν οι άνθρωποι θα έχουν προγραμματισμένο εγκέφαλο, θα ξεχάσουν τον Θεό, και όσοι τον θυμούνται θα τους τον διαγράφουν από την μνήμη. Δυστυχώς για μας, η ελίτ φρόντισε μέσω κάποιων δοτών εκκλησιαστικών αρχών να ξεχαστούν πολλά.

Και ο δεύτερος λόγος είναι, ότι αυτοί οι ελιτίστες παίρνουν πλέον την θέση του Θεού, λατρεύονται σαν θεοί, τρομάρα τους, και ζουν αιώνια. Γι αυτό λένε οι τέκτονες του 33ου βαθμού στην «προσευχή» τους: «Σ’ ευχαριστούμε Σατανά που νικήσαμε τον Χριστό». Ο Χριστός είναι θριαμβευτής επειδή είναι κυρίαρχος Ζωής και θανάτου, αναστήθηκε. Τώρα πλέον οι Σατανιστές, με την τεχνολογία, θα μπορούν να κάνουν το ίδιο. Ας το προχωρήσω ακόμη πιο άκρη. Τυχαία νομίζεται ότι ο Λένιν είναι ταριχευμένος; Κανείς δεν γνωρίζει πόσους άλλους έχουν ταριχεύσει κρυφά!

Εν τω μεταξύ πολλοί άνθρωποι απογοητεύονται βλέποντας την μικρότητά τους μπροστά στην μεγαλοδυναμία της ελίτ και κιοτεύουν. Από την άλλη δαπανώντας την νόησή τους σε άχρηστες πληροφορίες είναι μακριά από την πραγματικότητα με αποτέλεσμα την αδυναμία παραδοχής κάποιων καταστάσεων. Ας κάνουν κάτι απλό αλλά δύσκολο. Προσευχή, και για να πάρουν θάρρος οι ίδιοι και για να επέμβει ο Θεός. Η πρόσκληση!

Με το εμβόλιο, που το δικαιολογούν λόγω κορωνοϊού, ξεκινούν την μετάλλαξη του ανθρώπου ώστε να πετύχουν στα βδελυρά σχέδιά τους. Το εμπόδιο είναι η μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου η οποία είναι αποτυπωμένη στο DNA του. Τροποποιώντας το DNA μπαίνουν στην τελική ευθεία υλοποίησης των στόχων τους που παραμένουν σταθεροί και αιώνιοι.

Εν τω μεταξύ ο Θεός βλέπει από ψηλά τα έργα τους και τα απόκρυφα των καρδιών τους και έχει ξεκαρδιστεί στο γέλιο.

Το αστείο είναι ότι όλοι αυτοί οι μικρούτσικοι που πήραν εντολή να προπαγανδίζουν το εμβόλιο νομίζουν ότι θα γλυτώσουν. Πόσο… αφελείς!

Χρήστος Μαντζιάρης

ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. Το θέμα είναι οτι ο Θεός δεν θα μας βοηθήσει εαν δεν βοηθήσουμε πρώτα τους εαυτούς μας. Ο Θεός δεν θέλει πρόβατα, θέλει λέοντες. Αμα παραμένουμε πρόβατα, τότε μας αξίζουν αυτά που μας ετοιμάζουν οι λύκοι! Αμα κατσουμε κακομοιρηδες περιμένοντας ουρανοκατέβατα θαύματα να μας σωσουν απο αυτα που επιτρεπουμε εμεις να γινονται με την αδυναμια μας και την αδρανεια μας, καήκαμε! Ο χριστιανισμος (που ελαχιστα εχει σχεση με τον Ιησου) εχει υποδουλωσει την ψυχη των ανθρωπων, σηκωθητε απο τα γονατά σας και να πραξετε σαν Ελληνες! Να έχετε προτυπο τον Μεγα Αλεξανδρο και τον Λεωνιδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ό Θεός βοηθάει αυτούς πού τού ζητούν Τήν βοηθεία Του .
      Νά είμαστε μέ Τόν Θεό καί αυτός θά μάς οδηγήσει νά πράξουμε αναλόγως. Άν χρειασθεί θά γίνουμε καί Λεωνίδες .
      Όσο γιά τόν Χριστιανισμό πού λές , ή Ορθοδοξία είναι ή Λόγος Τού Χριστού καί ή σύνδεσή του μέ τόν Ελληνισμό.
      Στό θέμα τής πίστης καί τού θαύματος θά σού παραθέσω τούς στίχους τού Γεώργιου Δροσίνη.
      "Δεν έχεις Πίστη, όταν τ΄ απόβραδο
      προσμένεις να προβάλλουν τ άστρα,
      και με του πετεινού το λάλημα
      να φέξη η αυγή ροδογελάστρα!
      Πίστη έχεις, όταν- όσο αλόγιστο
      και πλάνο ο νους σου κι αν το ξέρει-
      προσμένεις ήλιο τα μεσάνυχτα
      κι αστροφεγγιά το μεσημέρι."

      Διαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ