Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Όλο καί τό τραβάνε τό σχοινί οί διαβολάνθρωποι . Εμβόλια κατά τού κορωναϊού καί γιά τίς γάτες!!!!


 Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές! Κοιτάξτε τα παιδιά του διαβόλου που έχουν καταλάβει όλα τα μέσα, όλη τη δύναμη και όλα τα χρήματα στον κόσμο και στη Ρωσία. Εδώ είναι το τελευταίο παράδειγμα για το πώς αυτοί οι μπάσταρδοιθέλουν για άλλη μια φορά να ενσταλάξουν τον φόβο στους ανθρώπους .

Για χιλιάδες χρόνια, γάτες, σκύλοι και άλλα κατοικίδια ζώα ζούσαν ευτυχισμένα με τους ανθρώπους, και τώρα όλα τα μέσα είναι υστερικά που αποτελούν τρομερή απειλή για την υγεία και τη ζωή των ιδιοκτητών τους. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Κρεμλίνο kagal θα επιδιώξει να υποχρεώσει όλους τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων να τους εμβολιάσουν κατά του Covid.

...
01:46
02:45



    "Η Ρωσία θα παρουσιάσει ένα εμβόλιο κατά του COVID-19 για ζώα στα τέλη Απριλίου"

    Ο Rosselkhoznadzor θα παρουσιάσει ένα εμβόλιο COVID-19 για ζώα στα τέλη Απριλίου. Αυτό αναφέρθηκε την Πέμπτη 18 Μαρτίου, από τη δημοσίευση του τμήματος " Κτηνιατρική και Ζωή ". 

    «Το εμβόλιο βρίσκεται στο στάδιο της εγγραφής και θα εμφανιστεί στην αγορά στο εγγύς μέλλον. Η προπαραγγελία για το νέο φάρμακο είναι ήδη ανοιχτή », ανέφερε η δήλωση. Σημειώνεται επίσης ότι οι προγραμματιστές εμβολίων, επιστήμονες του ARRIAH, θα λάβουν μέρος σε μια στρογγυλή τράπεζα σχετικά με τις απειλές της εισαγωγής COVID-19 στον πληθυσμό των ζώων και τα προληπτικά μέτρα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στις 20 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση ενός νέου φαρμάκου.

    Επιπλέον, στο πλαίσιο της στρογγυλής τραπέζης, οι συμμετέχοντες θα συζητήσουν μέτρα για την πρόληψη του COVID-19 σε ζώα, καθώς και την ανάγκη εμβολιασμού. Οι προγραμματιστές του φαρμάκου θα μοιραστούν τις λεπτομέρειες των δοκιμών, θα μιλήσουν για την αποτελεσματικότητά του και για ποια ζώα είναι κατάλληλο.

    Νωρίτερα, στις 10 Φεβρουαρίου, η σύμβουλος του επικεφαλής του Rosselkhoznadzor, Γιούλια Μελάνο, δήλωσε ότι το τμήμα πρόκειται να ανακοινώσει τη δημιουργία εμβολίου κοροναϊού για τα ζώα "Karnivak-Kov" τον Απρίλιο. 

    "Τα σκυλιά αποδείχτηκαν επικίνδυνα για την ανθρωπότητα"

    Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι τα σκυλιά είναι επικίνδυνα για την ανθρωπότητα επειδή έχουν αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον. 

    Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια του Λος Άντζελες Γκρέγκορι Οκιν διαπίστωσε ότι τα κατοικίδια ζώα επηρεάζουν τον πλανήτη τρώγοντας πολύ κρέας. Σύμφωνα με τον ίδιο, 160 εκατομμύρια σκύλοι και γάτες στις Ηνωμένες Πολιτείες ευθύνονται για το 25-30 τοις εκατό των επιπτώσεων που σχετίζονται με την κατανάλωση κρέατος - και αυτό είναι 64 εκατομμύρια τόνοι διοξειδίου του άνθρακα (CO2) με τη μορφή εκπομπών στην ατμόσφαιρα . Ο Okin σημειώνει ότι ο αριθμός είναι συγκρίσιμος με τη χρήση 13 εκατομμυρίων οχημάτων καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.
    Ο Sebastien Lefebvre από μια κτηνιατρική σχολή στη Λυών πιστεύει ότι οι εκπομπές άνθρακα από τις συμβατικές ζωοτροφές θα έχουν τουλάχιστον κάποια σημασία για το περιβάλλον μόνο εάν οι ίδιοι οι άνθρωποι σταματήσουν να δημιουργούν απόβλητα και να στραφούν στη χορτοφαγία. Και ο καθηγητής Pim Martens του Πανεπιστημίου του Μάαστριχτ επισημαίνει ότι το αποτύπωμα άνθρακα των σκύλων εξαρτάται γενικά από το πού ζουν.

    Ταυτόχρονα, οι επιστήμονες σημειώνουν ότι ένας μεγάλος σκύλος τρώει περισσότερα από μια μικρή γάτα και επομένως αφήνει έτσι ένα μεγαλύτερο αποτύπωμα άνθρακα. Ταυτόχρονα, η πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή και ασφαλής για την ανθρωπότητα δεν θα είναι να έχετε καθόλου κατοικίδιο ζώο και είναι δυνατόν να μειώσετε το αποτύπωμα του άνθρακα  εάν προστίθενται έντομα ως τροφή ως πηγή πρωτεΐνης.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Τό Ναύπλιον

    ΠΛΑΤΩΝ

    ΘΕΜΑΤΑ

    Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

    .

    .

    ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ