Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Συμβαίνει σ΄όλο τόν κόσμο; "Η απειλή μιας έκτακτης ανάγκης"!!!


Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας- Κάνε το δικό σου σχέδιο!

Ρωσσία: Τι κρύβεται κάτω από τη νέα ιδέα: "Η απειλή μιας έκτακτης ανάγκης"
Πιο πρόσφατα, οι αρχές ψήφισαν νόμο, ή μάλλον τροποποίηση του νόμου για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Όλοι πρέπει να δώσουν προσοχή σε αυτό. Αναδύθηκε μια νέα ιδέα: «απειλές έκτακτης ανάγκης». Τι κρύβεται κάτω από τη λεγόμενη ανησυχία για την ασφάλεια του πληθυσμού;

Έτσι, σύμφωνα με το έγγραφο που έχει εκπονήσει η κυβέρνηση στο νόμο για την προστασία του πληθυσμού και των εδαφών από καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, πρέπει να γίνουν ορισμένες αλλαγές. Βασικά, αυτές οι αλλαγές είναι στο μέρος 19. Λοιπόν, τι λένε εκεί;

Καθ' ορίζουν τα ακόλουθα, τα καθήκοντα των πολιτών σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Και εδώ είναι μια νέα παράγραφος: «Η υποχρέωση εκκένωσης από την περιοχή όπου υπάρχει απειλή. Καταστάσεις έκτακτης ανάγκης ή έκτακτης ανάγκης από τη ζώνη έκτακτης ανάγκης από τη στιγμή που λαμβάνονται οι πληροφορίες. "

Αποδεικνύεται ότι είμαστε μαζί σας, αφού κάποιος από τις περιφερειακές αρχές αποφασίσει ότι είναι απαραίτητο να εισαχθεί μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης,  θα αρκεί απλώς να δηλώστε μια απειλή και σύμφωνα με τους νέους νόμους δεν θα είμαστε πλέον στο σπίτι , γιατί όλοι θα είναι υποχρεωμένοι να φύγουν από το σπίτι τους. Και τι πιστεύετε, για ποιο σκοπό, γίνεται;

Τώρα ας σκεφτούμε αυτό το θέμα. Πρώτον, η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι εμβολιάζει το 70% των Ρώσων και το 60% των Ρώσων, με τη σειρά τους, έχουν μια ελαφρώς διαφορετική άποψη. Εξάλλου, κάθε πολίτης γνωρίζει ότι δεν θα είναι σε θέση να τον αναγκάσει να το κάνει. Και φαίνεται ότι όλα έχουν αποφασιστεί, αλλά ο ΠΟΥ και οι αρχηγοί κρατών δεν κάνουν κενές δηλώσεις, αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό. Και την 1η Μαρτίου, η κυβέρνηση εισάγει μια τροποποίηση στο νομοσχέδιο που αναφέρει ότι σε περίπτωση απειλής έκτακτης ανάγκης, οι άνθρωποι θα εκκενωθούν απλά και αυτό θα είναι τώρα νόμιμα.

Επιπλέον, απαγορεύεται αυστηρά στους πολίτες να παρεμβαίνουν στις ενέργειες εξουσιοδοτημένων υπαλλήλων. Με άλλα λόγια, εμφανίστηκε μια νέα διαδικασία, στην πραγματικότητα αντικαθιστώντας την αυτο-απομόνωση ή την υψηλή προειδοποίηση. "Πράσινες ζώνες", πιθανότατα θα ονομάζεται. Φανταστείτε ένα νέο κύμα ... οι πολίτες εκκενώθηκαν σε κλειστή περιοχή και ... για να επιστρέψουν πίσω, τι πρέπει να γίνει; Θα υπάρχει ένα επιχείρημα: "Είστε επικίνδυνοι για τους άλλους".

Την 1η Μαρτίου, η εκπρόσωπος της ΠΟΥ Μελίτα Βούινοβιτς είπε:  "Θα τους έλεγα να μείνουν στο σπίτι και να μην πάνε πουθενά, η ασθένεια είναι επικίνδυνη, ύπουλη και αφήνει μεγάλες επιπτώσεις στην υγεία και η απόφαση να μην εμβολιαστεί έχει διπλές συνέπειες . Την Κυριακή, τέθηκε σε ισχύ μια εντολή του Υπουργείου Υγείας, η οποία ενημέρωσε το εθνικό ημερολόγιο προληπτικών εμβολιασμών για επιδημικές ενδείξεις. "Ο εμβολιασμός για επιδημικές ενδείξεις πραγματοποιείται όταν υπάρχει απειλή επιδημίας ή επιδημίας, καθώς και κατά τη διάρκεια επιδημίας."

Με άλλα λόγια, τώρα όλα θα είναι σύμφωνα με το νόμο. Αποδεικνύεται ότι σε οποιαδήποτε περιοχή, θα είναι δυνατή η κήρυξη απειλής έκτακτης ανάγκης. Θα ακουστούν οι σειρήνες και οι άνθρωποι θα είναι υποχρεωμένοι να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Αλλά πού, επειδή δεν έχει καθοριστεί. Ίσως εξειδικευμένα στρατόπεδα που χτίστηκαν όλο το 2020 για περαιτέρω, όπως λένε, δράσεις. 

Και παρεμπιπτόντως, που παρατήρησε, ήδη στις 2 Μαρτίου, αμέσως μετά την ομιλία του εκπροσώπου της ΠΟΥ, πολλά νέα ηχεία εγκαταστάθηκαν σε μεγάλες πόλεις. Υπήρξε ακόμη και μια δοκιμή συστημάτων προειδοποίησης. 

Το Υπουργείο Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης είπε ότι ο σκοπός των επιθεωρήσεων είναι να προσδιορίσει την έγκαιρη παράδοση σημάτων επαλήθευσης και πληροφοριών στον πληθυσμό σχετικά με τους κινδύνους που προκύπτουν από την απειλή εμφάνισης.

Και ποιος πρέπει να ορίσει αυτήν την απειλή;

Στην πραγματικότητα, πρέπει να καθορίζεται από τον πρόεδρο, αλλά στην πραγματικότητα αυτή η διαδικασία παραβιάζεται ριζικά. Τώρα όλες οι εξουσίες για τη διατήρηση του καθεστώτος έκτακτης ανάγκης σε ολόκληρη τη χώρα, ο πρόεδρος έδωσε στην κυβέρνηση και στη συνέχεια κατανέμεται μεταξύ των οργάνων. Αυτοί είναι ομοσπονδιακοί φορείς, τοπικοί αυτοδιοικητικοί φορείς, καθώς και ορισμένοι οργανισμοί.

Δεν είναι επίσης σαφές τι θα συμβεί στη στέγαση που θα πρέπει να εγκαταλείψουν οι άνθρωποι; Δεν υπάρχει καμία λέξη σχετικά με αυτό στο νόμο. Δεν υπάρχει ούτε λέξη για αποζημίωση. Τότε τα παιδιά ... φανταστείτε, αλλά αν είναι με τη γιαγιά τους ή κάπου μακριά από το σπίτι, όπου θα τους μεταφερθούν, πώς και πού θα συναντηθούν αργότερα, δεν υπάρχει καμία λέξη για αυτό στο νόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ