Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΠέμπτη 18 Μαρτίου 2021

Πολιτική Δολοφονία; Αιφνίδιος θάνατος στα 61 του Προέδρου της Τανζανίας που είπε: δεν θα κάνω πειραματόζωα το λαό μου με τα εμβόλια, που είναι επιβλαβή και χλεύαζε τις μάσκες!!

 


Ερωτήματα γεννά ο αιφνίδιος θάνατος του νο1 Προέδρου χώρας παγκοσμίως που αντιστάθηκε στον εμβολιασμό στις μάσκες κλπ καταναγκαστικά μέτρα.Τον σκότωσαν; Toν πέθαναν με κορωνοιό; Στοχευμένη επίθεση με το βιολογικό τους όπλο που μόνοι τους αποκάλεσαν πόλεμο; Ο αντιφρονούντας της πανυποδούλωσης πληθυσμών, υγειονομικός αντιρρησίας Πρόεδρος της Τανζανίας John Magufuli πέθανε σε ηλικία μόλις 61 ετών. Η Τανζανία είναι η χώρα που απορρίπτει τα εμβόλια για τον κορωνοϊό. Μεγάλο σαμποτάζ στην παγκόσμια μπίζνα από τη μια των Big Pharma κι από την άλλη στον παγκόσμιο ολοκληρωτισμό που δρομολογήθηκε στο υγειονομικό πλαίσιο με αφορμή έναν ιό!!! Ανοίγει ο δρόμος για πανεμβολιασμό και Αφρικής;;;;Να ησυχάσει κι εκείνος ο Γκέιτς καημό την έχει την δόλια..

O ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ!!!

”Εδώ και μήνες η κυβέρνηση της Τανζανίας επιμένει ότι στη χώρα δεν υπάρχει ο κορωνοϊός, οπότε δεν υπάρχουν και σχέδια για εμβολιασμούς.

Τον περασμένο Ιούνιο ο πρόεδρος της χώρας δήλωσε ότι η Τανζανία είναι «Covid-free», ενώ μαζί με άλλους κορυφαίους κυβερνητικούς αξιωματούχους χλεύασε την αποτελεσματικότητα των μασκών ( σσ. πως τόλμησε το ιερό φετίχ να το πιάσει στο στόμα του), αμφισβήτησε το ότι λειτουργούν τα τεστ και κορόιδεψε τις γειτονικές χώρες που πήραν μέτρα για να αντιμετωπίσουν τον κορωνοϊό.

Επίσης ο Μαγκουφούλι ισχυρίστηκε, χωρίς να παρουσιάσει καμία απόδειξη, ότι τα εμβόλια για τον κορωνοϊό είναι επιβλαβή και κάλεσε τους πολίτες να κάνουν εισπνοές ατμού και να χρησιμοποιούν φυτικά φάρμακα. Τίποτα από τα δύο δεν έχει εγκριθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ως θεραπεία.( αυτή η δήλωση τον έφαγε.. επιτέθηκε στο διεθνές κατεστημένο)

Πρόσφατα δήλωσε ότι οι πολίτες της Τανζανίας δεν θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν ως «πειραματόζωα». «Αν ένας λευκός άνδρας ήταν ικανός να βρει εμβόλια, θα έπρεπε να είχε βρει εμβόλιο για το AIDS και τον καρκίνο έως τώρα», είπε. Είναι και πολλοί λευκοί άνδρες που το ισχυρίζονται και είναι και σούπερ ειδήμονες, Νομπελίστες όπως ο Luc Montagnier που επίσης είπε ότι δεν πρέπει να μας χρησιμοποιήσουν ως ινδικά χοιρίδια!!!

Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης ο Tundu Lissu είπε ότι ο Πρόεδρος που είχε να εμφανιστεί 2 εβδομάδες μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση από νοσοκομείο της Kenya στην Ινδία σε κρίσιμη κατάσταση και υποβάλλεται σε θεραπεία για covid19.
Τον έλεγαν κοβιντοσκεπτικιστή θα ήταν ορθότερο αντιρρησίας Α’ Παγκόσμιου Υγειονομικού Ολοκληρωτισμού (μ΄αναγραμματισμό δίνει και Π.Ο.Υ)
Και το ερώτημα που πλανάται είναι ποιός θα είναι ο επόμενος;
Αν είναι ικανοί ; ναι είναι, αυτοί που δεν δίστασαν να μετατρέψουν την υφήλιο σε παγκόσμια φυλακή και συνεχές στρατόπεδο συγκέντρωσης θα διστάσουν στη μονάδα κι ας είναι και πρόεδρος της όποιας χώρας!;

dimpenews.com

 

σχόλιο :

Καὶ πολὺ τὸν ἄντεξαν οἱ Παγκοσμιοποιηταί.
Εἶνε ὁ ἄνθρωπος ποὺ ἀπέδειξε τὴν ἀπάτην τῶν τὲστ Κορωνοϊοῦ (βλ. παπάγια) καὶ ὁ μοναδικὸς Πρόεδρος χώρας ποὺ ἀπαγόρευσεν εἰς τὰ μέσα ἐπικοινωνίας νὰ ἀναφέρωνται εἰς τὴν «πανδημίαν Κορωνοϊοῦ».
Φαίνεται ὅτι ἡ Τανζανία ἔχασεν ἕνα ἄξιον ἡγέτην.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ