Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΝ: ΠΛΗΡΕΣ ΣΧΕΔΙΟΝ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ. ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΡΩΣΣΙΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΙΣΡΑΗΛ, ΕΥΡΩΠΗ, ΗΠΑ κ.α.

Εν συντομία δι’ όσους ήδη είναι μυημένοι εν μέρει τουλάχιστον:
Σιών και Ισλάμ θεωρεί τους μη ομόθρησκους των ως κτήνη/γκόεμ (κουέλλα = θηλέν ενήλικον πρόβατον ελληνοκυπριαστί), οι Εβραίοι ακραιότερα θεωρούν ως κτήνος πας μη γεννηθέν Εβραίον εξ αίματος.
Η διαφορά Σιών με Ισλάμ είναι ότι οι Εβραίοι υπερέχουν σε μυαλόν! Τίπ[οτε άλλον! Οι δε Ισλαμιστές επειδή γνωρίζουν την αδυναμία τους ξεσπούν με θυμώδη τρόπον, εις την κυριολεξία θυμώνουν επειδή έχουν επίγνωση της βλακείας και της αδυναμίας τους αλλά υποσυνείδητα ή ημισυνειδητά. Σιών και Ισλάμ ως προς την πρόθεση, γονίδια και υστεροβουλία έναντι Ελλήνων και Χριστιανών ομοία και αμφότεροι ούνα φάτσα ούνα ράτσα!
Η Σιών δημιουργεί πολέμους με ανθρώπους όπου ελέγχει πλήρως και τους διαδόχους των εις την εξουσία. Η εξουσία αυτή είναι εξαπλωμένη εις όλας τας χώρας και συνδέεται με τα διάφορα μασσωνοεβραϊκά τάγματα, κρυφά και φανερά, πολιτικά, ψευδοφιλοσοφικά, προοδευτικά, κοινωνικά, ψευδοανθρωπιστικά, στρατιωτικά κ.α.. Δεν μπορείς να είσαι φιλάνθρωπος όταν θεωρείς τους ανθρώπους πέραν της φυλής σου ως κτήνη αλλά λύκος ήτοι κτήνος συ ο ίδιος! Το ΝΑΤΟ, η 3Ε = Εβραϊκή Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Κεφαλαιοκρατισμός, η Κοινοκτημοσύνη/Κομμουνισμός, ο Ο.Η.Ε., ο Ερυθρός Σταυρός (πρακτορισμός όπισθεν της συγκάλυψης του ευανθρωπισμού) οι Η.Π.Α. κ.α. είναι διάφορα πρόσωπα του Διεθνούς Σιωνισμού ή γενικότερα του Χασσαροψευδοεβραιοϊσραηλινού κράτους και κατεστημένου!
...συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ