Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Ο Σόρος αναλαμβάνει την προστασία των λαθρομεταναστών της Αμυγδαλέζα...


Ο Σόρος αναλαμβάνει την προστασία των λαθρομεταναστών της Αμυγδαλέζας!


Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος
Ως γνωστόν, ο σιωνιστής αρχικερδοσκόπος Τζορτζ Σόρος, μέσω του ιδρύματός του Open Society Foundation δραστηριοποιείται από τον Ιανουάριο του 2014 στην Ελλάδα με τα Κέντρα Αλληλεγγύης Solidarity Now (που συνεργάζονται με τέσσερις εγχώριες ΜΚΟ).
Ποιοί είναι οι αποδέκτες του ανθρωπιστικού έργου του ιδρύματος Σόρος; Όχι βέβαια οι Έλληνες, αλλά οι λαθρομετανάστες που αφήνονται ελεύθεροι από την Αμυγδαλέζα. Αναφέρει σχετικά ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος»:
«Ο ιδρυτής του, ο γνωστός Αμερικανός μεγαλοεπενδυτής-κερδοσκόπος Τζορτζ Σόρος, αναλαμβάνει τώρα και την προστασία των μεταναστών που αφήνονται ελεύθεροι από τα κέντρα κράτησης με το δίκτυο Solidarity NowΣτα φιλανθρωπικά κέντρα του Τζορτζ Σόρος βρίσκουν καταφύγιο καθημερινά χιλιάδες μετανάστες, οι οποίοι αναζητούν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης, νομική συμβουλευτική υποστήριξη, εκπαίδευση, βοήθεια στην εξεύρεση εργασίας αλλά και κοινωνική – ψυχολογική στήριξη.
συνέχεια ΕΔΩ

1 σχόλιο:

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ