Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Γερούν Ντάισελμπλουμ:«Στά δύο χρόνια πού εἶμαι ὑπουργός συνάντησα πολιτικούς ἕλληνες οἱ ὁποῖοι ἐνδιαφέρονται μόνο γιά προσωπικά τους συμφέροντα καί γιά τά συμφέροντα τῶν φίλων τους»

lamigiaΓράφει ο Θοδωρής Τσέλας.
Μια καταγγελία – αναφορά (που πέρασε στα ψιλά των δελτίων «ειδήσεων») του υπουργού Οικονομικών της Ολλανδίας, Γερούν Ντάισελμπλουμ σε τηλεοπτική του συνέντευξη έδωσε το στίγμα της Ελληνικής εξωτερικής πολιτικής που ακολουθείται από το πολιτικό προσωπικό της χώρας στα της οικονομίας:«Στα δυο χρόνια που είμαι υπουργός συνάντησα πολιτικούς Έλληνες οι οποίοι ενδιαφέρονται μόνο για προσωπικά τους συμφέροντα και για τα συμφέροντα των φίλων τους», είχε πει ο Ολλανδός αξιωματούχος.
Με απλά λόγια δηλαδή ο Ντάισελμπλουμ μας είπε ότι γνώρισε Έλληνες πολιτικούς που ΔΕΝ ενδιαφέρονταν να διαπραγματευτούν προς το συμφέρον της χώρας και των πολιτών και προς επίλυση των πολλών προβλημάτων της χώρας, αλλά κυρίως τους ενδιέφερε τα συμφέροντα τους ή τα συμφέροντα των επιχειρηματιών φίλων τους…
Μιλούσε φυσικά για τις κυβερνήσεις Πασοκ και ΝΔ που πέρασαν.  Αυτό που δεν ξέρει ο Γερούν είναι πως όλο το κλεφτοπασόκ έχει βρει στέγη πλέον στον Σύριζα και η Δημαρ είναι διάσπαρτη με ένα μεγάλο κομμάτι της στο Ποτάμι του Θεοδωράκη.
Άρα η διαθφορά δεν έλειψε από την χώρα, απλά σκορπίστηκε σε διάφορα κόμματα.
Εδώ να θυμίσουμε ρεπορτάζ της εφημερίδας Realnews σύμφωνα με το οποίο βρίσκονται «στο μικροσκόπιο των Αρχών καταθέσεις πολιτικών στο εξωτερικό ύψους πάνω από 10 δισ. ευρώ που δεν έχουν δηλωθεί».
Να θυμίσουμε και τον Χαρδούβελη που φοβήθηκε και έστειλε τα λεφτά του στο εξωτερικό και δεν τα επανέφερε ούτε όταν ήταν αυτός υπουργός οικονομικών.

 

Να θυμίσουμε τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ των Συριζαίων που έβγαλαν χρήμα στο εξωτερικό με θεμιτούς και αθέμιτους τρόπους ή τα επένδυαν σε εταιρείες που επένδυαν στην καταστροφή της χώρας. Με ποια πληροφόρηση πιστεύετε πως γινόντουσαν οι… «επενδύσεις»;
Μην βιαστείτε να μου πείτε πως ο Σύριζα δεν κυβέρνησε ποτέ γιατί ο Γερούν είναι ότι είναι αλλά είναι πολύ συγκεκριμένος.
 Οι Συριζαίοι είναι φίλοι με τους ψοφοδεξιούς και τους κλεφτοπασόκους που κυβερνούσαν μέχρι σήμερα. Απόδειξη ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Π. Παυλόπουλος, που προτάθηκε από τον Σύριζα. Βαδίζουν στα ίδια χνάρια με τους άλλους, ακολουθούν πιστά τις ίδιες πολιτικές και έχουν την ίδια κατεύθυνση…

ΕΛΛΑΣ ΑΙΩΝΙΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ