Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Αηδιαστική επίθεση στις Αερομεταφορές

Η αηδία των χαλκείων
Τι άλλο είχε; Ο πιλότος ντέ, είχε λέει & πίεση αλλά το έκρυβε, είχε & αποκόληση αμφιβληστροειδούς αλλά το έκρυβε, είχε & ένα τεχνητό χέρι (δεν έχει διευκρινιστεί αν ήταν το αριστερό ή το δεξί θα το δείξουν οι έρευνες στα συντρίμια), αλλά το έκρυβε, είχε & το ένα πόδι κοντύτερο από το άλλο, αλλά κατάφερνε & το έκρυβε, είχε &,........ουράαααααα;;;;;;;;; Μα τι λες τώρα; Ωστε ουρά λέει. Ακου πράγματα. Και την έκρυβε & αυτήν!!!!!
Τα διεθνή & ντόπια χαλκεία, έχουν ξεπεράσει κάθε όριο αηδίας & αναγνώσματος παπαρολογίας. Με θέμα ένα εξειδικευμένο αντικείμενο, για το οποίο ο πολύς κόσμος δεν γνωρίζει τις στοιχειώδεις διαδικασίες, χτυπούν απροκάλυπτα την ανθρώπινη λογική & την ασφάλεια πτήσης αεροσκαφών, αφού έχουν καταφέρει να σπείρουν τον φόβο, για το κατά πόσον έχουν σώας τας φρένας οι πιλότοι των αεροσκαφών.

Γονείς φαντάσματα, μιά γυναίκα-δεσμός  φάντασμα, λάθος φωτογραφία ενός μάγειρα που δεν μιλούσε,.........Κάτι πολύ χοντρό κρύβεται.
Δεν γνωρίζω ακόμη ποιό είναι το κίνητρο της αηδούς αυτής ψευδούς προπαγάνδας & από που προέρχεται, όμως αν χρειαζόταν να ταξιδέψω αύριο & είχα τα χρήματα, με αεροπλάνο θα ταξίδευα γιατί απλά, αυτά που ακούγονται ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΠΟΥΘΕΝΑ.

Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ