Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Τὰ γερμανικὰ μεταλλαγμένα σιτάρια μᾶς τὰ πωλοῦν σὰν «ζέα».

Το σιτάρι “ζεια” όχι μόνο δεν είναι αρχαίο ελληνικό κ υγιεινό αλλά είναι Γερμανικό μεταλλαγμένο!

Στην πραγματικότητα το φερόμενο ως “ζειά” στάρι, είναι η νέα τροποποιημένη ποικιλία σταριού FRANCKENKORN όπως βλέπετε το γράφουν και επάνω τα σακκιά της υποτιθέμενης “ζειας” στο βίντεο του κόμματος που την μοιράζει προς καλλιέργεια στη βόρειο Ελλάδα τουλάχιστον…μάλλον από άγνοια: Το μεταλλαγμένο στάρι FRANCKENKORN κατασκευάσθηκε από τη Γερμανική εταιρεία Pflanzenzucht Oberlimpurg κ μπήκε στη λίστα της Ευρ Επιτροπής το 2000. Eπίσης πέραν του ότι είναι νέα ποικιλία που δεν έχει καμμιά σχέση με το αρχαίο ελληνικό σιτάρι, περιέχει και γλουτένη.
Το γεγονός ότι το στάρι FRANCKENKORN είναι μεταλλαγμένο:http://wheatpedigree.net/sort/show/24032Παρακαλώ να κοινοποιηθεί το παρόν στο διαδίκτυο επειδή ήδη νομίζω καλλιεργείται το μεταλλαγμένο αυτό στάρι στη βόρεια Ελλάδα και κινδυνεύει άμεσα η υγεία μας και οι μη μεταλλαγμένες κοντινές καλλιέργειες.
Ξηρόμερον
συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ