Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Παρεμβάσεις στόν Θύμο Αδένα δημιουργούν τά ανθρωποειδή πού είναι υπάκουα καί αναίσθητα όργανα τού συστήματος.

Έχετε αναρωτηθεί σίγουρα πολλές φορές γιατί είναι τόσο αναίσθητοι όλοι αυτοί πού αποτελούν τήν αστυνομία τού κράτους ή τόν διεθνή στρατό, απέναντι στούς συνανθρώπους τους , είτε πρόκειται γιά διαδηλώσεις είτε γιά συγκεντρώσεις φωνής διαμαρτυρίας αλλά...ακόμα χειρότερα όταν πρόκειται νά εκτελέσουν εξώσεις ανθρώπων από τά σπίτια τους . Αύριο όλος αυτός ο στρατός θά αποτελεί τόν φύλακα τού συστήματος τής νέας παγκόσμιας τάξης όπου οι άνθρωποι θά πρέπει νά είναι υπάκουοι στούς νόμους πού θά αποφασίζουν αν πρέπει νά αναπνεύσουν ή άν πρέπει νά πηγαίνουν πέρα από 200 μέτρα γύρω από τό σπίτι τους . 
ευρωστρατός τής ν.τ.π.
Όταν δηλαδή η ελευθερία θά είναι τραγικά περιορισμένη.
Ή αλλιώς "Ο Αυριανός υπάκουος πολίτης".

Οι πολίτες στήν Πορτογαλία διαμαρτύρονται γιά τίς μαζικές εξώσεις  δεν κατάφεραν όμως τίποτε διότι απωθήθηκαν από όργανα της κυβέρνησης.
Άς δούμε λοιπόν τόν τρόπο πού δημιουργούνται αυτά τά ανθρωποειδή καί άς αρχίσουμε νά παρατηρούμε γύρω μας ποιοί είναι οι άνθρωποι πού έχουν απομείνει.
«Διατροφή, ενέσεις και νόμοι θα συνδυαστούν από πολύ μικρή ηλικία, για να παράγουν το είδος του χαρακτήρα και το είδος των πεποιθήσεων που οι αρχές θεωρούν επιθυμητές. Και κάθε σοβαρή αμφισβήτηση των δυνάμεων που θα υπάρχουν, θα έχει γίνει ψυχολογικά αδύνατη»
Bertrand Russell (1872-1970)
Μέ τήν τροφή καί τά μεταλλαγμένα. Ο William Fletcher σε ένα φρενοκομείο στην Kuala Lumpur, χώρισε τους ασθενείς σε 2 ομάδες από 120 άτομα η κάθε μια,
όπου η μια τρεφόταν με αναποφλοίωτο ρύζι και η άλλη με αποφλοιωμένο. Αποτέλεσμα, οι 43 της 2ης ομάδας αρρώστησαν
από beri-beri και οι 18 πέθαναν...
Τα αποσπάσματα είναι από το βιβλίο του γιατρού Γ. Χαριτάκη "Η Σιωπή των Γιατρών"
Ό Ι. Φουράκης έλεγε  :Διαβάστε το βιβλίο του ιατρού Χαριτάκη "Η Σιωπή των Γιατρών", για να δείτε τί πειράματα έχουν γίνει σχετικά με τον θύμο αδένα.Στήν Ιταλία κάνανε παρέμβαση στο DNA, προσπαθώντας να απομονώσουνε το "θυμικό κύτταρο" σε συνδυασμό με τον θύμο αδένα. Τί γίνεται με τον θύμο αδένα; Αυτός είναι υπεύθυνος για το συγκινησιακό του ανθρώπου, για τις αντιδράσεις του, για την αντίσταση του απέναντι στα πράγματα. Επεμβαίνοντας στον θύμο, μπορείς να κάνεις τους ανθρώπους υπάκουα σκυλάκια. 
Τώρα λοιπόν, αυτό το πρόγραμμα - αφ' ότου ματαιώθηκε στην Ιταλία - το μετέφεραν στο Πανεπιστήμιο Κρήτης...Το επίπεδο των Ελλήνων επιστημόνων του πανεπιστημίου Κρήτης φαίνεται από το ότι ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας - ο καθηγητής Καφάτος - είναι τώρα, καθηγητής στο Ινστιτούτο Βιοφυσικής-Χημείας "Μαξ Πλάνκ" του πανεπιστημίου Γκέντιγκεν της Γερμανίας. Και συνεργάζεται με τον Εβραιογερμανό καθηγητή Μιχαέλ Κεσέλ. θέλουν να εξελίξουν την ανακάλυψη του Χοκς, δηλαδή των εντοπισθέντων γονιδίων στο γεννετικό υλικό του ανθρώπου, που παίζουν καθοριστικό ρόλο στον μοριακό σχεδιασμό του οργανισμού. Πρόκειται για 38 συνολικά γονίδια που είναι σε 4 χρωμοσώματα.
 
«Αναγέννησαν» τον θύμο αδένα
Ο θύμος αδένας ήταν γνωστός στους αρχαίους Έλληνες, και το όνομά του προέρχεται από την λέξη θυμός (η οποία σημαίνει: οργή, καρδιά, ψυχή, επιθυμία, ζωή) ενδεχομένως λόγω της θέσης του στο στήθος, κοντά στο σημείο όπου υποκειμενικά νιώθουμε τα συναισθήματα.
Επειδή το πανεπιστήμιο Κρήτης επεξεργάζεται ακριβώς αυτό το πρώην σχέδιο της Ιταλίας, γι' αυτό του έδωσαν -και ειδικά στο βιολογικό τμήμα - τεράστια ποσά από την ΕΟΚ και από άλλες περίεργες πηγές που δεν ξέρουμε. Φυσικά πήραμε κάποια ανταλλάγματα. Αυτή τη στιγμή γίνονται έργα υποδομής πολλών δισεκατομμυρίων δραχμών. Οι τεχνικές εταιρίες τρίβουν τα χέρια τους...
Αυτό που κάνουν έχει πολλούς παράλληλους στόχους. Οι γερμανοί θέλουν οργανικά ρομπότ, βιομηχανικούς εργάτες για λογαριασμό της ΕΟΚ. Παράλληλα όμως υπάρχει και ο μυστικός στόχος - που κρατιέται άγνωστος στους Έλληνες ερευνητές - να βρούνε και να παρέμβουν στον γεννετικό κώδικα του Έλληνα. ..
Μπορούν λοιπόν να φτιάξουν ανθρώπους όμοιους -και αυτές ακριβώς ήταν οι εργασίες του Μένγκελε. θα επιλέγουν το γονίδιο που θέλουν και θα φτιάχνουν μια ομάδα σούπερ-στρατιώτες, υπάκουους εργάτες, γυναίκες σεξουαλικά αντικείμενα, κ.λ.π. Καταλαβαίνετε τί σημαίνει αυτό και τί τρομερές προεκτάσεις έχει; Το πανεπιστήμιο Κρήτης σήμερα κάνει χαρτογράφηση των γονιδίων. Έχουν εντοπίσει το γονίδιο της προσωπικότητας.{από εδώ}
Διαβάστε  καί:  ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
"Η ∆ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΘΥΜΟΥ ΩΣ ΜΕΣΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ"Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ