arxigramma-Hσημερινή είδηση, γιά την πυρκαϊά σε φέρρυ-μπώουτ της γραμμής Ελλάδα-Ιταλία, μπορεί να ειδωθεί σαν οποιοδήποτε συνηθισμένο παρόμοιο θανατηφόρο ατύχημα.
Μπορεί, όμως, καί όχι.
Από την αρχή μου έκανε εντύπωση ο αριθμός των επιβαινόντων: έπαιξε αρκετά στην ειδησεογραφία, ξεκινώντας από κάπου 411 καί καταλήγοντας -μέχρι τώρα, που γράφω- κάπου στους 485. Πιστεύω, όμως, πως αυτό το τελευταίο νούμερο είναι το σωστό. Γιατί;
Διότι 485 ίσον περίπου με 100 * (1/φ + φ + φ^2), όπου φ = 1.618… δηλ. ο χρυσός αριθμός. Η αριθμητική παράσταση που σας έγραψα δίνει κάτι ανάμεσα σε 485 καί 486.
Οι δε Έλληνες εκ των επιβατών δίδονται από το site του συνδέσμου ως 268. (φ^2 = 262.)
Το πράγμα, λοιπόν, «μιλάει». Γιά την ακρίβεια, ουρλιάζει αγρίως πως -ακόμη μία φορά- πρόκειται γιά ανθρωποθυσία.
Τα ίδια καί με την πτήση QZ8501 της (πάλι Μαλαισιανής) «Αίαρ Άιηζια», λίγο νωρίτερα σήμερα, 28/12/2014. Οι 162 (= 100*φ) επιβαίνοντες «έκαναν μπάμ». Όπως «έκανε μπάμ» το κόκκινο χρώμα στο αεροπλάνο (φωτογραφία – θυμηθείτε το αυτό γιά παρακάτω), καθώς καί η σημαία της Μαλαισίας στη μούρη του, με το μωαμεθανικό μισοφέγγαρο καί το αστέρι. (Δυστυχώς, δεν βρήκα κάποια καθαρή φωτογραφία, που να φαίνεται η σημαία επάνω στο αεροπλάνο.) Δηλαδή, η έκλειψη Ηλίου της εαρινής ισημερίας του 9,600 πΧ καί ο Βασιλίσκος.
(Γιά τον Βασιλίσκο πρόκειται, μη σας ξεγελάει ότι είναι ο Ήλιος. Αν ήταν, θα ήταν μεγαλύτερος απ’ το δήθεν μισοφέγγαρο. Απλώς, οι σάν του Ήλιου ακτίνες δείχνουν πως έχει σχέση με το ζώδιο του Ήλιου.)
Στο πλοίο, το «Norman Atlantic» (δηλ. Νορμανδός εξ Ατλάντων!), το κόκκινο χρώμα ήταν της πυρκαϊάς, η οποία ξέσπασε με τρείς εστίες. (Μπάααα, δεν ήταν εμπρησμός! :-) )
Κι ενώ τα (τρία φέτος!) πεσμένα αεροπλάνα της Μαλαισίας σίγουρα είναι ανθρωποθυσίες, πλην όμως φαίνεται πως δεν έχουν άμεση σχέση με Ελλάδα. (Ειλικρινά, δεν ξέρω με τί έχουν σχέση, ούτε μπορώ να το βρώ τώρα.) Όμως, το «Norman Atlantic» είναι μία τελείως διαφορετική ιστορία, διότι έχει σχέση καί με Ελλάδα, καί με Ιταλία. Γνωρίζω τον σκοπό της ανθρωποθυσίας επάνω σ’ αυτό (τώρα που γράφω, υφίσταται ήδη ένας νεκρός Έλληνας επιβάτης), δεν χρειάστηκε να ψάξω πολύ: Πρόκειται γιά μία (εκ μέρους των τωρινών επικυριάρχων του πλανήτη μας) αυστηρή προειδοποίηση προς τον Πάπα Ρώμης, να επισπεύσει τις διαδικασίες ένωσης των Εκκλησιών (Ορθόδοξης-Καθολικής).
Γιατί;
Διότι το συγκεκριμένο φέρρυ-μπώουτ είναι πλωτή γέφυρα μεταξύ της πατρίδας/κυριώτερης εστίας της Ορθοδοξίας καί της πατρίδας/κυριώτερης εστίας του Καθολικισμού, καί ο Πάπας Ρώμης έχει τον τίτλο του …γεφυροποιού (Pontifex)!
Αρκεί, όμως, μόνον αυτό; Λογικά, δεν θά ‘πρεπε να υπάρχει τέτοια «προειδοποίηση» καί προς τον Βοθρολυμαίο;
Υπήρξαν… δύο.
Η πρώτη, πρίν την επίσκεψη του Πάπα Ρώμης στο Φανάρι. Ήταν η δολοφονία φιλάθλου του Ερυθρού Αστέρα, στις 22/11/2014, πριν τον αγώνα της ομάδας αυτής με τη Γαλατά-σαράϋ. Αφ’ ενός, η Σερβία (του …Ερυθρού -πεντάκτινου- Αστέρα… τί όνομα καί σχήμα κι αυτά!!!) είναι ορθόδοξη χώρα, αφ’ ετέρου στον Γαλατά το 1453 ήταν εγκατεστημένοι οι Εβραίοι. (Αν το συνδυάσετε καί με την Κερκόπορτα, θα καταλάβετε το πώς αυτή άνοιξε …ξαφνικά καί …μυστηριωδώς. Κάποιο …περιτετμημένο χέρι πήγε καί σήκωσε τη μπάρα ασφαλείας.)
Η δεύτερη ανθρωποθυσία έγινε μόλις χθές. (Σε κτίριο 36 ορόφων, όσες καί οι μοίρες ανοίγματος ενός σκέλους της πεντάλφας! Έεεεελα! Σύμπτωση!… :-) ) Ουσιαστικά, αυτή η δεύτερη απευθυνόταν στον Ερντογάν καί την ξεροκεφαλιά του. Διότι, όσο ο Βοθρολυμαίος το παίζει αρχηγός των Ορθοδόξων, ο Ερντογάν δεν ανησυχεί. Τον έχει σκυλάκι του. (Όλοι τον έχουν σκυλάκι τους τον Βοθρολυμαίο.) Εάν, όμως, ενωθούν οι Εκκλησίες υπό τον Πάπα, μετατοπίζεται το κέντρο ισχύος, καί ο -με …κοσμοκρατορικές βλέψεις!- Ρετζέπ Ταγίπ δεν θα αισθάνεται καί πολύ καλά με ξένη δύναμη μέσα στα πόδια του.
Καταλαβαίνουμε, λοιπόν, ότι ο εξισλαμισμένος ξεροκέφαλος Πόντιος τέως πρόεδρος των χασάπηδων Κωνσταντινουπόλεως δεν γουστάρει ένα τέτοιο ενδεχόμενο – άσχετο τί λέει μπροστά στις κάμερες γιά «παγκόσμια συνεννόηση» καί λοιπές θρίχες. Εξ ού καί η «προειδοποίηση».
Καταλαβαίνουμε ακόμη ότι ο Μπεργκόλιο καί ο Βοθρολυμαίος δεν υπέγραψαν τίποτε απολύτως στις 29/30 Νοεμβρίου 2014. Ούτε κρυφά, ούτε φανερά. Ο λόγος μου είναι άγνωστος, αλλά καθόλου δεν με χαλάει: τα σχέδια των «παγκοσμιοποιητών» πήραν ακόμη μία αναβολή.
Κι ό,τι τους πάει κόντρα αυτών των κερατάδων, είναι σαφώς υπέρ της Ελλάδας καί του λαού μας.
πηγη