Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Βλαντιμίρ Πούτιν:όποιος νομιμοποιήσει τα κεφάλαια και την περιουσία του στη Ρωσία, θα έχει απόλυτη νομική εγγύηση .

Η Ρωσία αγκαλιάζει το «έξυπνο χρήμα»

Άντε τώρα να φτιάξει λίστες η Λαγκάρντ, (που λέει ο λόγος)
Το αμερικανικό εμπάργκο κατά των ρωσικών τραπεζών, έχει και τα αρνητικά του για τις χώρες «παραδείσους» όπως η Ελβετία το Λουξεμβούργο κλπ, που ανοίγουν τους λογαριασμούς των πελατών τους στις έρευνες των φορολογικών αρχών. Ετσι, οι ρωσικές τράπεζες αφού δεν έχουν να φοβηθούν τραπεζικό εμπάργκο ανοίγουν τις πόρτες τους διάπλατα στο αφορολόγητο χρήμα.
Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Βλαδίμηρος, «αυτό σημαίνει ότι όποιος νομιμοποιήσει τα κεφάλαια και την περιουσία του στη Ρωσία, θα έχει απόλυτη νομική εγγύηση ότι δεν θα ύπαρξη καμιά «αμφισβήτηση» , ότι δεν θα του ζητηθεί να εξηγήσει τις πηγές και τις μεθόδους για την απόκτηση των κεφαλαίων του και ότι δεν θα αντιμετωπίσει καμία ποινική ή διοικητική δίωξη από τις φορολογικές αρχές ούτε θα κληθεί από οποιοδήποτε όργανο του κράτους, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών επιβολής του νόμου, για να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με αυτόν. Θα το κάνουμε αυτό, αλλά μόνο μια φορά», δήλωσε ο Πούτιν, καλόντας όλα τα άτομα που επιθυμούν να έλθουν στη Ρωσία για να το πράξουν τώρα.
ΥΓ.Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Κεντρικής Τράπεζας της Ρωσίας τα κεφάλαια που έχουν φύγει στο εξωτερικό από τη Ρωσία τα τελευταία χρόνια υπερβαίνουν τα 135 δις δολ.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ