Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Οι Κομμουνιστές δεν είναι άνθρωποι είναι Κομμουνιστές

Απαντώ στο ακόλουθο κακόπιστο και ψευδές σχόλιο.

«Εμφανίζετε τους κομμουνιστές σαν αιμοσταγείς εξωγήινους που ήρθαν από το διάστημα το 1944. Δεν είναι έτσι. Σκόπιμα δεν αναφέρετε όλη τη διαδρομή που τους οδήγησε εκεί. Ήταν κι αυτοί άνθρωποι, που επί δύο δεκαετίες έτρωγαν κλωτσιές και καρπαζιές από τις Αρχές και όχι μόνο. Βασανισμοί για να αποκηρύξουν τον κομμουνισμό και να κάνουν δηλώσεις μετανοίας, φυλακίσεις, εξορίες, εκτελέσεις...»


Οι Κομμουνιστές δεν είναι άνθρωποι. Είναι κομμουνιστές. Αυτό επιβάλει η επαναστατική θεωρεία. Δεν υπάρχει καλό και κακό, αλλά μόνο η επανάσταση. Δεν υπάρχει αλήθεια αλλά μόνο επανάσταση. Δεν υπάρχει οικογένεια και δεν υπάρχει θεός, αλλά μόνο η επανάσταση. Οι Κομμουνιστές δεν έχουν μάνα δεν έχουν πατέρα αλλά το Κόμμα. Δεν είναι άνθρωποι. Είναι επαναστάτες.
Και λέω οι «κομμουνιστές» και όχι τα θύματα της κομμουνιστικής προπαγάνδας, που πλήρωσαν και αυτά φόρο αίματος στον Hirsch Apfelbaum ή Ovsei-Gershon Aronovich ... 

  Οι κομμουνιστές δεν «υπέφεραν» από …εκτελέσεις, λέτε ψέματα. Διέλυσαν
το μέτωπο της Μικράς Ασίας με την καθοδήγηση του Λένιν υπέρ του Κεμάλ χαρακτηρίζοντας τη μικρασιατική εκστρατεία «αποικιακό πόλεμο».
Πρόκειται για το μεγαλύτερο έγκλημα κατά τα ων Ελλήνων και του ελληνισμού, και το πέτυχαν διότι ο προδότης Τρικούπης δεν διέταξε να τους εκτελέσουν.

Στις εκλογές του 1920 το ασήμαντο την εποχή εκείνη Κομμουνιστικό Κόμμα έλαβε 100.000 ψήφους.Ουδέποτε στις μετέπειτα εκλογές, το Κ.Κ.Ε. κατόρθωσε να συγκεντρώσει τόσες πολλές ψήφους. Το 1920 οι υποψήφιοί του ψηφίσθηκαν από τους Αντιβενιζελικούς. Στις διαδηλώσεις του ΚΚΕ το κύριο σύνθημα ήταν το «Κάτω ο πόλεμος».
Το μίσος κατά του Βενιζέλου, συναδέλφωσε του Βασιλικούς με τους Κομμουνιστές. Αλλά και με τους Βενιζελικούς που έβριζαν τον Κωνσταντίνο  συμφωνούσαν οι κομμουνιστές.Έτσι φθάσαμε στο σύμφωνο Σοφούλη-Σκλάβαινα του Φεβρουαρίου του 1936.

Το ιδιώνυμα του Βενιζέλου έστειλε τους κομμουνιστές στην φυλακή και όχι στα αποσπάσματα. Και ο Μεταξάς επίσης δεν εκτέλεσε κανέναν.
Επομένως η αναφορά σας σε εκτελέσεις είναι το γνωστό παραδοσιακό και «επαναστατικό» κομμουνιστικό ψεύδος.

Και τα κωλόπαιδα της ΟΠΛΑ δεν είχαν υποστεί τίποτα, ούτε τους είχαν ζητήσει «δηλώσεις μετανοίας», διότι το 1936 θα ήσαν δωδεκάχρονα παιδιά. Τσογλάνια, αλήτες, καθάρματα, που τους έδωσε το ΚΚΕ ένα πιστόλι, ένα ζευγάρι παπούτσια και μια καπαρντίνα και ήσαν οι εκτελεστές.

Και οι λίστες των εκκαθαρίσεων συντάχθηκαν μεθοδικά από το 1942, όταν το αποφάσισαν οι άνθρωποι Γλυνός, Ιωαννίδης, Καραγιώργης, Σιάντος. Για αυτό σκότωναν στην Κατοχή δασκάλους, παπάδες, στρατιωτικούς, γιατρούς, δικηγόρους, και κτηματίες. Για την επόμενη Μέρα. Τίποτα δεν έγινε τυχαία από αντεκδίκηση.

Αντεκδίκηση ήταν η λεγόμενη λευκή τρομοκρατία μετά τη Βάρκιζα.
  Με την αμνηστία που τους προσέφεραν οι Εγγλέζοι στη Βάρκιζα όλη η κομμουνιστική ηγεσία καθάρισε. Ουδείς εκτελέστηκε.
Επαναλαμβάνω.

Αλήτες δολοφόνοι, Κομμουνιστές.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ