Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ - ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣ ...ΤΣΙΡΛΙΑΡΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ...ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ!

ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ...ΠΑΘΩΝ....

ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ π.ΑΝΤΩΝΙΟΥ
 
ΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΡΕΣΤΑ...
ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ- ΚΙ ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ ΒΕΒΑΙΑ!
ΟΛΑ ΤΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΑΣ...ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ> http://monidadias-news.blogspot.gr/p/2.html ( στην ενότητα ΥΓΕΙΑ-ΥΓΕΙΑ 2-ΥΓΕΙΑ 3, ακριβώς κάτω από τον τίτλο της ιστοσελίδας)
( ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ... Κι ο Θεός να σας φωτίζει!
ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΙ
ΙΣΧΥΡΗ ΜΝΗΜΗ...

Χτες βράδυ είχα ένα πολύ βαθύ και καλόν ύπνο. Είχα πολύ καιρό να νιώσω τέτοια ανακούφιση.
΄Οχι πως πάσχω από αϋπνίες... Είναι γνωστόν στο βαθύ γήρας που διάγω ένα τετράωρον ύπνου είναι αρκετόν, για τους ανθρώπους της ηλικίας μου.
΄Ετσι το κανόνισε η φύση και δεν ψάχνω το γιατί! ΄Οταν κοιμάσαι στις 9 το βράδυ.. έ, ξυπνάς γύρω στις 2 τα μεσάνυχτα... Και τι κάνεις μετά αφού δεν μπορείς να συνεχίσεις τον ύπνο; Για τους καλόγερους δεν υπάρχει πρόβλημα.. Σηκώνονται στα άγρια μεσάνυχτα και πέφτουν πάνω σε βιβλία και τα ξεκοκαλίζουν , ή προσεύχονται ή συνηθέστερο να τακτοποιούν τα διακονήματα που έχουν αναλάβει...
Οπότε κανένα πρόβλημα αϋπνίας! Παλαιότερα, όπως το ξέρετε έπαιρνα ασπιρίνη, αλλά κι αυτήν έκοψα, αν και πάντα θα είμαι ο μεγαλύτερος ΦΑΝ της.  Τα έχω εξηγήσει...παρά την αντιπροπαγάνδα και τις διαβολές  που ασκούν οι γιατροί.. Αλλά από τον περασμένο Μαϊο (2014) την έχω καταργήσει... αλλά συνεχίζω να την κρυφοκοιτάζω...
 Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται! ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ.
Υπενθυμίζω πως στην περιπέτεια αυτή ..ΚΑΤΩ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ...ΖΗΤΩ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ,μπήκα όταν με χτύπησε η οστεοαρθρίτιδα... Επειδή ο Θεός με προίκισε πλουσιοπάροχα με απόλυτη υγεία, με παραξένεψε  και θύμωσα.

Και θύμωσα κυρίως όταν οι γιατροί διεπίστωσαν την πάθηση... αλλά μου συνέστησαν να λαμβάνω ...ΝΤΕΠΟΝ για να καταπολεμώ τους πόνους! Τίποτε άλλο ρε παιδιά; ΟΥΔΕΝ!
-- Μήπως υπάρχουν κάποια βότανα; Οι γιατροί με την έκφρασή τους έδειξαν μια ειρωνική αποστροφή προς τα βότανα... Το ίδιο και τα φαρμακεία-μπακάλικα , έτσι έχουν μεταλλαχτεί ατυχώς... Ο φαρμακοποιός, όπως το λέει και τίτλος του  είναι ο μοναδικός που ποιεί ...φάρμακο! Έχει γίνει πια μπακάλης και πουλάει τα σκευάσματα των φαρμακοβιομηχανιών... σε πολυτελή κουτάκια!ΚΑΙ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΑ ..ΑΝΑΛΟΓΩΣ.Κι όλοι τους τελικά είναι ευχαριστημένοι... εις Υγείαν ημών των χαζοβιόληδων!..
 Κι οπότε ρίχτηκα στη μελέτη και την έρευνα. Σε 10-15 μέρες εξόντωσα τους πόνους της αρθρίτιδας με χρήση βοτάνων. Κι από τότε καλπάζω... (περπατάω 5 χιλιόμετρα την ημέρα κι ανεβοτεβαίνω  σκαλιά... που μου το απαγόρευσαν οι γιατροί !)

Αλλά σκέφτηκα και τα αδέρφια μου συνανθρώπους... γι αυτό και γράφω αυτές τις σημειώσεις.
Ο πόνος καταπολεμείται με  αθώα βοτανάκια που έχουμε ήδη στην κουζίνα μας... ΄Ομως τώρα έχουν μπουκάρει προπαγανδιστικά στα τελεβίζια και τα καλογόνα, υαλουργικά κι άλλα θαυματουργικά, που δε τα απορρίπτω μεν, ως προς τις ευεργετικές τους δυνατότητες... ΠΛΗΝ όμως οι φαρμακοβιομηχανίες ..τα πουλάνε πανάκριβα. Θέλουν να λαμβάνετε τα ματζούνια αυτά δια βίου... ΕΣΑΕΙ! Θέλουν ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΕΤΕ με 50 ευρουλάκια κάθε μήνα... ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΛΑΤΗ ..ΕΙΛΩΤΑ! -ΣΚΛΑΒΑΚΙ....για να τρώνε αυτοί και τα κωλοσόγια τους εις υγείαν του μαλάκα-sorry-  κατά φαντασία ασθενούς!

Ο καλόγερος μπορεί να είναι αγαθός... αλλά όχι και "μαλάκας"!

Η φύση, ο Θεούλης μας ... μας τα έδωσαν όλα... Ο ΠΟΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ..με βότανα.

συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ