Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΧΑΖΟΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΠΑΣΟΚΟΥ ΘΕΜΟΥ!

Εμείς κωλοτούμπες δεν γινόμαστε: Όπως κάναμε και πρόσφατα με τον Καμμένο, θεωρούμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΑ την παρουσία οποιουδήποτε στελέχους της Χ.Α σε πορνοεκπομπές (που κατήγγειλε πρόσφατα ο Μιχαλολιάκος!) όπως αυτή του αμετανόητου πρασινοφρουρού και αρχιδιαπλεκόμενου Θέμνου!
Έχουμε προειδοποιήσει πως κάπως έτσι ξεκίνησε και ο Καρατζαφέρης με τα στελέχη του, για να καταλήξουν τηλεψώνια που σπάει πλάκα όλη η Ελλάδα μαζί τους!

Δεν είμαστε εναντίον των τηλεοπτικών εμφανίσεων: Αλλά αυτή πρέπει να γίνεται όχι με κριτήρια την θεαματικότητα και τον χαβαλέ, αλλά τη σοβαρότητα των Μέσων και κυρίως, το αν εξυπηρετούν το Εθνικιστικό Κίνημα.

Η θλιβερή εμφάνιση του Γερμενή στον Αντ1, καταγράφεται στα αρνητικά. Ελπίζουμε να είναι μία εξαίρεση και όχι η απαρχή νέων...τηλεμαιντανών, τους οποίος ο λαός φτύνει κατάμουτρα - αν δεν το έμαθαν ακόμα στην Χ.Α!
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ