Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Λάβρος Η.Κασιδιάρης: "Παρακρατική οργάνωση είναι η ΝΔ που μας οδήγησε στο χάλι με τους μετανάστες"!


Image
Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος και βουλευτής της «Χρυσής Αυγής» Ηλίας Κασιδιάρης στη ΝΔ αναφορικά με την αθρόα έλευση των μεταναστών στη χώρα μας.
Ο κ. Κασιδιάρης με αφορμή τα σοβαρά επεισόδια στην Πάτρα φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής Σκάι στις 7 και εξέφρασε τις απόψεις του για τους παράνομους μετανάστες και χαρακτηριστικά είπε ότι «τους παράνομους μετανάστες, σαν εκείνους που σκότωσαν τον 30χρονο στην Πάτρα, τους έφερε στην Ελλάδα η ΝΔ».
Και συνέχισε το λόγο του σημειώνοντας: «Τους έφερε στην Ελλάδα το κόμμα του κ. Νικολόπουλου. Τους κάλεσε συγκεκριμένα ο κ. Παυλόπουλος και είπε, τους ευχαριστούμε που βρίσκονται στην Ελλάδα. Την ευθύνη του χάους την έχει η Νέα Δημοκρατία», χαρακτηρίζοντας παρακρατική οργάνωση τη Νέα Δημοκρατία.
 

«Μίλησε για παρακρατικές οργανώσεις, φωτογραφίζοντας το κόμμα μου. Παρακρατική οργάνωση είναι η ΝΔ που μας έφτασε σε αυτό το χάλι» είπε ο κ. Κασιδιάρης, σημειώνοντας ότι «αν η Χρυσή Αυγή ήταν υπεύθυνη για την τήρηση της ασφάλειας της χώρας, σίγουρα δε θα είχαμε τέτοια φαινόμενα».
Ο κ. Κασιδιάρης ήταν καλεσμένος, μαζί με τον βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Νικολόπουλο, με αφορμή τα σοβαρά επεισόδια στην Πάτρα μετά τη δολοφονία του 30χρονου Θανάση Λαζανά από παράνομους μετανάστες από το Αφγανιστάν.
Από την πλευρά του ο βουλευτής της ΝΔ δήλωσε στην εκπομπή: «Καλύτερα να μιλούν τα μέλη της Χρυσής Αυγής για να καταλαβαίνει ο πολίτης μπροστά σε ποιο κίνδυνο βρισκόμαστε», και πρόσθεσε ότι «η δράση των άκρων, σε όποια πλευρά κι αν ανήκουν, είναι καταδικαστέα. Όσοι όμως θέλουμε να σταματήσει η Ελλάδα να είναι ξέφραγο αμπέλι, ανεξέλεγκτης εισόδου και παραμονής παράνομων μεταναστών πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας για να μη μετατραπεί η κοινωνία σε ζούγκλα».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ