Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Πυραμίδα στην Περιοχή 51



Πυραμίδες. Είναι κάποιες φτιαγμένες από εξωγήινους; Αυτό πιστεύουν οι επιστήμονες της Κίνας και της Ρωσίας. Τώρα από ότι φαίνεται η κρυμμένη τεχνολογία αυτών των αρχαίων κατασκευών ενεργοποιείται καθώς μαζικά οι πυραμίδες σε όλη την γη εκπέμπουν παλλόμενα ρεύματα ακατέργαστης ενέργειας βαθιά στο διάστημα.
Ποιος είναι ο σκοπός τους; Είναι πραγματικά αγωγοί κοσμικής ενέργειας όπως κάποιοι υποστηρίζουν;
Είναι πραγματικά οι πυραμίδες σχεδιασμένες από εξωγήινους, που κατασκεύασαν ένα παγκόσμιο δίκτυο από προχωρημένες πόλεις κράτη βασισμένοι στην υπερεπιστήμη τους; Ποιος πραγματικά ξέρει; Ίσως να ξέρει η Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία.

Η αμφιβόλου φήμης υπερμυστική βάση στην Groom Lake, Nevada – επίσης γνωστή ως “Area 51″ η “Dreamland” – μόλις τελείωσε τη κατασκευή μιας γιγαντιαίας πυραμίδος στην έρημο. Θα δεθεί με το δίκτυο των αρχαίων πυραμίδων για να απορροφήσει  τις κυματώδεις διαστατικές ενέργειες για να τροφοδοτήσει … ΤΙ;
Αν συγκρίνουμε τις πανάρχαιες Κινεζικές πυραμίδες με την επίπεδη κορυφή με την έκδοση της USAF της Περιοχής 51 θα δούμε ότι στην κορυφή της υπάρχει μια ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΥΠΟΔΟΧΗ στην πυραμίδα της Area 51.
Για περισσότερο από 20 χρόνια έχει παρατηρηθεί έντονη δραστηριότητα UFO μέσα και γύρω από την Groom Lake. Παράξενα σκάφη που δεν μοιάζουν με άλλα οποιασδήποτε πολεμικής αεροπορίας έχουν ειδωθεί να στέκονται ακίνητα κλαι να μανουβράρουν γύρω από την κοντινή οροσειρά.
Όταν η πυραμίδα θα είναι πλήρως ενεργοποιημένη μπορεί να υπάρξουν περισσότερα παράξενα σκάφη πάνω από την μοναχική έρημο της Νεβάδας από οποιαδήποτε άλλη φορά στο παρελθόν.

…και κάτι ΑΛΛΟ ακόμη. Η τρίπλευρη πυραμίδα ένα από τα Πλατωνικά στερεά  βασίζεται στις 19,5 μοίρες!
ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ «ΤΟΥΒΛΟ» από το οποίο είναι χτισμένο το ΣΥΜΠΑΝ.
Σκεφθείτε μόνοι σας ….αν μπορείτε ακόμα.
Διάβασε ακόμη σχετικά
Οι Μεγάλες Συμπτώσεις Του Κόσμου!
Hiroshima και  Nagasaki, ένα από τα χειρότερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Το άρθρο είναι αφιερωμένο στην μαύρη επέτειο, των  66 χρόνων από την Hiroshima και το Nagasak,τιμής ένεκεν για τους αδικοχαμένους 270.000 νεκρούς. 6 Αυγούστου 2011, που είναι η 66η επέτειος της Hiroshima και 8 / 8 για το Nagasaki.  Νομίζετε ότι οι ατομικές βόμβες σκάνε όποτε θέλουν να τις ρίξουν τα πολεμοχαρή γεράκια ? Σας γέλασαν ξανά. Σκάνε ΜΟΝΟΝ σε συγκεκριμένες συντεταγμένες , συγκεκριμένη μέρα και ώρα και με τον Ήλιο σε συγκεκριμένη θέση !!! Όσοι καταλαβαίνετε από Υπερδιαστατική Φυσική, ρίξτε μια ματιά στο σχεδιάγραμμα ! Μην αρχίσω τώρα με τον Azazoth και … μπλεχτούμε στα πλοκάμια του Cthulhu … άσε που κάνει ζέστη. Μια Απόκοσμη Αστροφυσική Συνωμοσία 300 Ετών !!! Και το 33ο Μυστικό της Αμερικής !!!
Ελληνικές Πυραμίδες
Ελληνισμός υπάρχει όπου υπάρχουν Πυραμίδες και Πυραμίδες υπάρχουν σε όλο τον πλανήτη (ion maggos). Χωρίς καμία έννοια εθνικισμού ή περηφάνιας αλλά με μια διάθεση να πούμε επιτέλους κάποια πράγματα με το όνομα τους. όπως θα δείτε και στο υπόλοιπο άρθρο, επιφυλάσσομαι για τις πυραμίδες στον Άρη. Επίσης να αναφέρω πως δεν θα μιλήσω καθόλου για το μεταφυσικό κομμάτι του θέματος ‘Ελληνικές Πυραμίδες’, είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον, κάποια άλλη φορά.
Το πυραμιδικό σχήμα συναντάται  σε όλους τους πολιτισμούς, κεντρική Αμερική – Ευρώπη – Ινδία – Αίγυπτο, αλλά η επικρατούσα θεωρία πως το συγκεκριμένο σχήμα βρέθηκε και υιοθετήθηκε στην Αίγυπτο τίθεται υπό αμφισβήτηση και ανατρέπεται εντελώς, μετά την ανακάλυψη της πυραμίδας στην Θήβα και της πυραμίδας του Ελληνικού, που είναι σύμφωνα με τους ειδικούς τελειότερη (γεωμετρία, μαθηματικά) των  Αιγυπτιακών.  Η Ελληνική πολιτεία συνεχίζει να αγνοεί και κάθε προσπάθεια για την ανάδειξή τους προσκρούουν στην ειρωνεία.  Γιατί άραγε; Όποιος γνωρίζει πως έχουν τα πράγματα σε σχέση με αυτά που μας επιτρέπουν να γνωρίζουμε ή διαβάζει την miastala δεν αναρωτιέται πλέον γιατί;
Σιδερένιοι Δράκοι & Κινεζικές Πυραμίδες
Σύμφωνα με ένα παλιό Κινεζικό θρύλο, πάνω από εκατό πυραμίδες κτίστηκαν στην Κίνα σαν απόδειξη επισκέψεως εξωγήινων στον πλανήτη μας. Στην αρχή του αιώνα, δύο Αυστραλοί έμποροι ταξίδεψαν στις απέραντες πεδιάδες του Sichuan στην κεντρική Κίνα, όπου ανακάλυψαν πάνω από εκατό πυραμίδες. Οι Αυστραλοί ρώτησαν τον ηγούμενο ενός μοναστηριού για τις πυραμίδες. Αυτός απάντησε ότι είναι «πολύ παλιές». Η πρώτη γραπτή αναφορά υπάρχει πριν 5.000 χρόνια. Οπότε πρέπει να είναι παλαιότερες.
Η Barbara Crouse-brown η αλλιώς Wiolawa, ανέλυσε με την γνωστή της μέθοδο «Photoshop techniques of Wiolawa» την πυραμίδα της φωτογραφίας. Το ποιο ενδιαφέρον σημείο ήταν η κορυφή της πυραμίδος. Βλέπετε το σημείο το οποίο απέκοψε για ανάλυση. Η ανάλυση έδειξε τον τάφο ενός ζευγαριού αυτοκρατόρων. Προφανέστατα για όσους εντρύφησαν στην μέθοδο αυτά τα όντα είναι ΦΙΔΙΑ (δράκοι) !!! Μούμιες τυλιγμένες μέσα στον αγαπημένο τους χρυσό. Ίσως και σε κρυογονική στάση
http://www.terrapapers.com/?p=7789

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ