Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΤρίτη 15 Μαΐου 2012

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ; ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ"!

Το ζήτησε ο Τσίπρας ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ: Να απαγορευτεί η είσοδος στον εκπρόσωπο μισού εκατομμυρίου Ελλήνων που ψήφισαν Χρυσή Αυγή!

Συγχαρητήρια, δημοκράταροι! Δείξατε για μια ακόμα φορά πως παρά τις ΨΕΥΤΟ - διαφορές σας, υπάρχει κάτι που σας ενώνει: Ο τρόμος για τους Έλληνες Εθνικιστές!!!

Έτσι "υπερπατριώτες" Σαμαρά και Καμμένο; Καλά οι αριστερούληδες, αλλά εσείς λίγη τσίπα δεν έχετε πάνω σας; Ή ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΑ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΜΗ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ...ΝΤΑ;;;

Αλήθεια, αν ένα καθαρά ανθελληνικό κόμμα όπως π.χ το "Ουράνιο Τόξο" ή οι εγκάθετοι της Άγκυρας στην Θράκη έμπαιναν στη Βουλή, θα τολμούσε ποτέ να θέσει κανείς θέμα συμμετοχής τους; Ή θα το δεχόσασταν εν ονόματι της...δημοκρατίας;

Συνεχίστε να ξεφτιλίζεστε, ελεεινά ανθρωπάκια που έχετε το θράσος να μιλάτε και για φασισμό! Ό,τι και να κάνετε,το καραβάνι προχωρά και τα σκυλιά γαβγίζουν...!
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ