Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΠαρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑΟι βιομετρικές ταυτότητες στην Ινδία είναι γεγονός.
Ανακοίνωση στον sky news.http://www.activistpost.com NWO Ατζέντα 2012 κοινωνία χωρίς μετρητά Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων λίγων μηνών, έχω γράψει αρκετά άρθρα που ασχολούνται με τον ερχομό κοινωνία χωρίς μετρητά και την τεχνολογική ανάπτυξη δικτύου ελέγχου. 

Επίσης έχω γράψει για την αύξηση των προσπαθειών της κυβέρνησης να αποκτήσουν πρόσβαση και να αναγκάσει τη χρήση των βιομετρικών δεδομένων για τους σκοπούς της αναγνώρισης, παρακολούθησης, εντοπισμού και παρακολούθησης. Δυστυχώς, οι αντιδράσεις που έχω λάβει από το ευρύ κοινό είναι σχεδόν πάντα η ίδια. 

Ενώ κάποιοι αναγνωρίζουν τον κίνδυνο, πιο απλά να αρνηθεί ότι οι κυβερνήσεις έχουν την ικανότητα ή ακόμη και την επιθυμία να δημιουργηθεί ένα σύστημα στο οποίο ο πληθυσμός παρακολουθείται συνεχώς βάσει των πιο ιδιωτικές, ακόμα και βιολογικές πληροφορίες τους. Άλλοι, είτε κυριευμένος από απάθεια ή άγνοια, δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι οι συσκευές που τους δόθηκε από τις μαζικές τεχνολογίας και εταιρείες σχεδιαστεί για οτιδήποτε άλλο εκτός από την ψυχαγωγία και τη διασκέδασή τους. Ωστόσο, τα τρέχοντα γεγονότα στην Ινδία, δεν πρέπει να χρησιμεύσει απλώς ως μια προειδοποίηση, αλλά και ως ένα προπομπό των γεγονότων να έρθει στον δυτικό κόσμο, ειδικά τις Ηνωμένες Πολιτείες.

 Πρόσφατα, η Ινδία έχει ξεκινήσει ένα εθνικό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει τη χορήγηση ενός μοναδικού αριθμού αναγνώρισης (UID) για κάθε ένα από τα 1,2 δισεκατομμύρια κατοίκους του. Κάθε ένας από τους αριθμούς θα πρέπει να συνδέεται με τα βιομετρικά δεδομένα του παραλήπτη χρησιμοποιώντας τρεις διαφορετικές μορφές της πληροφορίας - δακτυλικά αποτυπώματα, ίριδα τομογραφίες και εικόνες του προσώπου. Όλα τα δέκα ψηφία του χεριού θα πρέπει να καταγράφονται, και τα δύο μάτια θα σαρωθoύν.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ