Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΠαρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Αποκάλυψη Γερμανού ευρωβουλευτή : "Εκτός ευρώ η Ελλάδα τον Ιούλιο"


Ταυτόχρονα γερμανός οικονομολόγος μας προτείνει ''πάρτε τα 130 δις ευρώ και γυρίστε στη δραχμή για να μην φτάσετε σε εμφύλιο πόλεμο''.
Ο Γιώργος Χατζημαρκάκης σε συνέντευξη του υποστήριξε πως οι δανειστές της χώρας μας κρατάνε στο ευρώ μέχρι τον Ιούλιο, όταν και θα μας αναγκάσουν σε φυγή για να γλιτώσει από διάσπαση η ευρωζώνη εξαιτίας ελληνικής πτώχευσης.


Την ίδια ώρα ο γνωστός γερμανός οικονομολόγος Hans-Werner Sinn δηλώνει πως θα ήταν καλύτερα για την Ελλάδα να πάρει το νέο πακέτο διάσωσης των 130 δις ευρώ και να γυρίσουμε στην δραχμή για να αποφύγουμε εμφύλιο πόλεμο!

''Δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει η Ελλάδα να γίνει ανταγωνιστική στην ευρωζώνη. Θα χρειαζόταν να μειώσει τις τιμές της κατά 31% για να φθάσουν στο επίπεδο της Τουρκίας, και αυτό θα έφερνε τη χώρα στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου''.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ